marți, 5 august 2014

ZVON: RCS-RDS va transmite meciuri din Liga 1 ? Look Tv infirmă.

1. Acest este un zvon si nu ne apartine. Cităm doar sursele menționate mai jos.

2. Conform sportnews.ro, RCS-RDS ar fi ajuns la o intelegere "cu reprezentanţii Look TV, deţinătoarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I în următorii cinci ani, pentru a transmite partide din campionat."

”În aproximativ două săptămâni, abonaţii noştri vor vedea din nou partide din prima ligă. Mai sunt de pus la punct câteva detalii. Compania noastră va anunţa în curând parafarea înţelegerii dintre cele două părţi. Ne bucurăm că putem să le facem abonaţilor o astfel de surpriză”, ar fi declarat, în exclusivitate pentru SportNews.ro, surse din conducerea companiei RCS & RDS.

Oricum, din articolul menționat se întelege ca vor fi trasmise meciuri din Liga 1. Nu este precizat expres că RCS-RDS va transmite televiziunile Look Tv si Look Plus, ci doar se amintește că "începând cu 1 iulie, compania de telecomunicaţii a scos din grilele sale canalele Look TV şi Look Plus, deţinătoarele drepturilor tv pentru Liga I."

Prosport.ro a publicat o informație asemănătoare:

RCS & RDS a ajuns la un acord cu deţinătoarea drepturilor TV a meciurilor din Liga 1 pentru a retransmite meciurile din campionatul intern. Surse ProSport au dezvăluit faptul că, până la 1 septembrie, abonaţii companiei vor avea în grila de programe Look TV şi Look Plus. Momentan, există doar un acord verbal, urmând ca în perioada imediat următoare să fie puse la punct ultimele detalii şi să fie semnat contractul. De la 1 iulie, abonaţii RCS & RDS nu au mai putut să vadă meciurile din Liga 1 sau din Cupa Ligii Adeplast.

Asteptăm eventualele reacții din partea RCS-RDS sau Intel Sky B., pe care le vom adăuga ca update mai jos.

UPDATE 5 august 2014, ora 19:00 - Postul de televiziune Look TV, cel care deţine drepturile de televizare pentru meciurilor din Liga 1 şi din Cupa Ligii pentru 5 ani, a emis un comunicat de presă pentru a clarifica situaţia în ceea ce priveşte transmiterea partidelor şi pe reţeaua de cablu RCS&RDS. Mai jos aveti citat comunicatul:

Postul de televiziune LOOK TV a luat act cu surprindere de campania de dezinformare lansata in presa in ultimele saptamani, in ceea ce priveste preluarea in grila de programe a RCS-RDS, a posturilor LOOK TV si LOOK PLUS, care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii.

Prin urmare, ne simtim obligati sa venim cu urmatoarele precizari:

1. Dezmintim categoric existenta vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea in reteaua RCS-RDS, a posturilor LOOK TV si LOOK PLUS, care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii.

2. Orice stire, informatie, care apare “pe surse” cu privire la acest aspect este o minciuna si nu are alt scop, din pacate, decat de a induce in eroare milioane de suporteri ai fotbalului romanesc, abonati RCS-RDS. Pretinsele surse mentionate nu exista.

3. Este a doua oara in ultimele saptamani cand prin materiale de presa se incearca in mod intentionat dezinformarea publicului telespectator si in special a abonatilor RCS-RDS.

4. In aceste articole s-au facut afirmatii mincinoase in numele LOOK TV, fapt ce aduce atingere grava reputatiei si imaginii noastre.

5. Posturile LOOK TV si LOOK PLUS nu mai sunt difuzate in reteaua RCS-RDS din data de 1 iulie, 2014.

In acest moment, posturile LOOK TV si LOOK PLUS au incheiat contracte de distributie cu peste 20 de retele de cablu, printre care se numara si UPC.


70 de comentarii despre subiectul „ZVON: RCS-RDS va transmite meciuri din Liga 1 ? Look Tv infirmă.”:
Anonim

Inseamna ca Rtc sunt singurii care nu vor da Liga1?

Anonim

Toti negociaza de cateva luni dar numai cei de la UPC au semnat. La fel negociase si Romtelecom si cand sa semneze contractul: Surpriza!

Anonim

Nu inseamna nimic, e un zvon. Asa am auzit si eu, ca se negociaza. Dar nimic concret. Sa vedem daca reactioneaza cumva cei le la RCS fata de ce au zis cei de la sportnews.ro.

Anonim

Asa au mai zis ei si acum cateva saptamani, ca sa stam linistiti, ca vom avea Liga1. Ceea ce nu s-a concretizat. Eu nu-i mai cred pe astia in veci...nici daca vad posturile pe tv:))))))))))))

Anonim

Eu cred ca doar trag de timp ca sa stopeze plecarile pana incep campionatele din vest si UCL !

Anonim

A mai fost un zvon din asta si saptamana trecuta. Se pare ca este cam unul pe saptamana.

Anonim

Mai de graba cred ca o sa intre Look TV la RTC decat la RDS.

Anonim

ai dreptate Anonim 11:59 tocmai ma pregateam sa spun la fel ,sigur e tragere de timp sa tina abonatii, s-ai adoarma ,ca o sa plece multi la comcurenti.

Anonim

in 2 saptamani vedem daca se confirma zvonul.oricum am focussat acasa si nu am vazut decat un meci al rapidului de cand a inceput campionatul.eu cred ca rcs & rds asteapta raspunsul de la consiliul concurentei.au facut socotelile ca doar nu e teszari prost sa piarda o gramada de abonati.

Anonim

Din informatiile mele nu exista nici o intelegere pentru ca nu au fost nici un fel de negocieri intre RCS&RDS si ISB. ISB a luat drepturile tv ptrintr-o smecherie si asta contesta RCS&RDS, ca LPF a "concesionat" drepturile tv unei companii care apoi a cumparat doua posturi TV si si-a atribuit acele drepturi tv. Cum sa Negocieze cu ei in conditiile mentionate.
Parerea mea sincera, se va dovedii un zvon total fals in cateva ore.

s0rin

iSB declară insolvenţă şi se închide fără să plătească bănuţii către Ligă. Nu au cum să supavieţuiască fără RDS şi RTC. Cei 27,5 milione euro plus cheltuielile cu transmisia, taxe şi impozite, profit, etc nu au cum să fie acoperite doar de UPC şi micii cablişti. Şi binenţeles dacă se întâmplă asta Gino zboară de la Ligă cu şut. Revine Mitică şi dă Liga către RDS şi RTC iar UPC nu are decât să se judece cu iSB pentru paguba produsă. Să faci afaceri în România înseamnă să sari la vălăul porcilor şi să intri până-n gât în rahat.

Anonim

Si pe prosport.ro scrie ceva asemanator.

Anonim

Nu mai credeti tot ce scrie presa sunt numai MINCIUNI. RCS&RDS are cele mai mici tarife, cei de la ISB vor un tarif separat 10-12 RON nu sa cedeze meciuri la DigiSport, cine plateste pe 2 canale de 2 lei nu cat cred ei ca valoreaza un campionat in care echipele sunt falimentare nau bani sa-si cumpere nici mingi de joc.
Asta e realitatea prieteni.

Anonim

eu am sunat la rds si au zis ca s-au inteles de data asta nu au mai zis ca se negociaza

Anonim

pe mine m-a sunat Teszari azi noapte si mi-a spus ca s-au inteles...din categoria hai sa scriem si noi ceva ca nu avem ce face...

Anonim

Pe prosport e dat ca incepand cu 1 septembrie deci mai tarziu. Pe Gsp o sa apara stirea ca RDS va difuza Liga1 cu 1 octombrie. si tot asa. Pana nu semneaza contractul ne imbatam cu apa rece.

Anonim

Asta suna a manipulare din partea RDS ca sa isi mai calmeze abonatii care sunt nemultumiti de faptul ca nu dau Liga1. E praf in ochi.

Anonim

bine le face la RDS ,cind au avul Liga1 erau smechei,se unflau saci cu bani.Bravo LOOK!!!!

Anonim

Pai nu le face bine celor de la RDS ci le face rau abonatilor care spera ca vor vedea Liga1 si vor constata ca iar au fost mintiti.

Anonim

Totul este o mare gogoasa pe care vad ca tot mai multi musca din ea. Nu vreu sa ma mai repet nu este nimic adevarat, sunt doar dezinformari din partea unora care nu au ceface.

Anonim

SURSA sigura ca in proportie de 75% se va vedea Liga 1 pe RCS cu 2 euro...

Anonim

Dezmintim categoric existenta vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea in reteaua RCS&RDS, a posturilor LOOK TV Si LOOK PLUS care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii

Anonim

Am avut dreptate pana la urma s-a confirmat ca minciuna are picioare scurte in acest caz cateva ore.
Va Salut.

Anonim

Nu-i nimic, maine o sa avem parte de un alt acord verbal. Poate Rtc sau RDS din nou ca doar e vacanta si nu prea sunt multe stiri senzationale.

Anonim

Lasa ca e bine cu zvonurile pe care le-a publicat acele siteuri prosport.ro si sportnews.ro, ca asa mai anunta cate un comunicat de dezmintire Look Tv sau RCS din cand in cand, mai stim si noi situatia actuala, ca altfel nu am afla-o :))

Anonim

Situatia actuala este urmatoarea: Liga1 se vede la UPC.

Anonim

Si daca RCS va transmite totusi meciuri din Liga I? Ia cititi ce zic aia de la spotnews.ro. Aia nu spun ca va fi Look Tv si Look Plus la RCS. Ei spun ca vor fi meciurile pe RCS. Poate ca LPF va da dreptul de difuzare a unor meciuri pe Digisport, ca sa linisteasca spiritele. Asta n-a contrazis-o si nici dezmintit-o nici Look Tv si Nici RCS.

Anonim

intre timp a intrat pe cablu la digi paramount chanel

x360

timp de 25 ani ne-am bucurat de mocaciune si ne va fi foarte greu sa acceptam ca mortaciunea asta de o numim noi liga 1 ne cere bani ca sa o mai putem urmarii de acu inainte. Mai grav e faptul ca magarii de cablisti realizeaza ca vor putea de acum cere bani suplimentari si pentru campionatele straine. N-o sa treaca multa vreme pina cind vom fi nevoiti sa platim si pentru campionatele din spania franta italia germania anglia. Practic avem acum access aproape gratis la ce occidentalii platesc destul de mult, sa vedeti atunci cind or sa ceara 5 euro pentru digi sport sau dolce ce scandal o sa fie. Si culmea sa nu ma imaginati ca vor ieftini abonamentele la packetele baza. O sa ajungem si noi sa platim jumatate din cit platesc occidentalii pentru accesul la tv cit de curind. Ce vom primi atunci in plus fata de ce avem acum ???? nimic !!! acelasi lucru doar ca pe bani mai multi pe care ii vor incasa baietzi destepti si cablistii.

Anonim

Pai cum sa dea LPF drepturile de difuzare atata timp cat le-a vandut pe o perioada de 5 ani. Drepturile pot reveni la Liga daca Sky nu isi onoreaza contractul. RDS trebuie sa poarte negocieri cu Sky pentru a putea transmite direct meciurile dar cred ca sunt sanse minime sa se intample asa. Pana atunci tot nu vedem meciurile la RDS.

Anonim

Astia sunt disperati sa nu piarda clienti si profita de orice ocazie sa anunte ca "negociaza".
Pana negociaza ei, Orange si Focus monteaza cateva zeci de mii de antene, UPC si micii cablisti migreaza si ei cateva sute de mii de abonati la un loc si uite asa se fac banii aia ce vor scoate ISB din faliment.
Deja veniturile au crescut simtitor la provideri de ceva timp incoace !
Acum oamenii nu se mai uita la bani,vor liga ! Se vand pachete suplimentare in draci.
Azi plateam o factura la un pay point.In fata mea un client a luat 7 bonuri fotbal la Focus pana la intrarea in vacanta a ligii !
RDS si RTC au o mare dilema:
Trebuie sa plateasca pentru fiecare abonat cca 2 euro.
Acum problema:Cum vor recupera banii ?
Daca se face pachet separat,este probabil ca numai 40-50% din abonati sa fie microbisti !Cu restul o vor lua in freza.
Daca se majoreaza abonamentul,iar este o frana !Cei ce nu sunt microbisti vor pleca din retea !.
Deocamdata Focus Sat este rege la Liga.
Abonatii ce vor sa vada liga platesc liga atata timp cat se difuzeaza.
Liga intra in vacanta,stop plata.Se reia plata la primavara !Nu se pierd bani ! Pachetele suplimentare la RCS,RTC se scot cu scandal,cu cereri scrise cu nervi pentru abonati,iar clientii noi nu au voie sa renunte la pachet o perioada bine determinata de timp !Asta este si interesul.
Pe 7-10.08 celalalt provider DTH va face un anunt important legat de difuzarea programelor look aflate in portofoliu !

Anonim

Oarecum offtopic. Aseara am aflat chiar de la UPC Business (am sunat cu alta problema) ca la persoanele juridice pachetul asta de fotbal de la UPC s-a introdus automat. Firmele nu beneficiaza de protectia ANPC si trebuie sa se judece singure ori sa dea 10 lei prima luna pana afla ca i s-a bagat pe gat ceva ce nu a contractat. Si viata e prea scurta s-o pierzi prin tribunale pentru 10 lei. Atentie cei care aveti abonamente la cablu la UPC pe firma!

Anonim

nu se complica RCS-RDS cu aberatia aia de Liga1 mai ales ca timp de 4-5 ani cat l-au retransmis au me3rs numai in perdere. RCS-RDS este o companie solida si cine vrea calitate in grila de programe n-o sa creada minciuni de genul reintroducere progarme Discovery, LookTV

Anonim

BUNA, CATASTROFA DE TARA! O INTREBARE SIMPLA.: DACA IN ORASELE NAPOLI,GENOA,BILBAO,SEVILIA ETC. AR FI SCOASE CAMPIONATELE DE PE CABLU ,CA PE LA NOI.. OARE EI AU SCRIE NUMAI POVESTI PE FORUMURI CA NOI???

Anonim

In tarile care au campionate de fotbal puternice firmele de cablu nu isi permit sa isi bata joc de clienti asa cum se intampla la noi. Firmele de cablu de acolo sunt constiente ca daca abonatul nu primeste ce isi doreste va pleca sigur la concurenta. La noi mai arunca un zvon pe surse, mai dau un comunicat ca sa nu plece abonatii dar campionatul a inceput si nu sunt sanse sa se vada prea curand la RDS.

SANDU

"MARFA PROASTA SE VINDE GREU", IAR RCS-RDS NU CRED C-O SA MAI RETRANSMITA VREODATA MECIURI DIN LIGA 1 POATE DOAR DACA GRATUIT URMAND CA, COSTURILE CU RECLAMELE SA LE ACOPERE DIN RECLAME, LUCRU IMPOSIBIL DEOARECE CAND AU RETRANSMIS MECIURILE MOACA PE POSTURILE LOR AU IESIT IN PIERDERE... CEEA CE O SA SE INTAMPLE SI CU UPC-UL SAU ALTI OPERATORI CA-TV CARE VOR SA RETRANSMITA ABERATIILE ALEA 2 DE PROGRAME
RCS-RDS SE RESPECTA CA FIRMA SI NU BAGA TOATE ABERATIILE, CINE VREA ABERATII SA SE DUCA LA ALTI OPERATORI SA-SI JEGMANEASCA AIA DE BANI

DOREL DIN VARFU' DEALULUI

ancheta... politia... chemati DNA-ul :))... poi se poate sa iasa Mutu din bar noaptea si a2a zi sa rateze din fata portzii la un meci de curtea scolii si noi sa n-avem dreptul sa vedem evolutzia ""BRILIANTULUI" =))

Anonim

Acum 3-4 ani,numai retin pe care program unguresc Rds-ul a scos din grila lor,si a 2-a zi ungurii au iesit la protest..daca tin bine minte ,era la Tg-Mures. Si ce credeti ca s-a intamplat? Va las pe voi sa ghiciti:)

Anonim

buna ziua la mine la rds sa bagat canalul Paramount Channel România pe pozitia61 pe decodor digital cred ca a scos vh1 ca nu mai este in grila. si as dori sa va intreb cu atatea zvonuri ca rds va baga look tv si look plus sunt slabe sanse sa le vedem si noi pe rds

Anonim

Cei de la Look au anuntat ca nu poarta negocieri cu RDS pentru a transmite meciurile din Liga1. Sunt unele discutii cu cei de la Rtc dar pana nu se va semna un contract ferm nu poti fi sigur de nimic.

Anonim

Mai nine ar fii ca la anu viitor rcs rds sa ia din nou campionatul Spaniei si peste 2 ani campionatul anglieiei ar fii mult mai bine si la anu viitor sa ia din nou Europa league si Champions league decat un campionat slab si un campionat unde doar o singura echipa se bate la titlu

Anonim

Sper ca digisport sa nu mai transmita NICIODATA Premier League ; anul trecut,, in ajun de Craciun , AU TAIAT un meci live al lui Liverpool la pauza !!! Dupa Craciun am inchis toate contractele cu rcs -rds, iar acum am Focus sat si sunt super multumit ; am net de la o retea locala, pacat ca nu pot atasa un jpg aici cu copia actului de incetare contractuala cu rcs -rds ...
Ulterior au taiat ercesistii si Digisport 1 Hu, nu cumva romanii ardeleni sa mai vada un meci de fotbal din Anglia... Acum cica digisport 1 si 2 se difuzeaza in Ungaria...

Anonim

Zice unul mai sus:Rcs este o companie solida".Solida cu 894 milioane euro datorii !
Astia nu au profit cat sa achit datoriile.Ca sa achite creditele ,fac alte credite.Asta este secretul soliditatii companiei !
Angajatii Digi Tv au inceput sa migreze la privati.
Solida nu ?

Anonim

Asta e grija ta, stiu ca te macină la greu, că e dator RCS. Companiile mari opereaza prin datorii, sunt smecherii contabile. Asa se face in toata lumea. Companiile au venituri, dar la final nu mai platesc impozit, ca au datorii si profit final nu exista. Nu e important ca au abonati cat au toti ceilalti concurenti la un loc, dupa parerea ta.

Anonim

Anonim 6 august 2014, 22:00 Doar o data au intrerupt un meci? Super tare. Ma gandeam ca de cateva zeci de ori, ca sa fie relevant. Totusi, e bine ca ai tinut minte acel eveniment extrem de neplacut. Asa tin si eu minte ca la RCS astia mi-a picat netul acum un an, o singura data, desi sunt abonat la ei de 3 ani. Dar am tinut minte. Cum isi permit ei sa nu imi furnizeze 3 ani internet, fara sa pice niciodata? :-) Am fost abonat si la alte companii, cheltuiam mai mult pe apeluri telefonice la deranjamente, pica netul de 5 ori zilnic. Dar la astia a picat o data in 3 ani, nesimtire curata... :-))) Asa si cu tine cu meciul, au intrerupt meciul o data. E bine ca ai tinut minte, cred ca te-a marcat profund.

Anonim

Tot pentru Anonim 6 august 2014, 22:00: Digisport Ungaria nu poate fi distribuit in Romania, ca au drepturi de difuzare a unor competiti sportive doar pentru teritoriul Ungariei. Unele competitii sportive oricum le poti vedea la Eurosport. Dar nu asta e important, ci ca nu au voie legal sa difuzeze Digisport Ungaria in Romania, din cauza precizata mai sus.

Anonim

Anonim 6 august 2014 22.47 si respectiv 22.53 , de fapt pentru ceilalti cititori : Premier League L-AU TAIAT DE TOT ,nu ca si-a revenit, ca netul, dupa cum sugerezi dumneata aicea !!!
Iar rcs-rds ar fi trebuit sa plateasca daune pentru difuzarea ILEGALA a Premier League timp de doi ani a meciurilor din Anglia pe teritoriul Romaniei (si nu a Ardealului). De altfel si canalul Sportklub Hu a fost emis ilegal o perioada , pe platforma Focus ; asta ca sa fim corecti...

In orice caz, ca sa ramai abonat la rcs -rds iti pierzi vremea sa-ti faci dosar cu nenumaratele plangeri la OPC ; in contact cu ercesistii musai sa inveti niste sporturi de contact , gen Kumite, lupte MMA si alte sporturi de "autoaparare"...:) ; asta daca ti-e lene sa te duci intr-un sediu rcs-rds si sa le azvarli pe masa toate aparatele , cumparate sau primite in custodie...

De exemplu, pe un vecin l-au tocat 2 luni de zile, era abonat digi-satelit, avea decodor dublu si a vrut sa plateasca ,in compensatie cablul telefonic de legatura intre cele 2 decodoare, ce din pacate il pierduse ; n-au vrut -neam-sa intrerupa contractul pana ce nu aduce exact acel cablu, desi omul vroia sa-l plateasca :(...

Si se mai mira unii de ce serviciile catv- dth, rcs-rds sunt o bataie de joc LA ADRESA romanilor !

Anonim

Post Scriptum : ercesistii , daca stiau sa poarte o negociere CIVILIZATA cu eurosportul, atunci si lumea poate tacea din gura cu Digisport Hu in Ardeal...
Dar ei frustrati, ca au pierdut drepturile Premier League, ce si-au zis : "ia sa le-o tragem noi romanilor o tzeapa, de s-o tina minte", sa le aratam noi cine e STAPAN (recte JUPAN, VECHIL, GROF) in Ardeal ... La fel au facut si cu Radu Moraru, "Nasul tv", avea groful o neintelegere, "las ca le-aratat eu abonatilor romani, nu le bag eu "Nasul tv" decat atunci cand vor muschii mei"...

Prietene : "cine scoate sabia, de sabie va pieri" !...

Anonim

Nu inteleg de ce va tot agitati atat? Toata lumea stie ca Rds -Rcs nu are concurenta ,nici la cablu,nici la internet,nici ca suport tehnic,nici ca promtitudine,nici ca pret,si nu-i de mirare ca au mai multi abonati ca restul! Restul sunt numai invidii , credeti ca cineva lasa Rds-Rcs pt. slaba liga1? Un ex: am scris la UPC sa-mi dea o oferta de pret,acum 5 zile,nu am primit nici un raspuns de la ei..asta se poate numi profesionalism? Vai de capul lor,de Romtelecom nici sa nu vorbim,in cateva orase au numai cablu tv,in rest numai tv satelit. Ca concluzie: ne doare,nu ne doare Rds-rcs nu are concurenta in momentul de fata

Anonim

Uitam ca RDS este o companie care trebuie sa faca profit. Daca ei nu sunt multumiti de castigurile care se pot inregistra din difuzarea miciurilor din Liga1 nu mai conteaza ce vor abonatii.

DOREL DIN VARFUL DEALULULUI

ALT ZVON RCS-RDS O SA TRANSMITA CAT DE CURAND PROGRAMELE DISCOVERY SI LOOK TV ATAT PE LUNA CAT SI PE INTREGUL TERITORIU AL ROMANIEI SI INVITATI DE ONOARE LA DIGISPORT O SA FIE MESSI CU RONALDO ALATURI DE "BRILIANTUL" DE MUTU DISCUTAND INTENS "SABOTAREA" DREPTULUI DE RETRANSMISIE A LIGII 1

Anonim

Anonim 11:49 nimeni nu a contestat faptul ca RDS este compania cu cel mai mare numar de abonati. Tocmai de aceea sunt multe nemultumiri legate de ei intrucat au un numar mare de abonati. Iar din numarul asta mare de abonati multi vor sa vada in continuare meciurile din Liga1. RDS si-a marit numarul de abonati cu 25% datorita Ligii1. Pana nu de mult se laudau ca au platit la Liga peste 100 milioane de euro si ca ce tare este Liga1. Acum cand nu au reusit sa cumpere drepturile tv Liga1 este un campionat de 2 lei care nu mai merita transmis ca e prea scump. Asta miroase a ipocrizie.

Anonim

Poate nu pe toata lumea ii intereseaza prea mult fotbalul romanesc. Eu personal ma uit la 5-10 meciuri anual. As prefera VOD, sa platesc maxim 2 lei pe meciul care ma intereseaza. Nu vreau Look Tv si Look Plus, cu plata lunara in plus la abonament de nu stiu cati euro.

Anonim

Aicea nu e ce vrea sau ce nu vrea fiecare... Oricat de slab ar fi un campionat , in ce tara civilizata isi permite o companie sa se comporte ca pe PUSTA lu ma-sa sa isi BATA JOC de cetatenii acestei tari doar pentru ca ei sunt INDOLENTI si profita de slabiciunea legilor si a adormirii spiritului civic...

Strict fotbalistic, cati abonati , cati suporteri s-ar mai duce la un meci al Barcelonei dupa BATAIA DE JOC, dupa CAT DE PENIBIL A FOST MESSI la mondiale !!! Eu poate ca nu vreau sa mai aud , sa mai vad Barcelona (IN NICI UN CAZ cu comentatori digisport, asta GARANTAT !) , dar nu pot sa imi bat joc si sa nu transmit , la un pret convenabil si mie , dar si abonatilor, campionatul national al Romaniei SI NU AL UNGARIEI (transmis CU LARGHETE pe rcs-rds de posturile M1, M2 sau sport 1)
Dar, odata si odata SE VA FACE ORDINE si LEGEA isi va spune cuvantul nu SFIDAREA de pe pusta....
Nu sunt nationalist, il dispretuiesc pe Vadim , dar intinderea corzilor antiromanesti au si ele o limita...

Anonim

nu se complica RCS-ul cu aberatia aia de Liga 1 si bine face, cine vrea sa vada aberatia aia sa se mute in alta parte si sa plateasca acolo bani in plus

Anonim

Eu ma indoiesc ca RDS nu este interesat de Liga1. Problema este ca nu a reusit sa obtina drepturile in conditiile in care si-a dorit. Faptul ca cei de la Look pun niste conditii de retransmisie care pana acum nu au fost agreate asta nu inseamna ca RDS nu este interesat. Daca Rtc va semna cu Look sa vezi ce interesat va deveni si RDS. Mai greu este pentru abonatii care vor sa vada meciurile si nu stiu daca sau cand vor avea aceasta posibilitate.

Anonim

Liga 1 de 2 lei la pret de 10 lei si asta n-ar fi nimic daca n-ai fi mintit la call center-ul UPC-ului ca majorarea de 3 lei la abonamentul de baza se datoreaza taxei de stalp nu ca a bagat chipurile moaca aberatia aia de look plus, ba mai mult de la 1 septe,brie scot si MTV Romania pe motiv mintit la call-center ca cere trustul PROTV-ul bani incepand cu aceasta data pentru retransmisia programului MTV Romania

Anonim

Alooo, aici se discuta despre RCS, nu stii sa citesti titlul ?

Anonim

Pai faptul ca RDS nu mai transmite meciurile este o realitate stiuta de toata lumea si de aceea unii incearca sa schimbe subiectul.:)

Anonim

Adica sa discute offtopic?

Discutati despre UPC in linkul e mai jos:

http://hdsatelit.blogspot.ro/search/label/UPC

Aveti acolo peste 150 de articole despre UPC, unde va puteti desfasura ideile.

Anonim

Akta vede liga 1? Stau la ei pentru net.

Anonim

Vezi ca au dat cei de la Look un comunicat cu cele parca 20 de firme cu care au incheiat contracte de redifuzare. UPC si Orange sunt numele pe care le-am retinut de acolo. E posibil sa fie si Akta.

Anonim

Romtelecom a semnat cu Look. Au anuntat pe pagina de FB. RDS a ramas singura companie care nu a semnat si ne lasa cu ochii in soare.

Anonim

Pentru Abonat 8 august 2014, 19:25 ... esti tare frate :)) cum ai gasit atatea suboecte despre UPC????????? :))))) apropo RCS nu transmite Liga 1 :))

Anonim

Abonatii RDS sunt singurii care nu vad Liga1. Multumim RDS.

Anonim

@Anonim 9 august 2014, 21:18, am dat click pe butonul cu UPC de sub o stire despre UPC, asa cum poti da click si pe butonul cu RCS, de sub articolul acesta, de deasupra comentariilor, pentru articole despre RCS.

Anonim

IERI, LA MARELE DERBIIIII :CFR-STEAUA AM ADORMIT... DIMINEATA CAND MI-AM TREZIT ,AM AJUNS LA CONCLUZIA : CA NU IMI TREBUIE LIGA 1, NICI PE GRATIS..PLICTISEALA DE FOTBAL,MAI BINE MA DUC AZI,SI DUBLEZ LA RDS NETUL,CASTIG MAI MULT CU NETUL,DECAT SA AM LA CE ADORMI..

Anonim

MECIURI DE CURTEA SCOLII, CU 10 LEI POTI FACE MAI MULTE UTILE DECAT SA PLATESTI ABERATIA AIA DE LIGA 1

Gabriel

Am 4 abonamente rcs și tot nu văd liga 1, rușine rds...mai aștept o săptămână și merg în audienta la basescu...

Anonim

Poti sa ai si 50 de abonamente... RCS are milioane de abonati. Atata timp cat Intel Sky cere bani pentru Look Plus si nu acepta sa fie canalele DOAR separat, in extraoptiune si sa plateasca DOAR cei care vor si deci sa NU mareasca preturile la abonamentele LA TOTI, pentru acel Look Plus, RCS nu va accepta sa le introduca. Eu de exemplu nu accept sa imi mareasca nici macar un leu abonamentul pentru acel Look Plus, pur si simplu NU ma intereseaza acest asa numit fotbal romanesc. Daca le-ar introduce doar separat, pentru cine le vrea sa le plateasca separat, nu am nimic impotriva. Dar nu vor Look Tv si Look Plus asta. E aceeasi situatia cum a fost cu Discovery. Nici aia nu au vrut DOAR pachet separat, ca ii baga RDS in secunda doi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile