joi, 17 iulie 2014

Interviu video cu Jean-François Fallacher, CEO Orange România

Jean-François Fallacher, CEO Orange România, a fost intervievat de Constantin Rudnițchi, în emisiunea "Market Report" de luni, 14 iulie pe postul TV Money Channel.

În studio, împreună cu Fallacher au fost Eric Faidy – Director General Michelin România şi Balcani și președinte al Camerei Franceze de Comerț și Industrie din România și Bruno Roche - Director Veolia Environnement pentru România și Bulgaria.

Jean-François Fallacher a spus ca in 2013 Orange a investit in România 130 milioane de euro, iar marea majoritate a investitilor merg catre acoeprirea 3G si 4G. Mai mult de 50% din populatia Romania are acoperire 4G, precizează Jean-François Fallacher, care mai arată că Orange are planuri de lunga durata in România, una dintre primele țari din Europa cu retele 4G. In total Orange a investit in Romania mai multe miliarde de euro.


8 comentarii despre subiectul „Interviu video cu Jean-François Fallacher, CEO Orange România”:
s0rin

Să facă bine să reducă preţul abonamentelor şi să ne mai lase cu minciunile lui. În prezent cel mai ieftin abonament la Orange este de 7€ cu minute şi internet limitate ceea ce este enorm. Eu unul le-am spus bye-bye şi am migrat la RDS (internet, nelimitat în reţea şi 200 min naţionale la 2€).

Anonim

Si care ar fi minciunile lui, pe care le-a spus in interviu ? Invățati-vă, cand comentati ceva pe undeva, să si motivati afirmatiile si caracterizările, nu doar sa aruncati lozinci, ca va confunda lumea cu flameri sau cu comentatori cu interese.

Anonim

scump pretenas scump sa mai reduca din preturi si sa deie si internet nelimitat ca o sa piarda din clienti cit de curind mult mai multi

Anonim

Stati calmi,cand vor fi si la rcs 500.000 abonati la internet 4 G o sa aveti o viteza de 128Kbps.Deocamdata sunt putini,banda este larga si mai au loc !La fel si cu telefonia.In orele de varf,nu o sa poti sa vorbesti la tel.,datoria numarului mare de clienti.Vezi Cosmote de sarbatori.Trimiti un mesaj acum si ajunge peste 3 zile !
Cine nu-i convine la Orange exista alti operatori.

s0rin

Ha, ha, ma măi anonim. Ţi-ai luat telefon şi ai semnat contract pe 2 ani cu Orange şi acum sigur că nu ţi-e bună reţeaua RDS cu nelimitat. După logica ta cu cât pleacă mai mulţi de la Orange cu atât o să-ţi meargă ţie mai rapid internetul aşai? Să-ţi trăiască Cangur 16€ că nou ne e bine şi fără tine în RDS.

Anonim

Orange sunt cei mai buni, indiferent de ce zic unii domni de pe aici. N-au concurență, iar preturile sunt decente pentru investitiile pe care le-au facut si le fac in retea. Am testat netul lor si in creierul muntilor si in multe locuri izolate si merge decent. Sunt si locuri putine unde nu este semnal, dar mai peste tot este 3g, iar mai nou, prin multe orase, chiar 4g. Ceilalti mai au de facut multe investitii pentru a ajunge la nivelul Orange de acum. Nu stiu cum zic unii de Digi ca este ieftin, dar au multe beneficii? Cred ca nu au observat ca au inceput sa apara si limitarile prin RN.Daca esti limitat la 100 MB/luna, mai bine platesti mai mult si ai un net decent, mai pe oriunde. Nelimitatul de 10 euro de la Orange este perfect pentru mine.

Anonim

Asteptam noutati importante in grila Orange tv si internet mult mai ieftin, extindere 4g si spre rural. In rest, Orange sunt chiar ok.

Anonim

Merg si la Orange tv. Si inca in HD. Sunt Look si Look PLUS HD.

Sa vedem si cat costa.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile