miercuri, 13 august 2014

Romtelecom: "SPORT.RO HD a fost eliminat din grilă pentru introducerea canalului LOOK TV HD, ca urmare a lipsei spațiului pe satelit"

Romtelecom a precizat pe forumul paginii sale de Facebook că televiziunea "SPORT.RO HD a fost eliminată din grilă pentru introducerea canalului LOOK TV HD, ca urmare a lipsei spațiului pe satelit."

Nu se specifică explicit daca eliminarea este definitivă sau temporară, dar probabil prima varianta este mai plauzibilă, mai ales că se amintește de "înlocuire": "După cum știți, spațiul disponibil pe satelit este unul limitat (chiar pentru introducerea Look HD s-a apelat la înlocuirea unui canal existent anterior)", precizează Romtelecom.

În grila Romtelecom DTH se regaseste in continuare televiziunea Sport.ro SD ( standard definition ).

Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv) a introdus ieri Look Tv HD ( poziția 147 ) și Look Tv SD ( poziția 145 ) în grila de programe, dupa ce anterior readăugase Look Plus SD ( poziția 146 ).

Look Plus HD este transmis pe frecvența pe care era difuzat Sport.ro HD, respectiv 11012, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.


Update 14 august 2014, ora 11:30 - Romtelecom a mai precizat pe acelasi forum următoarele:

"Din motive tehnice și comerciale, canalul Look TV HD a înlocuit în grila de canale SPORT.RO HD, atât pe DTH, cât și pe tv prin protocol IP. Indiferent dacă SPORT.RO HD este disponibil sau nu în grilă, pachetele de bază nu sunt afectate din punctul de vedere al numărului minim de canale, din contră, continuăm să oferim un număr mai mare decât cel minim comunicat în contractele de servicii. Avem în continuare în vedere introducerea Look Plus HD – vom reveni cu informații suplimentare atunci când acestea vor fi disponibile."


26 de comentarii despre subiectul „Romtelecom: "SPORT.RO HD a fost eliminat din grilă pentru introducerea canalului LOOK TV HD, ca urmare a lipsei spațiului pe satelit"”:
Anonim

Eu as fii curios de ce au eliminat sport.ro HD , oare cine se uita la SHORTS HD , SUNDANCE HD etc , sper ca nu am jignit telespectatorii acestor posturi dar totusi ....

Anonim

Pai Sundance HD, Shorts HD etc nu erau pe frecventa cu canale sportive HD de la Romtelecom DTH. A fost inlocuit un canal cu interes sportiv cu alt canal cu interes sportiv.

Anonim

Ce vrajeala...chiar alte programe nu se puteau elimina...astia chiar ne cred prosti...sau poate chiar suntem daca suntem abonatii lor nu ?

Anonim

Nu e vrajeala, e parerea mea. Eu ti-am spus-o, te rog sa imi raspunzi cu acelasi respect cu care m-am adresat eu tie. Din partea mea poate sa se inchida de tot Romtelecom, dar modul in care discutam intre noi, ca pasionati, trebuie sa aiba respect, nu crezi ?

Anonim

Oricum sport.ro e un gunoi de canal. Numai sport nu e ala ce transmit ei. Mai au cat o gala d-aia aranjata, nush ce amicale fara interes si cate un meci din europa. Probabil ca te uiti la sport.ro doar cand au evenimentul ala de se tine o data pe luna... deci nu e mare pierdere. sport.ro e un cancan al sportului. era vorba ca se desfiinteaza, imi pare rau ca nu s-a desfiintat. aia nu e televiziune sportiva de calitate!

Anonim

Sundance HD, Shorts HD sunt chiar de urmarit, plus sunt in exclusivitate din cate stiu eu. Altele sunt canalele de umplutura.... Daca nu ar fi inlocuit tot un canal de sport ar fi incalcat contractul.

Anonim

Eu chiar urmaream sport.ro in hd, wrestling si Spargatorii de ras, plus stirile. Pe sd parca nu ma mai atrage. In fine...

Anonim

Nu inteleg de ce aia de la Orange au loc pe atelit cu peste 40 de canale HD.

Anonim

Pai pe un satelit pot fi transmise sute de canale HD. Romtelecom nu a inchiriat tot satelitul Hellas Sat 2, ci doar cateva transpondere sau mai pe intelesul tuturor, cateva frecvente. Pot sa mai inchirieze si altele si sa transmita mai multe canale HD decat Orange, doar ca e scump inchiriatul.

Anonim

.....si din moment ce oricum sunt mai scumpi decat Orange, daca mai inchiriaza transpondere suplimentare, apoi chiar ca o sa ramana fara abonati cei de la Romtelefon ;)
In unele localitati unde sunt singuri pe piata, abonamentele tv (deci atentie ma refer doar la tv) preturile ajung si la 87 lei pt 65 de canale, fara HD si doar pentru 2 televizoare. Daca mai pui si internetul(3Mbps) + telefon fix(vrei nu vrei il ai si il si platesti) pachetele sunt de 167 lei.

Anonim

Cand vine vorba de preturi de departe Romtelecom le are pe cele mai mari. Unde sunt singurii provideri vin cu niste preturi de pe alta planeta.

Anonim

Pai si unde sunt Romtelecom singurii provideri ? DTH-ul Focus Sat are acoperire in intreaga Romanie, la fel si DTHul Digi TV, la fel DTH-ul Orange TV. Deci nu mai exista de mult timp expresia "singurii provideri". In orice loc din Romania exista posibilitatea de a beneficia de servicii de televiziune de la mai multe firme concurente.

Unknown

un nr de tel pentru a suna din italia pentru a activa LOOK TV ?

Anonim

Roaga pe cineva din țară sa sune la la numarul de telefon 1930 ( gratuit în rețeaua Romtelecom ) sau la Tel Verde 0800800800. Ei nu ofera oficial servicii DTH pentru strainatate, ca orice alta firma similara din Romania. De aceea nu ofera numerele speciale pentru strainatate.

Anonim

pai nu de mult se putea suna si din strainatate la nr 0214088065 si acum nu mai merge spune ca este nealocat,saraci au inchis linea telefonica mai bine pentrul digi,focus si orange ca se poate apela si din strainatate.sunt idiotieni deale lui romtelecom,pt ca la cate am instalat in italia par ar fi la egal cu digi urmat de focus si orange canci.flutur

Anonim

Probabil astia de la Romtelecom considera ca au prea multi clienti si nu le mai trebuie altii.

Anonim

Sunt buni euroii din afara dar nu si problemele abonatilor de acolo. Asta insemana calitatea serviciilor la noi.

Laurentiu

Văd că ai internet. Deci poti activa extraoptiunea din MyAccount (ramura Serviciile mele – butonul Opțiuni aferent serviciului TV). Uite scrie si aici, spre final:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/08/romtelecom-dth-introdus-look-tv-hd-in.html

adrian mares

0040212255930 eu sun la nr asta și mi s-a răspuns tot timpul!

Anonim

Foarte bine. Sport.ro era oricum degeaba. Look TV are meciuri din campionat

Anonim

Nu continutul este problema ci ideea de a tot scoate programe din grila. Aplica a aceeasi metoda ca la RDS?

Anonim

E destul de rau la rds. La cum joaca Steaua...

Anonim

Ei sunt buni la eliminat. Aceeasi politica au si rcs. Nu mai era loc pe satelit...

Anonim

romtelecom si rcs continua sa se comporte fara tact si respect.

Anonim

Eu m-am eliminat singur din lista de abonati ai romtelecomului si m-am dus la upc

Anonim

si astia si aia de la rds se joaca pentru ca au abonati suficienti. Poate vor sa mai si imparta

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile