miercuri, 17 septembrie 2014

DIGI INFO, o televiziune de informare a operatorului RCS-RDS

RCS-RDS doreste sa lanseze canalul Digi Info, prin care vor fi oferite informaţii despre ofertele şi serviciile companiei, au precizat pentru Mediafax surse din media.

Deja RCS-RDS ar fi solicitat la CNA o licenţă audiovizuală prin satelit pentru a lansa televiziunea Digi Info, solicitare care va fi analizata în şedinţa CNA de joi.RCS-RDS a mai deţinut anterior o licenţă pentru televiziunea Digi TV Info, pe care îşi prezenta ofertele şi serviciile, pe care a transformat-o însă în televiziunea de documentare DigiLife, în septembrie 2012, cu aprobarea CNA, mai mentioneaza sursa citata.

UPDATE 18 septembrie 2014: Televiziunile DIGI INFO și ORANGE INFO au primit licență. Vezi ce vor transmite, în articolul de AICI.


21 de comentarii despre subiectul „DIGI INFO, o televiziune de informare a operatorului RCS-RDS”:
Anonim

Va fi pentru satelit numai sau si catv ?

Anonim

pai exzista posturile locale ex Digi Brasov etc in care se da pe info text informaţii despre ofertele şi serviciile companiei Digi , deci nu vad rostul lui Digi Info care ar fi cam de umplutura , mai bine ar face : Digi Investigation ( documentar despre investigati etc ) ; Digi Science ( documentar despre stiinta ) ; Digi Kidis ( desene animate seriale si artistice pentru copii pentru toate varstele ); Digi Junior ( desene animate pentru cei foarte mici ) ; Digi Film 2 ( cu seriale tv diverse ) ar fi mult mai rentabil asa de cat cu Digi Info . :)

Anonim

Va fi si pe cablu tv.

Anonim

buna seara eu am decodor digital televiziune de la rds pe cablu as dori sa stiu daca va fi digi info si pe cablu

Anonim

Da interesant. Sugestii deschidere posturi sub brand DIGI cu rating 0: DIGI Agro, DIGI Poiana Tapului, DIGI Max... Ca MIXTV la Brasov avem si datorita RCS-RDS nu putem urmarii Prima TV!

Anonim

Si cand urmeaza sa lanseaza postul Digi Info , la nivel national in grila de catv si satelit ?

Anonim

E un CANAL DE COMUNICARE, un canal de prezentare a ofertelor RCS, nu ati inteles asta? E pentru cine nu are internet si nu poate afla de pe internet ofertele, modificarile tehnice si comunicatele RCS.

Postul va fi la nivel national in retele RCS-RDS, inclusiv pe cablu tv.

Anonim

Imi aduce aminte de inceputurile firmelor prin cablu. Exista acolo un canal pe care rulau niste chestii la care nu se uita nimeni. bani cheltuiti aiurea

Anonim

Digi Info a primit licenta de la CNA sursa :http://www.paginademedia.ro/2014/09/digi-info-a-primit-licenta-de-la-cna/

Anonim

adica din linkul de mai sus

Digi Info va fi un canal intern între distribuitorul RCS&RDS și abonați. Corpul editorial al postului este destul de restrâns, format din trei oameni. Informația va fi reactualizată cel puțin săptămânal.

Noul post este unul de tip video-text, neavând niciun realizator sau prezentator.

Licența pentru Digi Info a fost votată “pentru” de Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.
Solicitarea RCS&RDS a fost votată “împotrivă” de Christian Mititelu și Cristina Trepcea.

Postul Digi Info va avea 80% producție proprie și 20% producții ale altor producători.

Anonim

Ce gluma buna. Exact ce le trebuia celor de la rds...un nou post marca Digi. Stiti voi cum e vorba aia: ce-i lipseste chelului? Tichie de margaritar :))))

Anonim

Eu zic ca va fi util. E necesar pentru transmiterea de informati despre oferte. De exemplu eu nu stiu cat costa un receptor HD pentru Digi Tv.

Anonim

Cea mai stupida chestie. Sa ruleze unde? In moluri??

cristi7

Glumesti, banuiesc.... Nu inteleg cum nu pricepeti ca e un canal dedicat exclusiv pentru abonatii RCS RDS, care nu sunt la curent cu noutatile si ofertele. Va fi difuzat numai la RCS RDS cablu si satelit, nu in alta parte. A mai fost pe RCS acest canal, acum va fi reactivat. Nu va fi transmis in malluri, cinematografe, baruri sau piete publice. Pff... Chiar nu pricep ce e asa de greu de inteles.

Anonim

E greu de inteles cui foloseste. E INUTIL. Noi vrem Liga1 dar vad ca banii se duc pentru o chestie inutila

cristi7

Ce bani amice? 3 angajati ? Tu ai citit macar articolul ??? EU am nevoie de el, MIE imi foloseste, sa nu mai stau sa caut toata ziua pe net informatii despre noutatile RCS , vreau sa le vad direct pe tv, asa cum are si Focus Sat si cum va avea si Orange Tv.

Anonim

Pe ce frecventa va fii ? :D

Anonim

Vei afla frecventa cand se va lansa.

Anonim

Cand se va lansa digi info ?

Anonim

Surse din piata dau aproape certa data de 30 februarie 2015. Om trai si om vedea...

Anonim

Imposibil sa dureaza atat , eventual 30 Nov sau 1Dec va fi lansat presupun , va fi un canal video text cu 3angajati presupun nu trebe o avere de echipament pentru lansare .

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (548) Focus Sat (255) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (82) Orange (225) Telekom (309) UPC (279) Vodafone (83)