miercuri, 18 iunie 2014

Se lansează Digi24 Galaţi

Luni, 23 iunie, la Galaţi, Digi24 HD lansează cea de-a opta staţie regională.

"Cu o echipă de jurnalişi profesionişti şi cea mai performantă aparatură Digi24 Galaţi îşi începe emisia cu un jurnal de ştiri. Alina Dumitriu, prezentatoarea acestuia, spune că are emoţii şi că este nerăbdătoare să le aducă telespectatorilor din Galaţi, Brăila, Vrancea şi Buzău informaţii relevante, corecte şi echidistante", precizeaza digi24.ro.


Alina Dumitru va prezenta primul jurnal de stiri al Digi 24 galati. mai jos aveti citat interviul din aceeasi sursă:

Vei prezenta primul jurnal de ştiri al Digi24 Galaţi, luni, 23 iunie. Ai emoţii?

Da, am emoţii! Însă pozitive pentru că ele mă stimulează fantastic şi mă ajută să le transmit celor care mă privesc că întâlnirea mea cu ei este importantă. Jurnalul de ştiri Digi24 Galaţi este acel moment în care eu le împărtăşesc telespectatorilor tot ceea ce echipa de ştiri a căutat să afle pentru ei, tot ce s-a întâmplat cu adevărat important în regiune. Primul jurnal Digi24 Galaţi reprezintă o provocare pentru mine şi, totodată, începutul unei importante etape profesionale din viaţa mea.

Cum te-ai adaptat în echipa Digi24 Galaţi?

E ca într-o familie. Pe cei mai mulţi dintre colegii mei îi cunosc de peste 10 ani, am lucrat împreună cu ei, îmi sunt prieteni şi asta face ca munca în echipa Digi24 Galaţi să fie o plăcere.

Ce fel de ştiri pot vedea telespectatorii la Digi24 Galaţi?

Ştirile care contează! Digi24 HD şi-a obişnuit deja telespectatorii cu ştiri la cel mai înalt standard de profesionalism, iar Digi24 Galaţi va merge în aceeaşi direcţie prezentând, zi de zi, ştiri obiective. Doar aşa cei care ne privesc vor putea vedea imaginea în ansamblu şi vor reuşi să tragă concluziile corecte.

Cum te-ai defini ca jurnalist?

Sunt un om serios, meticulos, nu tratez nimic cu superficialitate, îmi place să fiu mereu pregătită, asta şi pentru că îmi iubesc şi-mi respect foarte mult meseria. Lucrez în televiziune din primul an de facultate, sunt un jurnalist cu bun simţ profesional şi nu îmi place să mi se reproşeze că fac lucrurile de mânutuială. De aceea sunt foarte atentă înainte de a intra în jurnal, parcurg fiecare ştire adusă de colegii mei reporteri şi, întotdeauna, încerc să mă pun în locul celor de acasă, gândindu-mă la ce vor ei să ştie, să cunoască, să înţeleagă.

Ce faci când nu eşti pe micul ecran?

Am o familie minunată, sunt mamă de aproape 3 ani şi jumătate şi trăiesc acest lucru la intensitate maximă, împreună cu soţul meu. Aşadar, când nu sunt la televizor, sunt în parc împreună cu familia mea sau sunt în bucătărie, şi pregătesc poale-n brâu pentru cei doi bărbaţi ai casei. Îmi place foarte mult să gătesc, în special prăjituri, dar şi mâncare ca la mama acasă, iar prietenii îmi spun că-mi şi iese.


3 comentarii despre subiectul „Se lansează Digi24 Galaţi”:
Anonim

Uraaaaa, oare nu s-ar putea sa fie disponibil numai pt cele 4 judete?

Anonim

Raspuns pentru anonimul anterior: Nu pentru ca scopul lor este SA LE IASA CANALELE LA NUMAR ca asta pun in contracte numar de canale nu grila de canale. Vor tot inventa digi de tot felul si vor scoate toate celelalte canale pana vor avea doar Digi de toate felurile. Cum au facut cu Discovery. Cica contractezi NUMAR de canale nu canale si Digi24 galati e altul ca sa iasa la numar. Probabil vor sa mai scoata vreun canal interesant si n-au ce sa bage in loc.

Anonim

Mda e valabil numai pentru Orase ,pentru judet NU.Poate pe viitor vor intra in DVB-T

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (527) Focus Sat (246) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (211) Telekom (302) UPC (273) Vodafone (73)