miercuri, 25 iunie 2014

Discovery Networks a început să gestioneze vânzările de publicitate pentru Eurosport România

Discovery Networks Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu și Africa (CEEMEA) a început să gestioneze operațiunile de vânzări de publicitate locale pentru Eurosport România.

Echipa de vanzari de publicitate gestionează in prezent vânzările canalului, precum și pachetele de sponsorizare pentru Barclays Premiere League. Eurosport detine drepturile pentru difuzarea in Romania a Barclays Premier League, până în 2016.

Comentand cu privire la schimbarile in gestionarea vanzarilor de publicitate, Dorota Zurkowska-Bytner, VP pentru dezvoltarea vânzări de publicitate de la Discovery Networks CEEMEA, a declarat: "Eurosport este o televiziune sportivă de top, oferind agenților de publicitate mijloacele perfecte pentru a-si atinge targetul asupra publicul masculin. Eurosport completează perfect profilul public al Discovery, iar combinația de branduri apreciate și performante, dar si portofoliul larg de canale, care ajunge la fiecare tip de public, precum și experienta echipei noastre românești de vânzări de publicitate, transformă adăugarea Eurosport la portofoliul nostru comercial intr-o oportunitate deosebită pentru agenții de publicitate, dar și intr-o modalitate foarte bună de a ne extinde afacerile noastre de publicitate din România."

Echipa Discovery Networks pentru vânzări publicitate în România este aceeasi care se ocupa de peste 6 ani si de vânzarea spatiului publicitar in Romania pentru Discovery Channel, TLC și Animal Planet.


2 comentarii despre subiectul „Discovery Networks a început să gestioneze vânzările de publicitate pentru Eurosport România”:
Anonim

Cu alte cuvinte a-si vor face reclama la canalele Discovery pe eurosport.Asta cu dedicatie pentru RCS.

Anonim

Cand am spus pe aici ca Discovery va controla Eurosport,unii scribi ziceau ca nu este posbil asa ceva.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile