joi, 3 iulie 2014

Orange Tv negociază preluarea Look Tv și Look Plus ?

Desi la data scrierii articolului, televiziunile Look TV si Look Plus nu mai pot fi receptionate de catre abonatii DTH-ului ( televiziune cu plata prin satelit ) Orange Tv, Sportsbusiness.ro a anunțat că reprezentantii companiei se află in negocieri cu Intel Sky Broadcast Ltd, detinatorul drepturilor pentru meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii, pentru a reincepe difuzarea celor doua canale.

“Prin Orange TV, ne propunem sa le oferim clientilor o lista variata de programe, continut TV de calitate si pentru toate gusturile, inca de la lansarea serviciului. Pe data de 30 iunie semnalul canalelor Look Plus si Look TV a fost intrerupt din motive independente de Orange Romania. In acest moment suntem in curs de clarificare si remediere a situatiei pentru reluarea transmisiei, astfel incat abonatii nostri sa poata urmari cat mai curand programele celor doua posturi”, au declarat reprezentantii Orange Romania pentru Sportsbusiness.ro.


15 comentarii despre subiectul „Orange Tv negociază preluarea Look Tv și Look Plus ?”:
Fan Orange TV

Sa vedem si la ce preturi!

Anonim

Știam că Orange sunt cea mai serioasă firmă tv prin satelit și probabil că le vor avea și în HD.

Anonim

Vreun rezultat, ceva?

Anonim

Nu asa repede apar rezultatele negocierilor. Mai asteptati cateva zile cel putin, poate chiar o saptamana sau si mai mult. Asta daca ajung la un consens, pentru ca negocieri nu inseamna neaparat si reușită.

Anonim

Posibil sa fie si pe TVGO!

Anonim

Deocamdata sunt numai zvonuri.Nu se stie concret nimc.Nici la Orange nici la Romtelecom.Certitudinea este doar la UPC/Focus Sat.
Intel Sky nu va acorda drepturi de retransmisie gratuite niciunui operator.Drept urmare preturile vor fi consistente si se vor alcatui pachete suplimentare cum a facut UPC.
Fiecare provider trebuie sa ia in considerare si o marja de risc.Nu toti abonatii sunt microbisti.Este foarte probabil ca nici 50% sa nu plateasca pachetele cu liga I.Sa nu uitam ca la UPC pachetele sunt 10 si respectiv 12 ron !Romtelecom si Orange au tarife in euro ,deci minim 3 euro,posibil 5 !Romtelecom este cel mai dezavantajat,din cauza pretului recent majorat la pachetul variat.Nu vor fi multi ce vor plati cativa euro in plus.
Daca providerii nu vor gestiona corect realitatea, vor ajunge in situatia in care a fost RCS & Intact acum cativa ani.Nu a cumparat nimeni la preturile propuse de ei,drept pentru care au avut pierderi de 7,5 milioane de euro ,iar "coalitia" s-a destramat cu scandal.
Acum primul pas a fost facut de UPC.Dar nu este nimic sigur ca Romtelecom si Orange vor achizitiona drepturile de retransmisie !

Anonim

Nu e sigur la Romtelecom si Orange, dar cel putín se negociază.

Anonim

Astia negociaza sau dorm? Ce e asa de greu de stabilit un pret, iar cei care n-au ce face ( cu banii) il platesc si se uita la meciurile extraordinare din Liga I. Ceilalti, isi vad de treburile lor.

Anonim

Bre' nu este simplu.Pretul se negociaza in functie de numarul de abonati ! Exemplu:Ai 1.000.000 de abonati,platesti catre Intel Sky Broadcasting 2 euro pentru fiecare abonat=>2.000.000 euro.Daca din cei 1.000.000 de abonati iti platesc doar 300.000 de microbisti 5 euro fiecare,deja ai o gaura de 500.000 euro!Treaba este foarte riscanta pentru provider !
Din aceste motive Orange,Romtelecom,cablistii vor sa achizitioneze cat mai ieftin retransmisia,iar Intel Sky vrea sa vanda cat mai scump.

Anonim

Korect anonim 17:37, si mai e si faza cu cat mai tarziunse semneaza, cu atat mai morcovit e sky ca va ramane fara abonati si o sa mai scada.

Anonim

mda,nu iau acum pot lua la anul ,sa-u acum sa vinde tot pachetul!!!

Anonim

Nicio schimbare?

Anonim

Daca nu a fost anuntat niciun rezultat al negocierior, inseamna ca nu s-au finalizat. Asteapta, cum a zis cineva mai sus, zile, saptamani, pana se anunta ceva oficial.

Anonim

Canci la Orangisti. Nu se vad.

Anonim

Nicio noutate? O intelegere, o acadea, o scobitoare, o maslina?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile