joi, 10 iulie 2014

LG lansează ecrane OLED transparente sau care se pot rula

LG indoaie ecranele OLED flexibile, într-un mod în care nu a reusit până acum o alta companie. Este vorba despre noul ecran de 18 inch, care poate fi complet rulat, în timp ce încă afiseaza imagini clare.

Ecranele flexibile nu sunt noi, dar cele care pot fi rulate pe deplin în timp ce functionează sunt impresionante. Acesta inseamna ca ecranul poate fi mulat relativ aproape în orice formă.

Display-ul in sine ofera o rezolutie 1200 x 810 pixeli, care poate fi rulat până la o rază de doar 3 cm, fără a fi afectată functionarea. LG spune că în curând va fi în măsură să ofere ecrane rulabile de 50 inch.

Imaginați-vă un ecran in stilul celui folosit pentru videoproiectoare, care poate fi desfasurat prin rulare in jos, dar care funcționează fără a fi nevoie de un proiector.

LG a lansat de asemenea un OLED transparent, care ar putea transforma ferestrele în televizoare.

Ecranele OLED transparente ar putea fi folosite in loc de sticlă si plastic transparent. Acestea afișează imaginile doar atunci când sunt pornite, dar rămân transparente atunci când sunt oprite. Majoritatea ecranelor flexibile sufera de o diminuare cu 10% a calitatii imaginii, atunci cand sunt indoite. Insa LG a anuntat ca a reușit să obțină o diminuare de doar 2% a calitatii imaginii, in cazul indoirii sau rularii ecranului.

"LG Display este pionier pe piața de televizoare OLED, iar acum este lider in generație următoare de ecrane cu tehnologia OLED. Suntem încrezători că până în anul 2017 vom dezvolta cu succes un ecran flexibil și transparent OLED 4K Ultra HD, cu diagonala de peste 60 inch", a declarat In-Kang Byung, de la LG Display.


3 comentarii despre subiectul „LG lansează ecrane OLED transparente sau care se pot rula”:
Anonim

foarte tare

x360

asta zic si eu inovatie.

Anonim

beton

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile