sâmbătă, 24 mai 2014

OTV nu mai este transmis prin satelit

OTV Romania ( emis cu numele de OTV Italia ), dupa o perioada in care a difuzat doar miră, nu mai este transmis prin satelitul Eutelsat 16 grade Est ( de fapt nu mai este difuzat deloc prin satelit în Europa).

Ultima frecventa utilizata de OTV Romania a fost 11366 MHz, polarizare verticala.

OTV Romania iesise din grila operatorilor prin satelit Dolce TV si Digi Tv pe 1 martie 2013, după retragerea licentei de catre Consiliul Audiovizual al Romaniei si incetarea emisiei, care a avut loc pe data de pe 22 ianuarie 2013.

Ulterior se obtinuse licenta pentru OTV in Italia si emisia fusese reluată prin satelit, in 18 octombrie 2013, cu redifuzari si talk-show-uri in direct, seara, prin satelitul Eutelsat 16 grade est.

Nu exista deocamdata alte informatii privind utilizarea unei alte frecvente de emisie prin satelit, de catre televizunea OTV.

Ocram Television, prescurtat OTV, este un post de televiziune înființat în anul 2000 de către jurnalistul român Dan Diaconescu și asociat cu postul DDTV.

A fost un post de televiziune foarte controversat, mai ales datorită emisiunii Dan Diaconescu Direct (prescurtat DDD), emisiune care se ocupa de analiza politică a României actuale.

După emisiunea din 10 septembrie 2002, în care Dan Diaconescu l-a avut ca invitat pe Corneliu Vadim Tudor, CNA a decis retragerea licenței de emisie a postului OTV.

În noiembrie 2007, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a devenit acționar la OTV.

În anul 2007, OTV a avut o cifră de afaceri de 7,9 milioane de lei și un profit net de 1,4 milioane de lei.

CNA a votat înnjumătățirea licenței postului OTV care expira în martie 2013 pentru octombrie 2012, iar mai apoi a revenit asupra deciziei și a decis încă de două ori înjumătățirea licenței, întâi până la 1 iulie iar a doua oară pentru jumătatea lunii mai.

In acest moment, OTV mai emite sub denumirea de OTV Italia, dar numai online, la adresa de AICI.

Update 16 iulie 2014, ora 10:00 - OTV emite din nou prin satelit, pe frecventa anterioara. Detalii AICI.


17 comentarii despre subiectul „OTV nu mai este transmis prin satelit”:
Anonim

Sunt informaţii oficiale sau speculaţii? Domnul Dan este în campanie electorală pentru europarlamentare şi poate nu a vrut să rişte şi a întrerupt transmisia.

DTH Fan

Nu sunt nici informatii oficiale, nici speculatii. E realitatea. Am verificat si eu satelitul si intradevar a intrerupt emisia prin satelit. Deci sunt informatii tehnice, mai adevarate decat cele oficiale sau speculatiile.

Anonim

Pentru fanii DD care nu cred, stirea se confirma. A aparut si pe King Of Sat anuntul:

http://ro.kingofsat.net/channelhistory.php?ch=2673

Poate vor muta in timp emisia pe alta frecventa, cert e ca acum nu mai transmite OTV pe nici un satelit.

Anonim

Postul emite pe net http://www.otv.com.ro/. Posibil ca Domnul Dan sa fie in discuti pentru o licenta in romania si asa se explica intreruperea emisiei OTV pe satelit.

Anonim

O licenta din Romania, care dupa ce o cumpara, o desfiinteza imediat CNA-ul...

Anonim

Aoleo ce pierdere. Cum sunt fanii, asa si postul...

Anonim

Domnu' Dan Senzationescu cum sunt fanii asa si p(r)ostul mai bine spus!

Alethia

Pentru cei doi anonimi de mai sus: felicitări, adevarul este ca nivelul vostru de inteligenta depaseste cu mult nivelul vostru de bun simt.

Anonim

Vai, di mini nu mai trasmite cocalaru ala?? mare pierdere pentru omenire waii ,si apropo INTELIGENTA NU-L CARACTERIZEZA PE COCALARU SENZATIONAL ! UN BUFON!!! CU ASTA BASTA!

Anonim

Bravos,bine punctat!

Alethia

Aceeasi opinie o am in continuare: nu pot sa dau importanta unor comentarii in care limbajul este grosolan, iar ideile comunicate nu au valoare cognitiva si informationala, ci reprezinta doar frustrari si interese subiective. Sunt comentarii fara substanta, postate fara efect asupra cititorilor. Puteti sa invatati sa manevrati prin comentarii, dar folosind unele cu un nivel logic si motivational mai ridicat.

Anonim

Logica nu are ceeace ,incearca "Senzatiolanescu " sa faca si anume"manelismo jurnalism" bine a spus colegu Un Bufon!

Alethia

Nu e problema mea ce face Dan Diaconescu, poate sa isi inchida si televiziunea si partidul. Eu am alta intrebare: de ce nu va exprimati civilizat si respectuos, ci folositi cuvinte grosolane in comentarii ? Sfatul meu este sa evitati astfel de exprimari grosolane si sa cosmetizati ideile in exprimari decente, fiindca altfel isi pierde credibilitatea un astfel de comentator, iar comentariile sale nu mai au putere de convingere si nici valoare.

Anonim

Decenta si cuviintele frumoase nu se potrivesc acestui "personaj cotcariu'" Senzational.......... extra ,mega, si toti dusmanii.....

detrax

Trebuie sa discuti decent, indiferent de situatie si subiect., asta vrea sa spuna alethia Si ca sa incheiem discutia fara rost, da-mi exemplu de personaj politic actual care merita decența. :)

Anonim

Am vazut si eu (confirm) ca nu mai e pe satelit. E inca pe SeeNow dar sunt reluari de acum multi ani si cand nu e reluare sunetul este execrabil. Bazaie, se aude distorsionat, etc. Si un pusti de gimnaziu cu telefonul mobil putea transmite mai bine.S-au terminat banii probabil.

silviu30

romit tv unde are otv toata aparatura isi schimba sediul poate asta e motivul
Stimati telespettatori , Da domani riprendono tutti i programmi in diretta su Romit tv' questi giorni abbiamo spostato tutto la struttura nella nuova e bellissima sede ,
2 studi tv 5. Stazioni di montaggio una nuova redazione di oltre 500 mq voglio fare un ringraziamento speciale a tutti gli amici romeni fedeli di Romit che hanno collaborato al trasloco e alla messa in funzione della nuova sede,lunedì ci preoccuperemo di sistemare le zone dove ci segnalate mancanza di segnale ,spero sabato 24 di fare una bella diretta edizione speciale Vox Populi insieme a voi e domenica notte in collegamento da Bucarest e Roma i primi dati delle elezioni Europee ospiti in studio

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile