joi, 22 mai 2014

Windows 9 și Windows Phone 9 ?

Zvonurile despre Windows 9 și Window Phone 9 au fost relativ puține până acum.

Un document care a ajuns public a dezvăluit că sistemele de operare Windows 9 și Window Phone 9 sunt nu doar în producție, ci chiar că există posibilitatea de a fi lansate anul viitor. Așa că de acum până atunci, asteptati-va la o multime de zvonuri despre aceste sisteme de operare. :)

Un screenshot a fost divulgat de către FaiKee, un leaker care a prezentat o imagine din Windows 9, editiile server și mobile fiind etichetate de acesta ca" Building Alpha".

De asemenea, acelasi leaker a precizat că data de lansare a variantelor preview de Windows 9 este situata in T2 - T3 2015, ceea ce înseamnă că ar putea fi lansate chiar si la inceputul trimestrului al doilea, adică în aprilie 2015.

Alte zvonuri au sugerat pentru proiectele Windows 9 și Windows Phone 9 numele de cod Threshold, dar care nu apare in documentul care a ajuns public.

Microsoft organizează o conferință a dezvoltatorilor în aprilie 2015, ceea ce probabil ar putea fi momentul ideal pentru a lansa Windows 9 Preview.

Potrivit unor zvonuri lansate de catre WinSuperSite, sistemul de operare Windows 9 va avea capacitatea de a rula aplicatii Windows Store ca pe unele de desktop, va avea un meniu de start minimal si un magazin de aplicatii unificat, iar Windows 9 și Windows Phone 9 vor fi complet conectabile, oferind o experiență mai buna utilizatorilor.


Niciun comentariu despre subiectul „Windows 9 și Windows Phone 9 ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile