luni, 30 iunie 2014

Vodafone România nu are intenția să lanseze servicii tv sau să cumpere un alt operator, în viitorul apropiat ?

Noul CEO al companiei Voda­fone România ( Ravinder Takkar ) a acordat un interviu pentru ZF despre intentiile companiei in privinta lansarii unor viitoare servicii tv si despre posibilitatea de a cumpara un alt operator. Insa la ambele intrebari, raspunsurile au fost destul de evazive și mai degrabă de infirmare a unor astfel de planuri in viitorul apropiat.

ZF: Vodafone România ar putea lansa servicii tv ?
"Este clar pentru noi că accesul la conţinut este foarte important şi vrem să ne asigurăm că acesta este disponibil pentru clienţii noştri. Conţinutul este o parte importantă a strategiei noastre. Am realizat deja o serie de parteneriate pe acest segment cu furnizori locali şi ne uităm mereu la îmbunătăţirea ofertei noastre. Dacă acest lucru presupune şi intrarea noastră pe piaţa de servicii TV, nu sunt sigur", a precizat Ravinder Takkar.

ZF: Există posibilitatea ca Vodafone să cumpere un alt operator sau ca alţi jucători să fuzioneze sau să iasă de pe piaţă ?

"România este o piaţă foarte competitivă, nu este niciun dubiu în legătură cu acest lucru. Aria pe care ne concentrăm noi în mod predominant este legată de oportunitatea de pe piaţa de servicii de internet mobil. (..) Topul meu de priorităţi este să aducem toţi românii pe internet, să ne servim clienţii business şi să ne menţinem fotoliul de lider pe acest segment şi să extindem utilizarea M-Pesa. Acesta este focusul nostru. Dacă va avea loc un proces de consolidare pe piaţă, vom analiza situaţia şi vom fi bucuroşi să participăm la el dacă acest lucru are sens pentru noi. Dar pentru noi priorităţile sunt cele trei pe care le-am menţionat. Acestea sunt singurele noastre priorităţi.", a mai spus Ravinder Takkar.


3 comentarii despre subiectul „Vodafone România nu are intenția să lanseze servicii tv sau să cumpere un alt operator, în viitorul apropiat ?”:
Anonim

Nu ne-a spus nimic concret nenea asta cu turbanul. O da cotita pe dupa copac.

Anonim

Deci sa intelegem pe dupa copac ca este posibil sa cumpere RCS asa cum a spus Robert Turcescu !
"........ne uităm mereu la îmbunătăţirea ofertei noastre. Dacă acest lucru presupune şi intrarea noastră pe piaţa de servicii TV, nu sunt sigur"
Nu este sigur nea' Cutare,dar este posibil !

Anonim

In unele orase din Romania, Vodafone trage fibra optica

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile