miercuri, 18 iunie 2014

FANATIK.RO: 7 lei pentru Liga 1 la UPC, Romtelecom dorește și 4 meciuri în paralel pentru Dolce Sport, RCS-RDS nu va transmite Liga 1 ?

Campionatul Ligii 1, unul care se anunţă extrem de disputat, va începe oficial pe 25 iulie 2014, iar microbiştii stau deja ca pe ace, în aşteptarea noutăţilor cu privire la canalele TV pe care vor putea urmări încleştările din fotbalul românesc. FANATIK.RO a prezentat informaţii ale negocierilor purtate de noul deţinător al drepturilor TV, Intel Sky Broadcast Limited, cât şi date privind preţul pe care îl va achita fiecare român care doreşte să vadă jocurile din prima ligă în noul sezon.

Abonaţii UPC şi Focus Sat, 7 lei în plus la abonament ?

Astfel, după ce au bătut palma cu britanicii de la Intel Sky, reprezentanţii UPC şi Focus Sat au stabilit, în principiu, şi costurile pe care le va suporta microbistul de rând, pentru a viziona partidele şi derby-urile din Liga 1. Concret, la pachetul de bază al UPC, pentru a putea avea acces la cele două canale ce vor transmite meciurile în direct, Look Plus şi Look TV, abonatul va trebui să scoată lunar din buzunar 1,5 euro în plus. Mai exact, la cei 25 de lei daţi pentru pachetul de bază se vor adăuga aproximativ 7 lei în fiecare lună. FANATIK.RO dezvăluie că şefii de la UPC sunt convinşi că vor avea parte de un boom important la nivelul contractelor încheiate cu microbiştii: “Pe lângă cei care sunt deja sub contract cu UPC şi care vor avea automat şi cele două canale TV, vor fi mulţi abonaţi noi până la prima etapă, exact cum s-a întâmplat cu RCS-RDS cînd au cumpărat, practic în exclusivitate, drepturile de transmisie pe ultimii cinci ani”, mai precizează Fanatik.ro.

800.000 de abonaţi doar din cabliştii mici

Înţelegerea cu UPC nu este singura concretizată de Intel Sky Broadcast Limited. Astfel, la capitolul “afaceri încheiate”, britanicii au bifat şi contracte cu mai mulţi cablişti regionali, care însumează alţi circa 800.000 de abonaţi, la nivelul întregii ţări. Cabliştii mici au fost încurajaţi să cumpere fotbal, după mutarea UPC, care practic a deschis tuturor apetitul pentru Liga 1 şi Cupa Ligii, competiţie nou-înfiinţată ce va debuta înainte de începerea campionatului. Sumele lunare / abonat vor fi tot undeva la nivelul UPC şi Focus Sat.

Dolce vrea 4 meciuri transmise în paralel ?

Intel Sky Broadcast Limited negociază în aceste zile şi cu concernul Dolce – Romtelecom. Discuţiile sunt avansate, existând şanse mari ca părţile să bată palma. precizeaza Fanatik.ro Negocierea cu Dolce este mult mai complexă decît cea cu UPC, deoarece, pe lângă faptul că ar urma să preia în pachetul de bază cele două canale, Look Plus şi Look TV, ca şi UPC, Romtelecom doreşte să achiziţioneze şi dreptul de transmisie în paralel a patru meciuri pe etapă pentru canalul propriu, Dolce Sport. Intel Sky vrea momentan să cedeze doar trei partide, care vor putea fi urmărite în paralel şi pe Dolce Sport, şi pe Look, după modelul TVR1-Digi Sport în Champions League. Sursele FANATIK.RO susţin că înţelegerea cu Dolce are şanse importante să fie parafată zilele acestea, mai ales că Intel Sky Broadcast Limited a achitat prima tranşă de 13,75 milioane de euro pentru primul an de contract. Cei de la Romtelecom aar fi asteptat să vadă dacă britanicii sînt solvabili şi vor să pună pe picioare o treabă serioasă, iar acum părţile sînt foarte aproape să semneze marele contract, mai apreciaza Fanatik.ro.

Meciurile, LIVE pe internet, 1 euro pe lună; rezumatele, 500.000 de euro pe an ?

Un alt aspect foarte important în strategia britanicilor este şi cel al vânzării drepturilor TV pe internet, și nu doar la nivel de rezumate, ci pentru transmisia live a partidelor. Orice post de televiziune din România va putea avea acces la acestea contra sumei de 500.000 de euro anual, mai anunta Fanatik,ro. Revenind, deţinătorul drepturilor TV poartă discuţii în această perioadă cu Vodafone şi Orange, care ar fi extrem de interesaţi de meciurile din Liga 1. Cu atât mai mult cu cât preţul pe care abonaţii celor două companii de telefonie mobilă ar urma să-l plătească, pentru acest nou serviciu de meciuri live prin internet ar fi de doar 1 euro pe lună. Interesul românilor de peste graniţă este unul extrem de mare, fiind un atu pentru finalizarea negocierilor, mai apreciază Fanatik.ro.

„Dacă nu din iarnă, RCS-RDS va veni vara viitoare la negocieri, când campionatul va fi cu play-off” ?

Cu toate că au fost invitaţi la negocieri, cei de la RCS-RDS au refuzat orice fel de discuţii, precizeaza Fanatik.ro, care mai arata ca operatorul a formulat plângeri la Consiliul Concurenţei.

“Nu doresc să negocieze în condiţiile impuse de britanici şi fac presiuni pentru ca nici Dolce să nu preia Liga 1, ei având o relaţie apropiată cu cei de acolo. Din toată strategia adoptată de RCS-RDS un singur lucru pare sigur: cel puţin turul noului campionat nu va fi transmis în reţeaua RCS-RDS! Aşteaptă şi ei să vadă ce se întîmplă… Oricum, lovitura de graţie a venit în momentul în care UPC şi Focus Sat au bătut palma cu Intel Sky. Nu se aşteptau atît de repede… Vor trebui la un moment dat să facă ceva… Credem că pot să reziste maximum un an fără Liga 1, dar din vara viitoare nu mai au ce face, mai ales că Liga 1 îşi va dubla atractivitatea prin sistemul play-off, play-out. Şi fără RCS-RDS, cei de la Intel Sky stau liniştiţi, ies bine pe calcule”, precizeaza că ar fi aflat FANATIK.RO.

Vom completa articolul cu reactiile operatorilor ( dacă vor exista ) de confirmare sau infirmare a informatiilor prezentate de catre Fanatik.ro si care doar sunt citate aici  ( nu ne aparțin  și nu le putem confirma sau infirma, de aceea sunt incadrate in categoria Zvonuri si vă invităm să le tratați ca atare ).

Update 27 iunie 2014: Fanatik.ro a anuntat ca s-ar putea sa nu fie majorate abonamentele la UPC. Vă cităm în continuare update-ul Fanatik.ro ( sursa AICI ):

Achiziţionarea drepturilor TV ale Ligii I de către britanicii de la Intel Sky Broadcasting, pentru următoarele cinci sezoane, a reprezentat o surpriză pentru mulţi microbişti ai fotbalului românesc. În ultimii şase ani meciurile din campionatul intern au fost oferite de DigiSport, precum şi de parteneri ai canalului de sport amintit. Peste mai puţin de o lună porneşte o nouă ediţie a Ligii 1, iar microbistul român vrea să se asigure că-şi va vedea competiţia favorită la televizor. Refuzul RCS&RDS de a ajunge la o înţelegere cu cei de la Intel Sky Broadcast, firma ce a cumpărat Look TV, dar şi parteneriatul semnat între compania britanică şi UPC, un alt colos dintre companiile de cablu, aduce modificări în „grila de programe” a pasionatului român de fotbal.
FANATIK a discutat cu părţile implicate şi le explică microbiştilor cum pot avea în continuare meciurile din Liga I pe propriile ecrane.

„Uşor-uşor vom acoperi totul”

Ceea ce pare a fi un impediment este politica celor de la UPC, care nu deţin un segment de televiziune prin satelit şi funcţionează doar prin cablu, analog sau digital. Astfel, cei care nu se află în raza de acoperire a firmei olandeze nu vor putea să se aboneze la compania de cablu ce va transmite şi Look TV. FANATIK a mers într-una din agenţiile UPC şi a aflat strategia companiei. „Este adevărat că nu avem Bucureştiul sub acoperire totală, dar în ultimul an şi jumătate s-a investit enorm în dezvoltare şi în acest moment ne-am extins pe aproape toate arterele principale ale Capitalei. În plus, în perioada ce va urma ne vom răspîndi şi pe străzile secundare”, spune Adriana Iancu, una dintre angajatele sucursalei de la Piaţa Muncii. Un exemplu: cartierul Militari. „Acolo ştim că RDS are o acoperire bună, însă noi am acoperit deja bulevardul Iuliu Maniu, iar uşor-uşor vom putea deservi întreaga zonă”. Mai mult, există şi alte exemple pozitive: „În Popeşti Leordeni nu cred că există mai mult de 20 de abonaţi ai companiei rivale. UPC are aproape sută la sută din abonaţii de acolo. Şi nu este singura zonă”.
UPC

Alternativa e Focus Sat: „Abonamentul e o cartelă reîncărcabilă”

Dacă UPC nu are încă o reţea prin satelit proprie, conducerea companiei a găsit de mai multă vreme o alternativă viabilă: un parteneriat cu Focus Sat. Compania care livrează exclusiv televiziune prin satelit funcţionează ca un conglomerat de colaboratori particulari ce livrează serviciile în funcţie de cererea clientului. Ilie Virgil, administratorul uneia dintre companiile care furnizează serviciile TV prin satelit explică: „Preţurile sînt mai mari iniţial decît la televiziunea prin cablu, dar ulterior beneficiile sînt multiple. Abonamentul este, de fapt, o cartelă reîncărcabilă. Iar aceasta poate fi reîncărcată cînd vrei să te uiţi la televizor. De exemplu, la firmele de cablu, dacă nu plăteşti cîteva luni ţi se reziliază contractul. Aici nu ai nici o problemă. Cît stai acasă şi vrei televiziune prin satelit, plăteşti, dacă eşti plecat şi nu ai nevoie cîteva luni, nu mai plăteşti. E şi un fel de economie”.

La capitolul preţuri, tot el susţine că acestea depind, totul fiind strîns legat de calitatea echipamentului pe care clientul vrea să-l achiziţioneze. De exemplu, un receptor HD costă între 200 şi 600 de lei. La lista de preţuri se adaugă o antenă Focus, care costă 56 de lei, un suport – 25 de lei, iar instalarea valorează între 100 şi 150 lei. Abonamentul lunar variază în funcţie de numărul de posturi pe care fiecare doreşte să le recepţioneze, iar preţurile sînt între 30 şi 50 de lei.

Vestea excelentă: preţul la UPC ar putea rămîne intact!

Conform înţelegerii între Intel Sky Broadcast şi UPC, prin care s-a parafat retransmiterea Look TV şi Look Plus pe reţeaua de cablu, preţul pe care compania olandeză îl va plăti pentru fiecare abonat este de 7 lei. Iniţial, s-a crezut că aceşti bani vor fi adăugaţi la preţul pachetului de bază, soluţia care pare cea mai la îndemînă pentru a nu intra pe pierdere. Un precedent şi informaţii din interiorul UPC vin să ofere şi o veste foarte bună celor care vor să vizioneze Liga I din iulie 2014. „Cînd Discovery a ales să renegocieze înţelegerile pe care le avea cu firmele de cablu, RDS a refuzat să mai transmită postul american. UPC a acceptat să pluseze şi nici nu a adăugat vreun leu la abonamentele clienţilor. Paguba au acoperit-o cu ajutorul celor care au renunţat la RDS-RCS şi s-au abonat la UPC, numărul lor fiind foarte mare. La fel se intenţionează să se facă şi acum”, susţine un angajat al UPC. Practic, abonaţii cu vechime ai olandezilor ar putea vedea Liga I fără să scoată vreun ban din buzunar, la fel şi cei care aleg să renunţe la abonamentul la RDS pentru un transfer la UPC!

Update 1 iulie 2014: UPC a anuntat preturile pentru pachetul Extra Sport, care sunt de 10 lei pe luna ( TV inclus). Detalii AICI. RCS-RDS si AKTA au eliminat canalele Look din grila. Detalii AICI.

Update 23 iulie 2014: UPC: Pachetul Fotbal va fi tarifat doar cu acordul prealabil, clar și explicit al clienților. Detalii AICI.

UPDATE 9 august 2014, ora 22:00 - Romtelecom a ajuns la un acord cu Intel Sky, pentru difuzarea canalelor Look TV și Look Plus. În extraoptiunea "Extra Liga 1", la prețul de 9,5 lei, vor fi incluse Look Tv și Look Tv HD. Look Plus este inclus în abonamentul de bază. Mai multe detalii gasiti AICI.

Update 12 august 2014, ora 10:00 - Meciuri din Liga 1 vor fi difuzate și prin canalul Dolce Sport, conform unui promoțional difuzat pe această televiziune. Detalii găsiți AICI.

Update 13 august 2014, ora 11:00 - Nextgen, companie Romtelecom, a anunțat extraopțiunea Fan Fotbal. Detalii găsiți AICI.


35 de comentarii despre subiectul „FANATIK.RO: 7 lei pentru Liga 1 la UPC, Romtelecom dorește și 4 meciuri în paralel pentru Dolce Sport, RCS-RDS nu va transmite Liga 1 ?”:
valyy

eu unul mai bine renunt la meciuri decat sa ma abonez la upc

Anonim

Maine se discută la CNA modificarea licentelor Transilvania L!ve, Look Tv.

Anonim

cred ca rcs-ul asteapta pana in ultimul moment...daca dupa formula 1 pierd si liga 1 e un pic cam naspa..ramane de vazut

Anonim

Eu cred ca si RCS-RDS va introduce cele doua posturi Look tv si Look +,mai ales ca la UPC-FOCUSSAT,vor fi introduse,si daca il vor convinge si pei cei de la Dolce,plus ca,si operatorii mici de cablu probabil vor introduce,atunci nu cred ca Digi va renunta,mai ales ca automat ar pierde din clienti sai..

Anonim

Eu nu sunt de acord să plătesc 7 lei în plus la abonamentul bază pentru că nu mă interesează ţigănia din Liga I. Este vorba de o mărire cu 28% a abonamentului pe care nu sunt dispus să o suport. Dacă ei speră că prin mărirea abonamentuluil vor atrage noi clienţi eu unul vă garantez că sigur voi rezilia.

ortodox

veti vedea ca RDS@RCS are un AS in maneca si lovitura va fi bomba anului !

Anonim

sunt curios ce reactie vor avea abonatii upc cand vor vedea factura umflata cu 7 lei , e foarte mult !

Anonim

RCS-RDS va avea cele doua canale in grila dar fara un cost suplimentar la abonament .Asa ca va urma o noua avalansa de abonari.

Anonim

hai mai ca e un zvon,nu vor fi 7 lei la abonament,nu mai bagati in seama presa de scandal(sportiv)

Anonim

vad si eu ca e la zvonuri articolu da s-a mai potrivit multe din ce a zis fanatik

Anonim

poate se potrivesc altele nu neaparat asta cu 7 lei

Anonim

Si sa fie 7 lei, cine vrea sa vada meciurile plateste cine nu, nu. Nu o sa fie obligatoriu. Eee acuma ce sa zic, ca sau ofticat abonatii rds (ca si eu sunt :)) ) microbistii bineinteles, ca nu mai au liga, dar ceilalti de la operatorii concurenti credeti ca nu au fost ofticati acum 4 ani de bulibaseala dintre rds sin antene? E acum se mai schimba si foaia. E bine sa se mai si schimbe.Totusi varianta cea mai buna ar fi sa poata retransmite fiecare operator insa sa fie un pret fix la fiecare pentru pachetul cu fotbal sau orice alt sport si nu numai, si asa cine vrea plateste cine nu nu. Pam pam

Anonim

Structura sistemului competiţional în fotbalul românesc:

2014-2015:
Liga 1: 18 echipe (retrogradează locurile 13-18)
Liga a 2-a: 2 serii a 14 echipe fiecare: (promovează locul 1 din fiecare serie / retrogradează locurile 7-14 din fiecare serie)
Liga a 3-a: 6 serii a 12 echipe fiecare (promovează locul 1 din fiecare serie / retrogradare nestabilită)

2015-2016:
Liga 1: 14 echipe (retrogradează direct locurile 13, 14, iar locul 12 dispută baraj cu locul 3 din L2)
Liga a 2-a: o serie de 22 echipe (promovează direct locurile 1, 2, iar locul 3 dispută baraj cu locul 12 din L1 / retrogradare nestabilită, în funcţie de structura L3)
Liga a 3-a: structură nestabilită

2016-2017:
Liga 1: 14 echipe (retrogradează direct locurile 13, 14, iar locul 12 dispută baraj cu locul 3 din L2)
Liga a 2-a: o serie de 20 echipe (promovează direct locurile 1, 2, iar locul 3 dispută baraj cu locul 12 din L1 / retrogradare nestabilită, în funcţie de structura L3)
Liga a 3-a: structură nestabilită

Anonim

Am si eu o intrebare. ortodox.18 iunie 2014. Stii tu ceva sigur ca chiar vor fi din iulie in grila RCS-RDS cele doua posturi look tv,si look tv + ?La ce AS din maneca te gandesti ca ar fi bomba anului,cand stim cu toti ca nu prea introduc posturi noi,mai repede scot aici ma refer la Live,si Look tv din grila de programe Digi plus alte posturi care au fost scoase in ultimii ani ..

Anonim

cei de la RDS au SPATELE asigurat (celputin au avuto pina acum) de isi fac de cap cum vor, cu inlocuirea canalelor dupa bunul plac. Dar bineinteles ca tr si cna sa ia atitudine. dar no politicul tot politic e, si din pacate omul de rand are de suferit si in asta.

Anonim

Nu se vor pune majorari la abonamentul de baza.O parte din meciuri va fi transmisa in pachetul de baza.Partea premium se va viziona cu un pachet separat ce va costa oficial 10-12 ron.
Astfel cei ce vor dori ceva extra vor plati.Cei ce nu vor vor ramane la acela si abonament.
Astia de la Fanatic habar nu au ce scriu.Ar fi bine sa fie doar 7 lei,dar va garantez ca va fi mai mult.
UPC au avut un mare avantaj la negociere.Ceilalti provideri or sa achizitioneze pachetele de retransmisie la preturi putin mai mari.

Lian

Care e sursa ta cand spui ca va fi 10-12 ron OFICIAL ? Iti dai cu parerea si tu ?
Pai sa imi dau si eu cu parerea. Eu zic ca va fi gratis... nuuu.. padon.. va costa 1 euro... hmm... ba va costa doi euro.... hmmm... ba va fi 10 euro.... hmmm... nu va mai fi deloc, ca anuleaza astia achizitionarea meciurilor, ca nu a fost licitatie....hmmmm.... nu va mai fi Gino Iorgulescu presedinte FRF, ca deja se judeca in instanta, si iar se anuleaza licitatia... hhhhmm ...

E simplu sa iti dai cu parerea cand ai imaginatie, asa e ? Afla ca Fanatik are surse mai bune de 1000 de ori decat tine si decat mine si peste 70% din ce au spus ei s-a adeverit deja in 1-2 luni dupa ce anunta stiri de astea tari, iar restul se va adeveri in timp.

Anonim


Sa tii minte in luna iulie, ca nu mi-am dat cu parerea fara sa stiu 100% sigur.Sursa mea este una foarte oficiala,dar o semnatura pe o hartie ma impiedica sa dezvalui mai multe.Sursa deocamdata nu poate fi oficiala,daca nu exista un comunicat oficial din partea provider-ului.
Cei de la Fanatik nu stiu multe,speculeaza!
Imaginatie ? Hm....sa-ti ajute Dumnezeu sa ai imaginatia mea !

geo

Si eu stiu cand ne viziteaza marțienii. Dar nu pot spun, fiindcă semnătura psihotronică pe hârtia spațială nu imi permite să dezvalui mai multe detalii. Eu zic asa: cand consumati ceva la bord, sa nu vă mai pretindeti comentatori cu surse oficiale, cand voi nu aveti decat sursele de alimentare de la PC.

x360

e usor sa zici ca faci reduceri cind tu nu ai access la clienti prin cablu decit in anumite zone. Ce vor ei de fapt sa faca abonatu rads sau al altei retele de cablu care ar avea si optiune upc sa treaca la ei . Ia nene zaharelu ca dupaia vedem noi ce-o mai fi. Sa fim seriosi avem televiziune pentru tot cocalaru daca nu e cablu e satelit sau iptv , ce e mai grav e faptul ca nu avem continut de calitate dar desprea asta nu zice nimeni nimic. Nu conteaza cit ar costa liga atita timp cit spectacolul nu e de calitate. Avem o singura viata de ce sa ne-o pierdem urmarind cheajna botosani viitoru si alte echipe dastea.

Unknown

e vrajeala. nu cresc niciun abonament si nu pun nicio taxa. fratele meu lucreaza la UPC

Anonim

Eu am sunat la ei. Nu o sa creasca abonamentele.

Anonim

Pentru abonatii actuali in mod cert nu cresc. Pei abonatii noi am vazut ca au chiar si oferta. deci e posibil ca noii abonati sa platesca mai putin decat noi (cel putin pentru o perioada de 1,2 3 luni)

Anonim

UPC face reducere la abonamente. nu pune nimic in plus: http://oferta.upc.ro/

Anonim

34,5 lei trei servicii PRIMELE 6 luni, pentru contractele incheiate pe o perioada de 24 luni. Incepand cu luna a 7-a, pretul pachetului este de 69 lei (TVA inclus)/luna
- Orice Pachet tematic gratuit, la alegere, timp de 3 luni. Incepand cu luna a 4-a, tariful optiunilor alese va fi: Panonia 5 lei, FilmBox 10 lei, Passion 15 lei, MAXPAK 20 lei, MAXPAK & HBO GO 30 lei, HBO & HBO Comedy 10 lei, Bollywood 5 lei.

Anonim

Ce reducere e asta, cand deja daca vrei sa ai toate canalele si cele 3 servicii, depaseste 1 milion lei vechi , fara echipamente, iar la RCS trei servicii cu HBO inclus si toate canalele ( inclusiv adult ) si net 200 MB e sub 1 milion, cu echipament inclus ? Pai deja au inclus mai demult pretul meciurilor in abonamente, dar nu v-ati prins voi, Miscarea UPC e de mult timp pregatita, sa para ca nu maresc acum preturile, desi ei oricum au nu cu 7 lei, ci cu 30 lei mai scump ca RCS, pentru servicii echivalente.

Anonim

eu sunt gata sa renunt la rcs cablu ptr upc digital (5 ani fara meciuri ptr in micobist e ENORM)

Anonim

Eu locuiesc in Popesti-Leordeni si pot sa va asigur ca este o minciuna! In blocul meu sunt 33 de apartamente si toate sunt conectate la RCS! Fiind si singurul provider! Deci din start sunt cu 13 mai multi decat spun ei! Si va asigur ca RCS nu a venit pana aici pentru un singur bloc! Si din ce imi amintesc, UPC au servicii proaste, putine si SCUMPE! Ma shushu pe liga 1, ca la ei nu ma abonez sub nicio forma!

Claus

10 lei/luna este oficial.

Claus

Pachet separat extrafotbal la 10 lei/luna!
Doar Look tv, care are numai emisiuni despre liga 1, dar fara transmisii live, este in pachetul de baza!

Anonim

digi satelit :
nu au modernizat platforma, nu au canale HD, au scos antenele , discovery, look.....
am reziliat si trec la ROMTELECOM, sigur transmite liga 1.
Dupa parerea mea, Digi in jumatate de an ramane fara 35% din clienti, fara liga 1.
O zi buna

Anonim

Cum trebuia RCS sa modernizeze platforma de satelit ? Sa o treaca de la analogic la digital ? :-)))
Antenele: politica unidirectională neinteresată, cancan si silicoane. Discovery: stiinta și evenimente pentru masele de superficiali. Look: fotbal pentru cei care nu sunt nici macar superficiali, cei care nu stiu sa foloseasca majusculă cand scriu un substantiv propriu. De ce m-ar interesa pe mine ? Rămân la RCS, nu vin la firma ta unde esti angajat: UPC.
Si ai uitat un amanunt: Digi Tv Romania are deja canale HD prin satelit.
O zi buna. :-)

Anonim

Mihai Pavel, nu ne mai dezinforma atita...mai lucreaza frate-tu la UPC?

Tudor Vasiliu

@Valy: Ok, Valy (kokalarus), daca tu spui... Din ce aud in jurul meu e de fapt cam asa: "Renunt la RDS decat sa pierd meciurile". Fotbalul naste niste pasiuni...mama-mama. Suporterilor si microbistilor adevarati li se adreseaza UPC prin aceasta miscare :). Asa ca incaseaza-ti banii pe comentarii de la RDS, cat mai repede, ca nu se stie cat mai sunt pe piata. La ce datorii au..acum au mai pierdut si Liga1.

Anonim

Look TV da faliment, ca n-are de unde sa plateasca acel contract cu FRF, doar din banii de la UPC.
RDS-RCS preia contractul de la FRF si o sa vedem LIGA doar la RCS.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile