joi, 24 iulie 2014

ASUS RT-AC87, cel mai rapid router Wifi din lume

Un nou super rapid router de la ASUS ( modelul RT-AC87 ) este, potrivit companiei din Taiwan, "primul din lume cu Wave 2, tehnologie care oferă o mai bună fiabilitate, viteza și performanta foarte mare, precum si îmbunătățiri a generației de routere Wifi 802.11ac.

ASUS RT-AC87 utilizeaza semnal pe 5 GHz, oferind viteze de până la 1,73 Gbps, ideale pentru oricine are nevoie de trafic de date intens si simultan mai multe dispozitive compatibile 802.11ac.

Routerul ASUS RT-AC87 Dual-Band Wireless-AC2400 va fi disponibil "în scurt timp", pentru pretul de 270 dolari. Oficial, vanzarea va fi limitată la America de Nord.

Pentru moment, ASUS poate spune ca are cel mai rapid router Wifi din lume, cel puțin până D-Link, Netgear, Belkin și restul vor lansa si ei produse similare sau chiar mai performante, pentru utilizatorii casnici.


11 comentarii despre subiectul „ASUS RT-AC87, cel mai rapid router Wifi din lume”:
Alexyss

Sa, apara pe piata online si il si cumpar!

Anonim

dar echipamentele UBNT cum sunt !!! sunt net superioare Asusului

cris

@Anonim, UBNT merg doar cu 450Mbps, Acest router ASUS merge cu 1730 MBps. Cum ai tras tu concluzia ca sunt mai rapide UBNT, cand ASUS sunt de aproape 4 ori mai rapide ? Au tehnologia Wave 2 cele de la ASUS, folosesc 4 fluxuri simultane.

Anonim

Pai de pomana au atatia mega biti daca wifi al laptopului nu are... de fapt nu e de pomana cand sunt mai multi conectati la acel router wireless. Oricum e bine ca lucrurile evoleaza se imbunatatesc.

Anonim

mda bine spus,daca pui trafic mare pe el crapa sigur,echipamentele UBNT sunt facute sa tina trafic mare cu sute de clienti in spate.Asusul pentru citiva clienti poate merge.Si pina la urma cum adica cel mai rapid daca ai dau 10 Mbps mil da mai rapid de 10 ori sa fim seriosi si Airlive-urile se misca fff bine.

cristi7

Voi care comentati, nu stiti care e diferenta dintre termenii rapid si stabil? Astia spun ca e cel mai rapid router wifi din lume, nu cel mai stabil. Arata-mi tu mie alt router actual care merge prin wifi cu 1,73 Gbps ! Hai sa vad linkul si dupa aia comentati mai departe. De ce aveti impresia ca routerul asta e doar pentru internet de ala de aveti voi de 10mb reali pe secunda? Poate ca e folosit la o retea interna, poate omul are chef sa vada in streaming 4K sau sa tranfere fisiere intr-un sistem de editare imagini, prin Wifi cu un FTP. Dar pana atunci astept linkul unui router mai rapid de 1,73 Gbps PRIN WIFI !

Anonim

pai bagai un giga sa vedem cit de rapid e.Ce configuratie are ?

cristi7

Pai nu ii bagi tu ? Eu am routerul asta? Nici macar nu a fost lansat. Ai citit ce scriu astia ?

"Routerul ASUS RT-AC87 Dual-Band Wireless-AC2400 va fi disponibil "în scurt timp", pentru pretul de 270 dolari. Oficial, vanzarea va fi limitată la America de Nord"

Anonim

Cel mai rapid... nu cel mai stabil... pai de pomana e rapid daca trebuie resetat la fiecare minut.
Am avut un router care dupa ce descarcam de pe un torent ceva pica. Si pusesem un programator de priza sa-i opreasca curentul 1 minut la fiecare 24 ore pe la 6 dimineata.Ca mereu cand ma trezeam nu mergea net-ul... pana m-am suparat si l-am schimbat si acum totul e ok. Am umblat si la mama setarilor, pur si simplu pierdea net-ul. Asa ca prefer un router stabil si mai putin unul foarte rapid. E vorba si de confortul psihic. E vorba de teama ca la transferul unui fisier se intrerupe, ia-o de la capat, etc. O frica continua ca va pica routerul. Imi aduc aminte pe vremea net-ului gratuit de la xnet prin dialup de la connex (fosta vodafone). Cand se conecta modemul la 56kbps mergea repede dar nu tinea mai mult de 5-10 minute ca pica. Cand se conecta la 33.6Kbps tinea ore in sir. Asa ca ajunsesem sa-l deconectez eu manual cand se conecta la 56 pana reuseam la 33.6. Aveam si un telefon conectat pe linie si gasisem momentul cand sa ridic receptorul pentru putin timp ca sa-l fac sa se conecteze la viteza mai mica dar stabila. Asta nu inseamna ca nu e bine ca s-a ajuns la asa viteze prin wifi. E foarte bine ca altfel ramaneam la 33.6kbps pe dialup. Probabil in 10 ani ne vom mira ca acum avem doar 100Mbps pentru net cum acum ne minunam cum ne descurcam cu net de 33.6kbps prin dial-up.... acum 14 ani. Practic pe vremea aia paginile web nu trebuiau sa aiba multa grafica ca se incarca intr-o ora pagina. Noroc cu cache-ul de la IE.. in sfarsit sunt offtopic. Ma apuca o melancolie de weekend legata de vremurile de inceput a internetului...
Pe scurt prefer o conexiune stabila uneia foarte rapida dar nesigura.

cristi7

Pai si de unde stii tu ca nu e si stabil ? L-ai testat? Viteza se poate vedea din caracteristici, dar instabilitatea nu o poti vedea din caracteristici, deci nu poti dovedi ca e instabil. Cand il cumperi, te astept cu un review despre presupusa lui instabilitate.

Anonim

1250 ron este pe olx

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile