luni, 2 iunie 2014

REPORTER VIRTUAL: PRO TV a reangajat 30-40 persoane din cele demise anterior

PRO TV a reangajat câteva zeci de persoane dintre angajații demiși anterior, din diferite departamente. Acestia au fost reîncadrați cu același salariu, iar unii cu o renumerație chiar mai mare, anunță Reporter Virtual.

Anterior, PRO TV a desfiintat contractele de prestări servicii cu două firme, FilmLance Agency 2000 și Business Personal Company, pe care zeci de persoane lucrau de mai multi ani în sediul PRO TV și pentru PRO TV. Totuși, printre cei reangajați acum nu se află și cei de la Departamentul de PR, conform surselor Reporter Virtual.


Printre cei reangajați se află și Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, de la Poveștiri Adevărate (Acasă TV), care a trrecut la emisiunea lui Măruță. La fel, Damiana Păun, fost reporter la Poveștiri Adevărate. Producătorul aceleiași emisiuni dispărute de pe Acasă TV, Silviu Calangiu, a fost reangajat ca producător la Știrile ProTV.

Sursă si mai multe detalii gasiti pe Reporter Virtual.


2 comentarii despre subiectul „REPORTER VIRTUAL: PRO TV a reangajat 30-40 persoane din cele demise anterior”:
Anonim

Si restul de 30-40 de persoane care sunt???

Anonim

restul sunt no name-uri :D

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (476) Focus Sat (237) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (195) Telekom (285) UPC (261) Vodafone (57)