marți, 13 mai 2014

Sport.ro se închide ?

Postul de sport al trustului Media Pro se va închide în perioada următoare, conform informaţiilor primite de către Gazeta Sporturilor de la surse media pe care le consideră credibile.

După mai multe mişcări şi schimbări interne, postul de televiziune Sport.ro urmează să se închidă începînd cu data de 1 iulie. După restructurările făcute în cadrul ProTV, au început să fie daţi afară şi de la postul de sport, iar Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME în România a concediat o bună parte din redacţia postului, mai precizeaza Gazeta Sportului, care arată că un impediment în închiderea sport.ro ar fi faptul că postul de sport primeşte bani în acest moment de la cablişti pentru transmiterea acestuia.

În acest moment nu există un comunicat oficial în privinţa închiderii postului de sport, dar sursele media ar fi dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că informaţia este reală, urmând ca în perioada viitoare să se facă şi anunţul oficial. Conform informaţiilor venite dintr-o sursă din cadrul postului, Gazeta Sporturilor sustine că în perioada imediat următoare urmează să fie restructuraţi 90% din cei care lucrează în acest moment la canalul Sport.ro, iar pe viitor din echipa de sport a trustului vor rămîne doar cinci reporteri.

Postul de televiziune TV Sport a fost lansat pe 27 iulie 2003, iar din martie 2007 acesta a intrat în portofoliul Pro TV SA, atunci cînd şi-a schimbat numele în Sport.ro.

Asteptăm sa vedem daca Pro Tv SA va confirma sau infirma zvonul lansat de către Gazeta Sporturilor.


6 comentarii despre subiectul „Sport.ro se închide ?”:
Anonim

In ritmul acesta vor falimenta sigur, in doar citeva luni a reusit sa distruga acest brend romanesc .

Anonim

DA.pefecta dreptate

Anonim

care brand:sport.ro?tv sport transmitea o gramada de fotbal live:premier league,primera,ligue 1!insa cand a cumparat tv sport si la transformat in sport,ro a inceput dezastrul!sub conducerea lui costi mocanu numai sport de calitate nu a dat sport.ro!numai steaua,becali,jocuri de tot felul1sa ne mai mire ca a devenit un canal anonim?vorba lui mocanu marele strateg al sport.ro:acest post nu e de sport ci e un canal masculin!goluri si goale va spune ceva?

Anonim

nu intelesei nimik,nu mai iau bani,o parte din cablisti NU le platesc programele ,mai de graba le iau din FOCUS-SAT

beny

Nici eu nu inteleg ce incerci sa ne comunici, Anonim...

Anonim

de la 1ianuarie 2014 pachetul PRO-tv trebuie platit 4,5ron fara TVA(pe cap de abonat),unele firme mai mici transmit aceste programe fara a avea contract cu ele,pai de unde sa vina BANI ala fura ,ala funu ,NU?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile