vineri, 25 iulie 2014

Meciurile din Liga 1 se văd online și prin Seenow, care a lansat pachetul Koolnet

Serviciul de televiziune Seenow a adaugat in oferta pachetul Kool Net, care contine televiziunile Look Tv si Look Plus, precum si inregistrari ale meciurilor din Liga 1, din Cupa Ligii sau ale unor emisiuni sportive. Prețul este de 3-5 euro lunar, in functie de perioada achizitionata.

Pretul pachetului Koolnet lunar este de 5 euro lunar.

Continutul este disponibil pe web si in aplicatiile Seenow pentru platformele IOS, Android, Windows 8 si Smart TV Samsung si LG, atat din Romania cat si international.

Perioada de valabilitate este:
- Cu reinnoire lunara automata: perioada nedeterminata, conform disponibilitatii creditului.
- Fara reinnoire lunara automata: 30 de zile

Există si alte variante ale abonamentului Koolnet:

KOOLNET - AZI - 2.00 € ( pana la sfarsitul zilei in care a fost efectuata achizitia, fără reinnoire automata)
KOOLNET - 3 LUNI - 12.00 € ( fara reinnoire lunara automata: 90 de zile calendaristice)
KOOLNET - 6 LUNI - 20.00 € ( fara reinnoire lunara automata: 180 de zile calendaristice)
KOOLNET - 1 AN - 36.00 € ( fara reinnoire lunara automata: 365 de zile calendaristice)

Pentru a achiztiona varianta de pachet dorită, clientii trebuie sa fie autentificati in contul Seenow sau sa isi creeze unul nou, daca nu au deja.


53 de comentarii despre subiectul „Meciurile din Liga 1 se văd online și prin Seenow, care a lansat pachetul Koolnet”:
Anonim

Prețul este de 3-5 euro lunar fara TVA cam scump .

Marius

Doar pachetul fotbal costa 3-5E sau ai acces la orice e pe Seenow, adica si filme seriale ?

Anonim

sunt si posturile HD sau doar SD?

Anonim

Seenow transmite doar SD, din cate stiu....

Anonim

cei care au net de la romtelecom/nextgen pot viziona canalele Look TV HD si Look Plus HD pe site-ul dolcetv gratuit

Anonim

Mda, daca ar fi fost HD eu as fi cumparat. Asa, mai bine vad la pirati...

Anonim

Seenow sunt cei mai neseriosi si relatiile cu clientii de toata jena.

Anonim

Posturile in seenow sunt in format HD!

Anonim

Seenow sunt cei seriosi si relatiile cu clientii sunt exceptionale.

Anonim

Deocamdata nimeni in afara de UPC si cativa mici distribuitori locali de CATV nu are contract cu Intel Sky.La DTH doar Focus Sat.La ceilalti este o tacere de mormant.
Daca aveau contractele finalizate,apareau informatii oficiale depsre preturi,programe etc.
Programele se difuzeaza promotional la toti providerii pana la data de 31 iulie 2014.
Ramane sa vedem cine va mai difuza prograamele din 1 august 2014.

Anonim

Am cumparat pachetul pe 3 luni la 12 euro.Se vad impecabil cele doua canale Look tv HD si Look Plus HD!Sunt transmise in format hd!

Anonim

Mentionez ca folosesc aplicati pe tv LG Smart tv!

Anonim

Sunt varianta HD !

Anonim

Cam scump. Sper sa fie si meciuri inregistrate, La banii astia sa ofere ceva in plus ca-i cam scump,.

Anonim

Oricum sunetul este execrabil la seenow. Hai la stiri si filme mai e cum mai e dar la canalele de muzica e groaznic. Parca auzi la aparatul de radio al bunicii pe unde medii ori la telefon. Care-i legatura cu subiectul? Pai atmosfera unui meci de fotbal se si aude nu doar se vede la tv. Si daca se aude de parca se transmite dintr-un butoi atunci nu mai are farmec. Oricum pentru cei de la RCS-RDS care au televizoare smart e o optiune de luat in calcul. In curand nici nu te va mai interesa cablul ci doar net-ul. Iti faci tu singur grila.

Anonim

Voi astia care ziceti ca sunt HD la Seenow, ia spuneti-mi cum ati verificat ca sunt HD la Seenow? Cum ati masurat rezolutia imaginii fluxului video ?

Anonim

pana la urma sun sau nu sunt hd????

Anonim

Normal ca nu sunt HD. Nici macar Seenow nu spune ca sunt HD.

Anonim

Anonim 25 iulie 2014, 21:43

la upc si la focu sat e 100% , de la 1 august va fi pachetul fotbal la 12 lei luna doar luook tv , si look plus va ramane in familia asa sunt zvonurile si oficial pe facebook focusat

Unknown

Salut baieti.as dori sa cumpar pentru inceput pe o singura luna pentru teste sa vad daca se merita optiunea cu canalele tv care transmit meciurile de fotbal din liga 1.Are cineva abonament facut deja si poate sami spuna daca se vad meciurile ok

Anonim

Da, se vad bine. Se vad exact ca pe Look Tv SD, la televizor.

Anonim

Spunemi te rog , eu nu am card bancar si as dori sa cupar un abonament pe o luna

Unknown

Prin ce alte modalitati inafara de card bancar se poate cumpara un abonament la ei?

Anonim

Poti cumpara prin SMS, Paypal sau card de credit. Fa-ti cont la ei, confirma emailul, logheaza-te si cand vrei sa cumperi un pachet, iti apare sa alegi intre SMS. card de credt sau Paypal.

Anonim

multumesc, cred ca cel mai simplu este prin sms

Anonim

Cred ca este un lucru bun mai ales pentru cei care sunt plecati mai mereu. Personal prefer abonamentul tv de la UPC pentru ca este mai ieftin iar eu nu sunt plecat asa mult timp de acasa.

Gigi

Preturile sunt mari. Prefer abonamentul tv. Nu are decalaj si este mai ieftin. In plus nu stau cu laptop-ul conectat la tv ca sa ma bucur de un ecran mare.

Anonim

Pentru mine, ca abonat RDS e perfect. Am televizor LG, am aplicatia Seenow pe el si vad Look TV si Look Plus pe ecran mare. Nu vreau sa plec de la RDS, ca ma intereseaza netul de 1 GB de la ei, care altii nu il ofera, prin DTH sau alte alea.

Gigi

Dar ai si costuri mai mari.

Goos

Prefer site-urile gratuite de streaming Sopcast, si mai ales meciurile vazute la stadion. oricum, nu merita jegul asta de fotbal banii astia, nici 2-3 meciuri pe etapa nu merita vazute.

Anonim

Din cate am vazut programele LOOK TV si LOOK PLUS au fost introduse pe platforma dolcetv.ro http://www.dolcetv.ro/#tv-live-Transilvania-Look-160 http://www.dolcetv.ro/#tv-live-Transilvania--L-VE-159 abonatii la internet la Romtelecom-Next-gen le pot viziona gratuit, iar pentru cei care nu au internet Romtelecom-Next-gen cu 4 euro pe luna pot vedea liga 1 si multe alte campionate de fotbal si alte competitii, plus cateva posturi tv incluse in acelasi pret http://www.dolcetv.ro/#pachete , deci daca posturile look vor ramane pe dolcetv.ro oferta lor e net superioara ofertei de la see now

Anonim

E doar Look Plus si alt canal cu documentare fara sigla, care nu e Look Tv, ca acum pe Look Tv sunt stiri, iar pe canalul ala de pe Dolce Tv e tot un documentar.

Unknown

Am cumparat pachetul pe o luna de zile si m-a costat 6,20 euro cu tva.E cam scump ,calitate nici rea dar nici foarte buna ,nu pot spune prea multe pentru ca nu l-am testat decat de doua zile,acum sa vad daca peste o luna mai iau pachetul sa vad cum se comporta pana pe 28 august

Goos

6,2 euro pe luna platesc pentru toate cele peste 100 de canale la RDS. Nu merita sa dai banii astia pentru jegul asta de campionat, cu meciuri anoste de genul Chiajna-Botosani sau Gaz Metan Medias-Brasov.

Unknown

Ai dreptate este cam scump si acum ma uit la meciul steaua- craiova si merge cam prost cu multe laguri

Unknown

La voi cum merge look tv?

Anonim

Sal, am achizitionat pachetul pe o luna de la seenow , se vede bine dar la fiecare 10 secunde se blocheaza imaginea si este destul de enervant. Internet am de la romtelecom. Ce parere aveti , credeti ca mai merita? Pacat ca cei de la RCS RDS nu s-au inteles cu cei de la look tv, vor pleca multi de la ei.

Anonim

Pai daca ai RDS se merita, ca astia au netul mult mai bun si nu se intrerupe Seenow deloc. Daca ai Romtelecom, la ce sa te mai abonezi la Seenow, cand ai meciurile prin Romtelecom, la 9,5 lei pe luna?

Anonim

macar meciurile sunt transmise direct pe LookTV sau sunt inregistrate si transmise mai tarziu?

Anonim

Sunt in direct.

Unknown

Dar cu o mica intarziere de cateva secunde

Anonim

Imi spune si mie cineva de ce astia spun ca pretul este de 5 Euro si cand vreau sa platesc imi cer 6,20? Este VAT 24%?

Anonim

Probabil e TVA, taxa suplimentara care ajunge la stat...

Unknown

Da. Abonamentul este 5 euro fara tva, cu tva ajunge la 6.20 euro

Unknown

seenow la meciurile tari se intrerupe la 15 secunde pe smarttv. nu poti sa vezi decat pe pc. am conectat tv prin cablu si degeaba.

Anonim

un jeg de liga 1 la 3-5 Euro... nu-i c-am scump? :-/

Laurentiu

@Marius Nastase, mie imi merge bine Seenow, chiar perfect ca si cursivitate, pe un LG Smart din 2012, conectat la net prin cablu.

Unknown

eu am samsung es 7000 cu net de la rds. merge bine daca nu este derby. un meci vizionat de mai multi nu mai merge decat pe pc . app este actualizat.... ????

A.Cristi

cand este derby nu poti viziona nimic , merge de toata jena iar calitatea scade .... blocari aleatorii iar cand isi revine .. ai pierdut golul

Anonim

Varza, merge întrerupt și foarte prost
O mare teapa nu plătiți prostia ăsta

Anonim

O fi varza echipamentele sau internetul tau, mie imi merg cursiv canalele. Chiar acum ma uit la meciul cu Steaua.

Anonim

am abonament la seenow si vad numai look tv , look tv plus nu mai pot sa-l vad, mentionez ca sa vazut pana acum care este cauza

Anonim

Daca ai abonament activ la pachetul Koolnet, poate e o defectiune tehnica legata de conul tau. Contacteaza-i pe cei de la Seenow si intreaba-i de ce nu functioneaza, sesizand problema ta la email contact@seenow.ro sau prin formularul de contact din linkul de mai jos :

http://www.seenow.ro/contact

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile