luni, 12 mai 2014

Teste criptare Mooz Dance pe satelitul Thor 6

Operatorul român ESS (Eastern Space System) efectuează pe unul din transponderele satelitului Thor 6 teste tehnice cu diverse sisteme de acces condiționat. Pe transponderul 39 a apărut o emisie cu numele ESS Test, unde este transmisa televiziunea muzicala Mooz Dance fără sunet.

Mooz Dance a anunțat la sfârșitul lunii aprilie că își va cripta transmisia pe satelitul de distribuție Thor 6 ( 0.8 ° Vest ). Canalul va fi, după această dată calendaristică, receptionabil prin acest satelit doar de catre abonatii platformelor DTH care doresc să-l includă în grila lor de programe.

Sistemele de criptare testate de catre Mooz Dance pe canalul ESS-test ( MPEG-2/SD ) sunt:

Nagra MA (CAID 1802, 1880, 1882, 1815 )
Conax (0B02, 0B1C)
CryptoWorks ( CAID 0D02, 0D97)
Viaccess
Irdeto (CAID 0653)

Aceste CAID-uri apartin de Focus Sat (România), Digi TV Cehia, Digi TV Slovacia, Digi TV Romania, UPC Freesat (Cehia, Slovacia), UPC Direct (Ungaria) etc.

Însă includerea după 1 iunie 2014 a televiziunii Mooz Dance in grila de programe nu a fost confirmata incă de nicio platformă DTH.

Parametrii tehnici de receptie ai Mooz Dance (denumire: ESS-test):

Satelit Thor 6 (0.8 ° Vest), frecvența 12.456 GHz, polarizare Verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK.

UPDATE 18 mai 2015: Acum testele Mooz Dance sunt efectuate de catre ESS pe frecventa 11747, polarizare Orizontala, SR 28000, FEC 5/6,  DVB-S QPSK, criptat.


19 comentarii despre subiectul „Teste criptare Mooz Dance pe satelitul Thor 6”:
George

ess test mooz dance si antena 1.

Anonim

Nu e nici o Antena 1, e doar Mooz Dance.

Anonim

Mooz Dance este la DTH. DIGI Romania ?

Anonim

Este si la DTH Romtelecom. Dar intr-adevar in articol se spune ca nici un DTH-ist nu a confirmat includerea canalului DUPA 1 iunie. Oricum il am pe cablu la UPC in HD. Dar pacat ca incet incet se strange latul, dispar multe canale care erau la liber pana acum (antenele, kanal D, etc).

Anonim

Acum pe ESS-test este transmis Comedy Central Extra.

Anonim

Cred ca le mai schimba. Cert e ca Mooz Tv se va cripta de la 1 iunie 2014.

Anonim

mare branza,poate sa se si inchida tvuri cu muzica e peste tot,sateliti sunt plini

Anonim

astea de la mooz dance sunt nemancati si flamanzi de banii nu ca alti cum ar fi 1music channel kiss tv u tv hd hit music channel mynele tv sau taraf fta free

nicu

Unde e UTV HD gratuit prin satelit, anonim ? Spune-mi si mie frecventa, asa de curiozitate. Vezi ca aici in articol e vorba despre Mooz Tv SD si HD criptate prin satelit, nu prin cablu, cum dai tu exemplu acel UTV HD.

Anonim

Dn-Nicu sa traiti mi-ati dat exemplu acel U TV HD care chiar eu sunt coordonatorul acestui post TV noi am emis de cat partial foarte putin timp pe transponderul 11785 H sr 30000 liber free fta ca sa stiti in domeniul trecutului am emis o de o data cu Antena 1 si cu Antena 3 pe Sirius 2,3

Anonim

Nicule te dai in stamba cu astea dl u tv.

nicu

Nu ma dau in stamba sau ce o inseamna asta, dar eu nu stiu sa fi fost vreodata UTV HD transmis prin satelit, iar RCS sa faca teste pe Sirius 2,3 nu prea cred. Poate ar fi fost mai plauzibil pe Thor sau Intelsat. Tot asa nu cred nici cu UTV HD a fost transmis vreodata prin satelit. Probabil daca te intreb cum o chema pe directoarea postului UTV HD sau pe directorul tehnic care a coordonat proiectul trecerii la HD a UTV, pe care il cunosc personal, nici nu stii. Asa ca hai sa o lasam mai moale cu inventiile.

Anonim

Sa traiti Dn-Nicu este din domeniul trecutului cu fosta transmisie pe Sirius 2,3 pe timp ce era in mare forta Max tv si patrona noastra este chiar Soran Urdareanu fata lui Tiberiu Urdareanu.

Anonim

Nicule iaras te dai in stamba cu astea de la U tv

nicu

Deci nu e nimic actual. Tu ai spus ca e UTV HD transmis pe satelit FTA. Aici am vrut sa ajung, ca nu e. O chema Sorana, nu Soran, sti tu ceva, dar nu bine. Scuze la admin ca am dat-o in offtopic, din partea mea se poate sterge.

Anonim

Va salut cine stie ce fel de antena pe diametru imi trebuie ptr Thor 6 1w, Astra 4A 4,8 e, Hotbird 13 e, Eutelsat 16 e, Astra 19 e, Intelsat 12-45 e, va rog tare mult sa-mi ziceti

Anonim

Nicule a cuma ajuta si tu omu.

nicu

De 90 cm e cam suficienta pentru majoritatea canalelor de pe acesti sateliti, daca e bine reglata si daca o montezi in Romania. Oricum, daca e mai mare de atat, cu atat mai bine, ai rezerva mai buna si pe vreme ploioasa.

Anonim

Pai da Dn-Nicu am una chiar de 90cm pe timp cand era Boom

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile