marți, 24 iunie 2014

Fanatik Show se relansează la Look Tv

Horia Ivanovici şi Roxana Ciuhulescu fac parte din echipa LOOK TV, conform Fanatik.ro, care a a mai anuntat că odată cu lansarea noii grile şi cu începerea transmisiunilor meciurilor din Cupa Ligii şi LIGA 1, Horia IVANOVICI va realiza de luni până joi emisiunea FANATIK SHOW, de analiză a fenomenului fotbalistic românesc.

Roxana CIUHULESCU va realiza emisiunea FOTBAL LOOK, un magazin sportiv în care fotbalul este abordat într-o nouă manieră, adresându-se unui public extins, mergând dincolo de ce era considerat până acum – „o preocupare specific bărbătească”. Emisiunea va face uz şi de experiența invitaţilor din platou, însă Roxanei îi rămâne libertatea de a modela subiectul în aceeaşi manieră cu care a abordat orice subiect legat de sport în cariera sa.

Lansate în 14 februarie 2012, televiziunile LOOK TV şi Transilvania Live ( LOOK Plus ) se prezintă cu o nouă imagine şi cu un nou conţinut.

Începând din data de 16 iulie 2014, odată cu lansarea noii grile şi a transmisiunilor meciurilor din Cupa Ligii şi LIGA 1, cele două posturi de televiziune sunt regândite cu scopul de a oferi soluţii complementare publicului din România, fiind poziţionate pe profile distincte la nivel naţional.

Look TV este un post generalist, cu un puternic accent pe divertismentul adresat publicului MASCULIN. Pilonii grilei sunt reprezentaţi de sport, informaţii, filme, seriale, entertainment pentru bărbaţi.

Look PLUS este construit pe un conţinut MULTI-GENERAŢIE, dedicat întregii familii.


12 comentarii despre subiectul „Fanatik Show se relansează la Look Tv”:
Anonim

adio imagine HD ca la digi ! adio fotbal in Ro!

Anonim

Vor fi 9 meciuri pe etapa in HD.

Anonim

Ba, iar asta ma? Iar Ivanovici ma? Nu mai scapam de asta ma? A luat prin rotatie toate televiziunile. Sper sa ajunga cat mai repede la Animal Planet, singurul loc ce i se potriveste.

Anonim

ivanovici e descurcaret!a stiut sa-si faca relatii!nu-l vaicariti ca niciodata nu o sa moara de foame!

Anonim

anonim 09:04, nu la animal planet, la anumat planet ;)))

Anonim

Iar Roxana Ciuhulescu n-a fost si nu e niciodata sexy... De altfel tzoparlania a caracterizat intreaga generatie pro, autosuficienti golanashi ; pana si magda palimariu de la vreme e un monument de aroganta si nesimtire...Bleah...

Anonim

Unde vor fi cu imagine HD?

Anonim

Pe Look Tv HD.

Anonim

Adica pe Orange tv, nu?

Anonim

La toti operatorii unde este sau va fi introdus Look Tv HD.

Anonim

Si la Orange va fi sau nu? Ca nimeni nu spune?

Anonim

Pai de unde vrei sa iti spuna cineva, daca nimeni stie si Orange tine secret ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile