sâmbătă, 28 iunie 2014

Cupa Ligii va fi transmisă de toti cabliștii?

Desi informatiile din acest moment arata ca RCS&RDS si alte companii nu au confirmat oficial retransmiterea Look TV, AdePlast, care este noul sponsor al competitiei, "a primit garantia vizibilitatii la nivel national, adica televizarea meciurilor prin intermediul tuturor cablistilor", anunta sport.ro, care mai precizeaza că noul sponsor al Cupei Ligii va fi prezent si pe panotajul tuturor meciurilor din Liga I, sigla AdePlast urmand sa apara in spatele portilor.


Nu prea este explicabil cum s-a oferit aceasta garantie, in conditiile in care nu toti operatorii au confirmat retransmisia Look Tv dupa 1 iulie 2014. Va invitam sa tratati ca pe un zvon aceasta informatie a garantiei vizibilitatii la nivel national, e posibil să fie o exprimare inexactă.

Conform unor surse pe care le consideră sigure, sport.ro a aflat ca Liga Profesionista de Fotbal a semnat un contract valabil pe 3 ani cu AdePlast, care va deveni noul sponsor oficial al Cupei Ligii.

500.000 de euro va incasa Liga Profesionista de Fotbal pentru fiecare an din contract, 1.5 milioane de euro in total, urmand ca premiul pentru fiecare castigatoare a trofeului sa fie mai mare decat cel primit de echipa care va cuceri Cupa Romaniei.

Intelegerea prevede un premiu cu 100.000 euro mai mare decat cel oferit pentru castigatoarea Cupei Romaniei, adica aproximativ 350.000 de euro.

Contractul semnat intre LPF si AdePlast va fi confirmat intr-o conferinta de presa, cel mai probabil la tragerea la sorti al primului tur din Cupa Ligii.

Cupa Ligii a fost o competiție de fotbal din România care a existat doar două ediții, în anii 1998 și 2000 și care urmează să fie reînființată de LPF odată cu sezonul 2014-2015. Ca și în cazul Cupei României, Cupa Ligii se va desfășura în sistem eliminatoriu, cu semifinală tur - retur.


3 comentarii despre subiectul „Cupa Ligii va fi transmisă de toti cabliștii?”:
Anonim

si chiar e adevarat

Anonim

bine spus ,numai acei cablisti care asi permit

Anonim

Nu cred.In primul rand Intel Sky are de platit cca 5 mil.euro anual.Drept urmare acesti bani vor trebui amortizati cumva.Daca va da tuturor drept de difuzare la preturi mici,de unde vor aduna paralele ?
Sa faca ei actiune de binefacere poporului roman?Imposibil !
Se vor semna contracte pe sume bine stabilite.Nici un provider nu va difuza la liber meciurile.Abonamentele.pachetele suplimentare vor fi platite in plus de client.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile