luni, 2 iunie 2014

Asus Transformer Book V, un produs 5-în-1: tabletă sau laptop cu Windows sau Android sau telefon cu Android

Cei de la Asus a fost printre primii producatori care au fabricat tablete hibride și continuă sa depăsească limitele acestor dispozitive.

Cel mai recent produs, Asus Transformer Book V este in acelasi timp telefon Android, tableta cu Windows, tabletă cu Android, laptop cu Windows și laptop cu Android, toate într-un singur dispozitiv.

Pe ecranul de 12.5 inch HD IPS, produsul poate rula Windows 8.1, ajutat de un procesor Intel și 4GB de RAM, plus 128GB de stocare SSD.

Telefonul Android este situat într-un slot glisant din spatele display-ului si are un ecran de 5 inch. Telefonul rulează Android 4.4, propulsat de un procesor pe 64 de biți Intel Atom Moorefield cu LTE. Interfața telefonului Android poate fi vizualizată și din Windows 8.1 sau folosită ca sistem de operare principal al Asus Transformer Book V.

În ambele moduri de operare Windows și Android, la tableta poate fi andocată tastatura fizică, pentru a oferi experiența de utilizare a unui laptop. Această tastatură poate găzdui de asemenea un hard-disk de 7 mm grosime, cu capacitate de până la 1 TB, dar nu va avea propria sa baterie.

Telefonul cântăreste 140 grame, are o grosime 11 mm, 2 GB de RAM, capacitate de stocare de 64GB, camere video de 8 megapixeli și 2 megapixeli si o baterie de 2500 mAh.

Asus Transformer Book V ( citit "five" ) a fost prezentat la Computex. In curand va fi anuntata si data de lansare, precum si prețurile.


Niciun comentariu despre subiectul „Asus Transformer Book V, un produs 5-în-1: tabletă sau laptop cu Windows sau Android sau telefon cu Android”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile