miercuri, 11 iunie 2014

FIFA 15 Preview: cea mai realistică grafică într-un joc de fotbal ?

În fiecare an, EA Sports are capacitatea de a ne surprinde de obicei plăcut in alegerea și aplicarea îmbunătățirilor jocului său de fotbal FIFA.


Unele dintre optimizările jocului FIFA 15 vor fi modificari minore si driblinguri noi, dar ceea ce oferă de această dată un efect deosebit este ambianța grafică și prin urmare imersiunea în joc.

Panourile publicitare din jurul terenului au fost optimizate pentru a arata ca niste ecrane LCD, iluminatul stadioanelor este mai atractiv, gazonul de pe teren se distruge in anumite zone in timpul jocului, aparând crestături în gazon. Sunt afisate imagini de la firul ierbii, care nu mai este uniformă. În esență, până la sfârșitul partidei, terenul arata asemanator cu cel din realitate și, uneori, imaginile sunt destul de fotorealistice.

Jucătorii au fost de asemenea remodelati, mainile si picioarele acestora aratand mult mai real. Noi animații și motorul grafic care este responsabil de afisarea emotiilor pe chipuri determina jucătorii să reacționează diferit in functie de incidente si de starea lor de spirit.


7 comentarii despre subiectul „FIFA 15 Preview: cea mai realistică grafică într-un joc de fotbal ?”:
Anonim

BUNA SEARA TUTUTROR AM O INTREBARE SI VA ROG SA A AJUTATI AM VAZUT CERINTELE JOCULUI FIFA 15 SI CAM MI SE PARE CAM MARE IM PUETTI SPUNE DACA IM VA MERGE JOCU CU 4 GB RAM INTEL COR I3 540 3.06 GHZ SI PLAVA VIDEO ATI RADEON 7800 SERIES 2GB RAM DDRR5 FIFA 14 MIA MERS FULL SI INCA FOARTE BINE VA ROG SA MA AJUTE CINEVA VA MULTUMESC

Anonim

Probabil iti va merge, dar nu stiu daca cu toate detaliile la maxim. Trebuie sa asteptam lansarea, de obicei cerintele se mai modifica odata cu lansarea, devenind mai mici. Acum cerintele minime sunt:

Core 2 Quad Q6600 2.4GHz sau Phenom 9750 Quad-Core
GeForce GTX 650 1GB sau Radeon HD 5770 512MB
4 GB GD RAM
Win 7 64 bits
DX 11
15 GB harddisk

Anonim

multumesc anonim sper sa ne putem bucura din septembrie de accest joc bafta

Anonim

ma poate cineva ajuta astea is cerintele de sistem finale sau sar putea sa fie unpic mai slabut cand apare jocu va rog ma ajutati??

Anonim

Acum sunt cele postate de cineva mai sus. La lansare pot sa fie mai mici, dar nu se stie sigur.

Anonim

S-a anuntat data lansarii: 23 septembrie 2014. Pe copertă va fi Messi.

Anonim

Mai exact FIFA 15 apare pe 26 septembrie 2014 pe Xbox One, PS4, PS3, Xbox 360, PC si Nintendo Wii. Astazi a aparut demo la FIFA 15 pe PS4 si XBOX ONE.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile