miercuri, 28 mai 2014

Paramount Channel a intrat în grila Digi Tv România ( RCS-RDS )

Televiziunea Paramount Channel România a intrat in grila DTH-ului ( televiziune cu plată prin satelit ) Digi Tv România, care apartine de RCS-RDS.

Paramount Channel difuzeaza peste 2000 de filme Paramount, adresându-se publicului masculin cu vârsta de 18-49 de ani. Filmele difuzate sunt de toate genurile, incluzând și cele mai de succes 150 de producții ale Paramount, dar si filme de categoria A produse în ultimele două decenii de cele mai renumite studiouri de la Hollywood.

De asemenea, sunt difuzate si emisiuni despre actori si cinematografie, precum si publicitate si promotionale in limba română.

Sunetul are PID audio in limba engleza, iar subtitrarea este in limba română.

Paramount Channel s-a lansat anterior la Digi Tv Ungaria, in data de 14 februarie 2014.

Frecventa de receptie este 11747, polarizare orizontala, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S QPSK, satelit Thor 6 0,8 grade Vest, criptat Nagravision, Conax și Viaccess.

Update: Tot astazi, Digi Tv Romania a adaugat in grila televiziunile National Geographic HD și Eurosport 2 HD, în simulcrypt cu Slovak Telekom ( detalii AICI ).

Update 5 august 2014: Paramount Channel a intrat si in grila de televiziune digitala prin cablu a RCS-RDS. Detalii gasiti AICI.


86 de comentarii despre subiectul „Paramount Channel a intrat în grila Digi Tv România ( RCS-RDS )”:
Anonim

pa care pe digital

geo

Pe satelit nu e analogic. Logic...

Anonim

cand va fi si in grila digitala?

Anonim

Pe cablu la rcs cand va intra

Anonim

E clar ca daca l-au bagat pe satelit, RCS il va baga si pe cablu, intr-un viitor nu prea indepartat.

Anonim

Cer scuze pentru intrebarea, dar de ce pe canalele straine subtitrate in romana subtitrarea nu este niciodata centrata pe ecran, in cele mai multe ori se afla mai pe dreapta? este foarte enervant cand nicaieri in lume, nice in Romania pe canalele generaliste se intampla asa ceva,....MERSI

Anonim

Pai eu vad ca e centrata subtitrarea la centru. Cum o vezi tu centrata la dreapta ?

Anonim

Nu e o regula, fiecare centreaza cum vrea. Am vazut canale straine care o aveau centrata la stanga sau la drapta, lipita de marginea ecranului. In general, canalele straine nu au subtitrare, fiind dublate vocal in limba tarii in care se difuzeaza. Faza asta cu subtitrarea e in Romania si in cateva tari, in rest se foloseste dublajul vocal.

Anonim

Nu, in tarile nordice sau in Olanda subtitrarea se face la stanga dar e realizata pentru a fi la vizualizata la stanga...in Romania nu, si vorbesc despre posturile straine ca AXN, HBO COMEDY si la posturile de documentare

Anonim

Nu are cum sa il introduca la 1iunie ca i duminică,daca nu il introduce pana acuma vinerea asta,atunci poate luni 2 iunie

Anonim

Anonim e logic ca nu il introduce duminica. Dat fiind faptul ca a fost introdus pe satelit poate fi introdus pe cablu joi sau vineri sau in 2 - 3 iunie asta depinde de cei de la tehnic cum lucreaza si daca au chef sa il introduca. De obicei cand se introduc posturi cu astfel de termen li se dau timp de cateva zile ca sa introduca postul.

Unknown

Canale noi in HD azi pe digi satelit , eurosport2 HD NGC HD, sper sa bage mai multe in curand,

Anonim

Vorbesti serios.Pe satelit HD noi?Care sunt?

Anonim

la mine nu au aparut inca ....
tb sa fac ceva sa apara si astea 2 canale noi HD ??

Unknown

faceti scanare din nou, si eu am dat sa caut canalul asta nou Paramount Channel si au aparut astea noi HD.

Anonim

cum faci scanare di nou ca acest Kaon NA 1000HD nu are asa ceva in meniu

tb sa dau setari implicite sa scaneze din nou ?

Unknown

da, dai setari implicite si o sa-ti apara 108 canale.

Anonim

ok..ms

Unknown

ai vazut? am aflat primul din Romania HA HA HA, glumesc,,,,,,,

Anonim

Cumva pe DTH.DIGI sunt:SKY NEWS,CCTV NEWS,CCTV9 DOCUMENTARY,AL JAZEERA ENG.,PUBLIKA TV,MYNELE TV?

Anonim

cei care administreaza acest blog sunt cei mai tari , stiri contitut , nou, tineti tot asa pentru mine e cel mai tare blog cu cele mai noi stiri , va doresc numai bine

HD Satelit România

Mulțumim la fel. :)

Anonim

La cablu RDS când se introduce Paramount Channel?

Anonim

Nu se stie, dar va fi cu siguranta in viitorul apropiat.

Anonim

Mergeee sunt curios ce filme difuzeaza acest canal.Multumit HD SATELIT ! Pacat ca ati scos chatul acela ne era de folos tuturor :(((

Anonim

in sfarsit dupa mai mult de 3 luni de la lansarea din ungaria si rusia este si la noi acest canal,deci cam cum suntem priviti noi ca tara oare cat e raportul intre abonatii din ungaria si cei din romania?si inca ceva :cand va intra si la focussat?ca au bagat niste canale dar au uitat sa puna si subtitrare:automotor si blackbelt.cine ii trage de urechi?

Anonim

La Blackbelt nu exista titrare in romana deci nu au de unde sa bage, Auto Motor Sport sunt titrate doar cateva emisiuni :)

Anonim

Iar RTC doarme, doarme si iar doarme...Paramount ramane tabu pentru ei, in ciuda cererilor insistente ale abonatilor.

Cercetasii

Subtitrarea pe Paramount channel functioneaza bine la voi? La mine lipseste litera T (de la tzara, teapa) iar cuvintele sint nostime tare (nu e inlocuita cu alt semn, pur si simplu e inlaturata din cuvint ca si cind nu ar exista). Ciudat e ca s (sapte/sarpe) e la locul lui.

Anonim

Asa emite Paramount, are o eroare la ț la subtitrare, nu il afisează. Nu e de la RCS.

Anonim

Asa e si la mine nu arata litera T.Stie cineva unde gasesc un program tv pentru Paramount ???

Anonim

Intra si pe cablu paramount ch?

Anonim

Normal ca intra si pe cablu la RCS. Nu se stie cand, dar in curand.

Anonim

sper cat mai repede

Anonim

azi la ora 12 functiona si la focussat cu subtitrarea corecta dar fara epg.pe la ora 14 era iar codat se vegea doar subtitrarea.ce sa faci?nasterea e ma grea.

Anonim

la rds hunedoara nu la bagat cred ca nu vor astia sal bage de doua ori am scanat pe digital pe decodor si nimik cred ca astia nu au auzit de cananul asta

beny

Nu ai citit tu cu atentie, e bagat pe satelit, nu pe cablu. Deocamdata nu e pe cablu la RCS in Romania canalul Paramount Channel.

Anonim

paramount chanel pe digital cablu???cand eu osa-mi vad ceafa

Anonim

daca introduc paramount chanel in griala digitala de cablu automat creste abonamentu

mihaita

Anonim, esti foarte inteligent... Atunci cum il explici ca l-au introdus in grila digitala prin satelit ( unde costurile sunt mult mai mari ) si nu a crescut abonamentul ?

Iar celalat anonim, care spui ca il va introduce cand iti vezi tu ceafa: sa iti faci rost de doua oglinzi, una o pui in față si una la ceafa, si astfel iti vei vedea ceafa, fiindca va fii introdus Paramount si in grila digitala de cablu a RCS RDS.

Anonim

filme de actiune comedie sf din 2010-2014 va fi ceva sau numai vechi /

Anonim

Mai mult vechi.E un canal de cinematecă.

Unknown

Cand va apare si programul (ghidul tv)? Nu am gasit nici pe Cinemagia nici pe Port.ro

Anonim

Depinde de Paramount, sa ofere ghidul de programe. Deocamdata nu au nici site pentru Romania.

Anonim

Uite a aparut pe = http://www.cinemagia.ro/program-tv/post/paramount-channel/

Anonim

NU SE VEDE LA RESITA paramount channel OZIS CA DELA 1 IUNE ATRECUT 4 ZILE

geo

Pai regleaza antena pe Digi Tv, scaneaza cu receptorul cu abonamentul de satelit platit si vei receptiona nu doar in Reșita, ci in intreaga Europa, acest canal Paramount Channel la Digi TV. Tu nu stii ca satelitul are acoperire pan-europeana si chiar mai mare si nu transmite individualizat pe orase, ca nu e cablu tv si nici emitator terestru ?

Anonim

la gasit ms

Comunicat RCS-RDS

Canalul TV Paramount va oferi abonatilor RCS & RDS o selectie de filme de succes din catalogul Paramount, detinut de compania-mama VIMN, Viacom Inc. Programul va include, de asemenea, filme europene si filme detinute de alte studiouri din SUA, inclusiv NBC Universal. Canalul va cuprinde cascadorii de film tematizate si imagini exclusive din spatele scenei, precum si interviuri cu actori si regizori.

"Ne bucuram ca am incheiat parteneriatul cu Viacom International Media Networks. Continutul de calitate al noului canal tematic acopera preferintele consumatorilor nostri. RCS & RDS este constant preocupata de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi continut de cea mai inalta calitate consumatorilor sai." a declarat Florin Nemes, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS.

Bartosz Witak, General Manager VIMN pentru Israel si Europa Centrala si de Est afirma: "In ultimii doi ani am facut progrese considerabile pe piata romaneasca. Prin extinderea amprentei canalului Paramount in tara, trecem la urmatorul nivel in ceea ce priveste prezenta noastra la nivel local. Toate acestea arata importanta pietei romanesti pentru noi."

Odata cu lansarea canalului Paramount, Viacom International Media Networks a creat o combinatie puternica intre colectia vasta si iconica de filme Paramount Pictures, precum si o expertiza puternica in construirea de brand-uri TV globale de succes.

RCS & RDS este unul din cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania, Italia si Cehia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit, dar si un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. Compania detine singura televiziune de stiri in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii locale, 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzeaza cele mai importante competitii sportive din Romania si din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World.

Viacom International Media Networks (VIMN), o divizie a Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), este compusa din cele mai populare brand-uri multimedia de divertisment, incluzand MTV, Nickelodeon, Comedy Central, BET, Paramount Channel, VH1, VIVA, COLORS, Game One and Tr3s: MTV, Musica y Mss. Brand-urile Viacom sunt vizionate la nivel mondial in peste 700 de milioane de locuinte, in aproximativ 170 de teritorii si 37 limbi prin peste 200 de canale TV programate si operate la nivel local si peste 550 de bunuri de digital media si televiziune mobila. Urmareste noutatile VIMN pe Twitter la adresa www.twitter.com/VIMN_PR. Pentru mai multe informatii despre Viacom si activitatea sa, vizitati www.viacom.com, blog.viacom.com si contul de Twitter la adresa www.twitter.com/Viacom.

Anonim

Daca RCS RDS nu reusesc sa achizitioneze transmisiile meciurilor din liga 1 vor pierde foarte multi clienti.Eu unul ma voi muta la UPC deoarece imi place fotbalul.Sper sa aiba inteligenta de a negocia si prelua liga 1.In plus cei de la digi mint de ingheata apele: eu am platit abonamentul extra 1 in care erau incluse posturile Look tv si Transilvania.Nu le-am avut niciodata,am sunat la ei si mi-au spus ca rezulta ca cele doua posturi se receptioneaza la liber si ar trebui sa le vad.Sunt niste mincinosi si te duc cu vorba crezandu-ne fraieri

Anonim

Si ce legatura are asta cu televiziunea Paramount Channel? Discuta despre meciurile tale la subiectele dedicate. Noua nu ne plac meciurile, suntem cinefili.

Anonim

da , suntem cinefili.

Anonim

paramount chanel a intrat de azi in grila digital cabel la brasov

Anonim

a intrat si la miercurea ciuc de azi

Anonim

La galati nimic încă,poate in perioada urmatoare

Anonim

a intrat si pe rds cablu?

Anonim

Zic unii ca au fost niste teste ieri de dimineata in Targu-Mures pe cablu digital, iar apoi le-ar fi scos, dar nu exista confirmari daca e asa sau nu.

Unknown

Nici la Sibiu nimic deocamdata

Anonim

stati linistiti paramont chanel nu va intra in grila rds rcs pe cablu pana la sfarsitul lui 2014 rds nu va mai exista si va spun din surse sigure 100% de aceia nu sa mai investit in reteau de cablu si nu vorbesc prosti

beny

Anonim, ești distractiv:

- "paramont chanel" nu există. Există Paramount Channel.
- "de aceia" - Care aceia ? Îi cunoaștem? Sau ai dorit să scrii "de aceea" ?
- "nu sa mai investit" - Ai dreptate: nu "sa" mai investit, dar s-a investit.

Îți dai seamă că ai postat în comentariu "informații" care au credibilitate egală cu zero, în condițiile în care ești semi-analfabet ?

Anonim


beny bucurate ca stiu sa scriu si asa eu nu
sunt de nationalitate sau cetatean ROMAN

beny

Da, esti chinez, dar un chinez cu relații la RCS-RDS, care are informații pe care alții, care sunt cetățeni români, nu le au... Scuza ta e una și mai hilară... Fii sigur că dacă postai un comentariu pozitiv și nu negativist, dacă postai un comentariu care nu era mincinos, cu siguranță nu te critica nimeni pentru semi-analfabetismul tău. Dar când tu te crezi șmecher, mai exact unul care nu e cetățean român, dar care are surse 100% sigure in cadrul RCS-RDS, nu pot să mă abțin să nu te ironizez. Alege o altă atitudine și vei avea parte de răspunsuri binevoitoare.

Anonim


beny razi cu alta gura cablu rcs se va vinde unei compani :surpriza : doaar platforma dth ,telefonia si netul va mai ramane firmei rds si apropo nu am relati sau surse sursa sunt eu si nu sunt chinez si ca scriu asa voi scrieti cum pronuntati si in 2 ani de zile am in vatat limba romana tu limba pe care o vorbesc ati ia cel putin 10 ani so inveti fluent

beny

Continui cu aceasi scuza hilara. Daca nu esti chinez, ce esti ? Coreean ? Amice, indiferent ce nației ai fi, Paramount Channel se scrie la fel in toate limbile. Paramount Channel e in limba engleza. Iar tu ai scris gresit si de dai mare știutor: nu ai tu de unde sa stii că va vinde RCS-RDS doar divizia de cablu tv, care, culmea, functioneaza pe aceeasi infrastructura cu internetul, e aceeasi fibra. Deci nu se pot vinde separat. Esti român si flamer de doi lei toată ziua si nici logică nu ai, așa că lasă prosteala si motivatiile mincinoase. Cu asta am incheiat discutia fara rost.

Anonim

La Timisoara nu a intrat PARAMOUNT CHANNEL pe RDS-RCS cablu sau digital?Si in alte localitati din Timis care au RDS-RCS?

Anonim

Sau poate.La Arad a intrat PARAMOUNT CHANNEL pe RDS-RCS cablu sau digital?Si inca ceva...ar fi introdus PARAMOUNT CHANNEL la EUROCABLE pentru ca inainte era acel cablu iar in 2012 a fost preluat de RDS-RCS

Anonim

Va veni in curand si pe cablu RDS-RCS.

Anonim

Va rugam,suntem din comuna Periam din judetul Timis si am auzit de acest canal si vrem sa avem si noi,dar tot suntem abonati pe RDS-RCS,va rog!!!!

Anonim

Mi-a venit o idee:De ce nu se poate baga NICKELODEON cu PARAMOUNT CHANNEL,dar altfel:
-NICKELODEON de la 5.00/6.00 si PARAMOUNT CHANNEL de la 21.00/22.00 tot pe RDS.Ce ziceti?

Anonim

anonim ai dreptate am auzit si eu ca rds scoate rcs -ul la vinzare doar multi nu vor sa creada pe alta parte paramount chanel nici-odata nu va fi in grila rds doar pe dth va fi

cris

@Anonim, e frumos sa visezi, mai ales cand esti la concurenta, asa e ? :-)))

Anonim

paramount chanel a intrat de azi in grila rcs cablu in tg- mures ungurul la unguri trage

Anonim

Intra in toata tara pe cablu rds?

Anonim

confirm spusele lui anonim ieri a intrat in tg- mures pe cablu rds

danuta

Pune o poza undeva, daca vrei sa confirmi. in care sa se vada si meniul de la receptorul de cablu rcs sau al televizorului, pe care scrie numele canalului Paramount Channel, ca altfel nu mai crede nimeni. Eu de exemplu nu te cred. Altii poate cred ca esti aceeasi persoana ca a scris prima data si apoi te confirmi singur.

Anonim

In judetul Arad a intrat Paramount Channel pe analogic sau digital?

danuta

Anonim, respectivii care au comentat mai sus ca ar fi intrat in Targu Mures pe cablu tv la RCS au mintit. Nu ii crede pana nu pun poza cu canalul si afisajul receptorului de cablu RCS peste canal. Sunt unii care dezinformeaza pe aici pe la comentarii. Fii sigur ca atunci cand va intra si pe cablu la RCS in Romania, se anunta de cei care au saitul asta.

Anonim

paramount chanel nu va fi in curand pe cablu tv eventual la anul

Anonim

rds ul se confrunta cu probleme serioase nu este sigur ca mai rezista pana la sfarsitul anului asa ca luati va adio de la paramount chanel si televiziunile look tv

Dany

Marele analist economic, anonim de la Pocreaca...

Anonim

noi la turnu severin nu avem nevoie de nota tv magyar atv sau duna tv sa le scoata din grila de programe sau sa le inlocueasca cu programe mai bune ca doq k b s world spectrum da vinci learning crime and investigation

Anonim

Slab,poate cel mai slab canal de film

Anonim

Am vazut ce a scris Universal Channel pe facebook,cica in loc de Universal pe analogic a intrat Paramount Channel in judete

Anonim

pe RDS-RCS era asta

Anonim

In judetul Timis a intrat PARAMOUNT CHANNEL pe analogic?Suntem din comuna Periam,avem tot RDS-RCS (inainte era EUROCABLE) si vrem sa vedem niste filme,mai dupa-amiaza.Sunt tot seriale la DIVA UNIVERSAL si PRO CINEMA (canalele pe care le avem) total 56 de canale,DANCE MOOZ si MYNELE nu fac parte din grila RDS-RCS,ci din grila EUROCABLE.Nu e bun de nimic cablul pe care il are Periam dar si celelalte localitati ca Varias,Satchinez,Foeni,Banloc etc.Ne-ar trebui si noua canale cu 66 de canale ca si in Timisoara si localitatile Utvin,Peciu Nou,Mosnita Noua etc.Va rugam,bagati-ne PARAMOUNT CHANNEL! Dar si in judetul Arad,va rog!!!

Anonim

De ce nu va abonati la televiziune digitala ? Receptionati astfel aproape de doua ori mai multe canale decat pe analogic, plus calitate mai buna la imagine si sunet. Televiziunile digitalese pot vedea chiar si pe televizor cu tub catodic, cu ajutorul receptorul digital de cablu tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile