marți, 1 iulie 2014

Kanal D HD, Taraf HD si Etno HD, la Orange Tv

DTH-ul romanesc Orange Tv ( televiziune cu plata prin satelit ) a introdus in grila de canale televiziunile Kanal D HD, Taraf HD si Etno Tv HD.


Frecventele de receptie sunt:

Kanal D HD - 12324, polarizare verticala, SR 30000, DVB-S2 8PSK, criptat ( satelit Astra 5B de la pozitia orbitala 31,5 grade Est ).


Taraf HD - 12090, polarizare verticala, SR 30000, DVB-S2 8PSK, criptat ( satelit Astra 5B de la pozitia orbitala 31,5 grade Est ).


Etno Tv HD - 12012, polarizare verticala, SR 30000, DVB-S2 8PSK, criptat ( satelit Astra 5B de la pozitia orbitala 31,5 grade Est ).


Tot de astăzi, Kanal D HD este si in grila de televiziune digitala prin cablu a RCS-RDS. Detalii AICI.


8 comentarii despre subiectul „Kanal D HD, Taraf HD si Etno HD, la Orange Tv”:
Anonim

Interesant. Orange s-a transformat vizibil un dth pentru o anumita etnie.

DTH Fan

Anonim, toate aceste trei televiziuni erau si inainte la Orange Tv, doar ca in format SD. Deci nu s-a schimbat nimic la continutul grilei, ci doar la rezolutie.

Anonim

Nu stie tipul.Are tub cinescop si programele se vad mai "inguste" la aceeasi rezolutie !

Anonim

si rds a introdus kanal d hd

Anonim

Macar ei mai baga canale dar rtc nema eiscoate si mai scumpeste abonamentul

Anonim

Este bine ca fac trecerea spre HD, dar mai au mult de lucru pana a face o adevarata revolutie hd, si ma refer aici la faptul ca mai au o gramada de canale lipsa in grila. Dar au un potential urias, pe care nu-l exploateaza inca, din pacate.

Anonim

@ Domnul cu tubul cinescop
Eu am tv-uri led full hd de 42 si 46 inci Samsung si LG si Orange tv. Ma refeream la faptul ca aveam alte asteptari. Astept ceva mai serios care sa completeze grila Orange tv.

Anonim

Interesant. Asteptam sa nu mai transmita si in format 4:3 si sa le tina Dumnezeu obiceiul si cu canale de calitate. Astea sunt cam umpluri.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (540) Focus Sat (250) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (220) Telekom (303) UPC (278) Vodafone (81)