joi, 22 mai 2014

Intact Satellite, un nou DTH în România sau / și operator cablu tv ?

Intact Satellite a primit de la autoritatea de reglementare ANCOM aprobarea de a distribui canale de televiziune cu plată prin satelit si/sau cablu tv, conform Pagina de Media.

Conform sursei citate, Intact Satellite a trimis deja solicitări catre diverse televiziuni pentru a le include in propria distributie, după ce a obtinut asfel acordul pentru a oferi servicii de comunicații electronice destinate publicului ( retransmisia serviciilor de programe media audiovizuale liniare către utilizatorii finali ), prin rețele publice de comunicații electronice ( rețele publice terestre cu acces la punct fix sau cu mobilitate limitată ).

Intact Satellite este o companie a grupului Intact Media, care mai detine si televiziunile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia TV, Antena Internațional, ZU TV, precum si posturile Radio Zu și Radio Romantic, platforma antenaplay.ro si mai multe ziare si websiteuri. De asemenea, efectuează prin satelit teste cu circuit inchis pentru o televiziune High Definiton, Antena HD.

Televiziunile Antena Grup nu mai sunt prezente in grilele operatorilor DTH ( televiziune cu plata prin satelit ) Digi Tv ( RCS-RDS ) si Focus Sat ( UPC România ), dar sunt transmise prin operatorii DTH Freesat România, Orange Tv și Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv ).

Asadar, aceasta este solutia alternativă a Intact Media Group, pentru distributia propriilor canale, printr-un DTH propriu sau / și operator nou de cablu tv ?


7 comentarii despre subiectul „Intact Satellite, un nou DTH în România sau / și operator cablu tv ?”:
Alexyss

O sa iasa un mare fasss

Anonim

Întradevăr... un mare fâsss... ca şi forumul ala Romanian Dreambox Info a lu' "spaniolul" care sa "umezit" peste noapte. Mult tam tam pentru nimic.

Anonim

prostie, nu-i deajuns freesat?
si nu vor sa mai intre in veci la digi si focus?
sau cam dus cu caputu. iar codarea canaleelor e o alta porcarie. o sa vedem noi ratingul la anu!

Anonim

Nu ne mai lipsesc numai vreo 2/3 DTHuriin plus, nimic altceva.

Unknown

m-ai bine treceti pe digital terestru!

Anonim

unde se poate receptiona,restul mai ee de asteptat!!

Alexyss

Anonim, forumul ala era de info, dar nu aducea bani, trecerea la noul format aduce castiguri cu mult peste imaginatia ta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile