joi, 14 august 2014

Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications, noile denumiri pentru Romtelecom și Cosmote

"De la mijlocul lunii septembrie, Romtelecom şi Cosmote Romania vor comunica sub acelaşi brand: Telekom Romania - o experiență nouă și fascinantă, odată ce trecerea la "T" va fi încheiată. Nu vor exista discontinuități în serviciile pe care le oferim, iar întregul proces nu va necesita acțiuni suplimentare din partea clienților. După finalizarea proiectului, toate produsele și ofertele actuale vor fi continuate și vor fi înlocuite, treptat, de produse sub brandul “T”. Tarifele aferente serviciilor/ pachetelor de servicii/ abonamentelor/ extraopțiunilor curente din portofoliile Romtelecom și COSMOTE, precum și calitatea și modalitatea de furnizare a acestora vor rămâne neschimbate", anunță Romtelecom pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, compania anunta printr-un comunicat citat de Mediafax, Romtelecom şi Cosmote România îşi schimba denumirea legală în Telekom Romania Communications, respectiv Telekom Romania Mobile Communications şi vor activa, începând cu jumătatea lunii septembrie, sub brandul Telekom Romania.

Ca urmare a deciziilor adunărilor generale ale acţionarilor ale fiecărei companii, Romtelecom şi Cosmote România anunţă noile denumiri oficiale. Astfel, începând cu jumătatea lunii septembrie, Romtelecom şi Cosmote România vor comunica sub acelaşi brand: Telekom Romania, în timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications SA (în loc de Romtelecom SA), respectiv Telekom Romania Mobile Communications SA (în loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications SA)", se arată într-un comunicat comun al celor doi operatori.

Cei doi operatori români sunt controlaţi de grupul elen OTE. La rândul său, OTE este controlat de grupul german Deutsche Telekom, care deţine 40% din acţiuni.

Pentru a pune în practică schimbările implicate de noul brand comun, peste 2.000 de persoane lucrează la peste 100 de proiecte complexe de marketing, vânzări, IT, resurse umane sau din domeniul imobiliar.

Potrivit datelor din comunicat, un număr de 43 de magazine corporate vor fi renovate în întregime în acest an, în linie cu identitatea şi grafica noului brand.

"Dintre acestea, şapte concept stores vor oferi clienţilor o experienţă interactivă, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom", se menţionează în comunicat.

De asemenea, cei doi operatori vor avea un singur call centre, un singur website şi o singură prezenţă în social media pentru toţi utilizatorii de servicii fixe sau mobile.

Romtelecom este unul dintre cei mai mari operatori locali de telecomunicaţii. Acţionari sunt grupul elen OTE şi Ministerul pentru Societatea Informaţională.

Operatorul mobil are ca acţionari pe Cosmote Group, parte a OTE Group - 70% şi Romtelecom - 30%.


8 comentarii despre subiectul „Telekom Romania Communications și Telekom Romania Mobile Communications, noile denumiri pentru Romtelecom și Cosmote”:
Anonim

si nextgen al cui ramane ?

Anonim

Pai fiindca aprtine de Romtelecom, vor ramane tot ai Romtelecom, care va avea o noua denumire. Simplu.

Anonim

Sunt curios cu ce va veni nou (grila canale tv, oferta telefonie, preturi etc.)...

Anonim

Nu va fi nicio modificare a serviciilor, abonatii nu trebuie sa faca nimic. Va fi doar schimbare de nume, rebranding si marketing.

Anonim

Deci Rtc va avea nume nemtesc dar servicii romanesti ca si pana acum. Atunci la ce bun schimbarea?

Anonim

Fiindca asa vor ei ?... Tu daca iti schimbi numele, e treaba vecinului de ce faci asta? Nu, e treaba ta. Poate ai niste motive. Nevasta de ce isi schimba numele cand o iei de soție? Sa arate celorlalti ca este nevasta ta. Asa si ei.

gigichiriac1951@yahoo.com

AM AVUT MYACCONT PE ROMTELECOM. DE LA SCIMBAREA IN TELEKOM NU MAI POT INTRA IN CONTSI NICI MESAJE PE TELEKOM .ASA SCHIMBARE IN RAU VOR CEI DE LA ROMTELECOM SI PATRONII LOR ? NU AI CUI SESIZA O DEFICIENTA .

Anonim

Nu e nicio deficienta, ca e serviciul mutat pe site nou.
Dai resetare la parola si puneti alta parola.

Unde scrie "Am uitat parola", dai click si introduci emailul cu care ai creat contul si vei primi mesaj in email cu noua parola:

https://my.telekom.ro/ssologin/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile