marți, 5 august 2014

Pro Tv Internațional a fost în grila de programe a Tivùsat Italia

UPDATE: 1 octombrie 2015: Pro Tv International nu mai este transmis prin acest satelit, deci nu mai poate sa fie receptionat de abonatii Tivusat prin satelitul de la 13 grade Est. Noua frecvență o gasiti AICI, pe alt satelit învecinat, Eutelsat de la 16 grade Est.

Vechile informatii de mai jos nu mai sunt valabile incepand 1 octombrie 2015:

Românii din Italia pot receptiona canalul ProTV International prin intermediul companiei Tivùsat.

Tivùsat este prima platforma de satelit gratuita din Italia, creata special pentru a asigura tuturor accesul la programele retelelor digitale, fara alte costrui decat cele pentru echipamentul de receptie. Tivùsat acopera intreg teritoriul Italiei si are in oferta gama completa de canale locale, dar si numeroase canale internationale, intre care si postul dedicat romanilor din strainatate, ProTV International.

Oferta Tivùsat este usor de accesat. Aveti nevoie doar de o antena de satelit indreptata catre Hotbird 13D de la 13 grade Est, un receptor autorizat de către compania italiana si o cartela care poate fi activata in doar cateva minute.

Odata ce ati urmat toti pasii de ordin tehnic, gasiti canalul ProTV International in grila la pozitia 68.

Bineinteles, Pro Tv international se poate receptiona si fara a fi necesar abonament la Tivùsat, fiind transmis gratuit prin satelitul Hot Bird 13D de la pozitia orbitala 13 grade Est.

Interesant este insa ca a fost inclus in lista oficială de canale a Tivùsat.

Fara a fi abonat Tivùsat, receptia Pro Tv International este posibilă gratuit, scanând cu un receptor digital SD frecventa urmatoare:

Satelit Hot Bird 13D, frecventa 11200, polarizare verticala, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S QPSK, FTA.

Probabil compania ProTv a incheiat un acord reciproc avantajos cu Tivùsat, prin care se încearcă atragerea românilor din Italia către Tivùsat, dar prin care se și promoveaza ProTv International, prin intermediul platformei Tivùsat.


5 comentarii despre subiectul „Pro Tv Internațional a fost în grila de programe a Tivùsat Italia”:
s0rin

Şi FreeSat România a introdus zeci de canale FTA în grilă :-)

Anonim

Apare si pe site la ei. E bine ca ne promoveaza italienii.

Anonim

Pai le apare in ista de canale, pana acum nu aparea pe receptoarele Tivu sat. E bine zic eu.

Anonim

Mi-am cumparat decoder si antena sat pentru tivu sat dar nu receptionez protvinternational ori protv as vrea sa stiu cum pot receptiona aceste programe ori unul din ele si daca este nevoie de decoder HD eu am de oder cu cartela tivusat

Anonim

Pro Tv International nu mai este transmis prin acest satelit de la13 Est und este Tivu -Sat, ci pe 16 grade Est. Trebuie sa orientezi antena pe 16 est sau sa mai adaugi un LNB si sa ai receptor HD DVS-S2. Citeste comentariile de la acest articol:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/09/pro-tv-international-transmis-necriptat.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile