joi, 18 septembrie 2014

Televiziunea MGM devine AMC, din 5 noiembrie 2014

Denumirea televiziunii MGM Channel va fi schimbata în AMC, în data de 5 noiembrie 2014. Este pentru prima dată că denumirea AMC va fi utilizata în afara Statelor Unite.

Canalul va fi rebranduit in acest an, fiind afectate inclusiv versiunile localizate pentru Europa, America Latină, Asia, Africa si Orientul Mijlociu.De asemenea, serviciile care însoțesc aceste canale vor fi rebranduite ca AMC VOD, HD and “TV Everywhere. 

MGM Channel a fost parte componentă a achiziției companiei Chellomedia, care a devenit AMC Networks International. 

Serialele originale AMC Networks ( cum ar fi Halt and Catch Fire sau The Divide ), produse de către AMC Studios, vor fi printre primele episoade originale ce vor difuzate in premiera pe noul canal, chiar din acest an. 

Ed Carroll, COO al AMC Networks, a promis că va fi difuzat și continut original, în premiera pe variantele europene ale AMC: "În ultimii ani, AMC a redefinit diverse genuri, prin realizarea la nivel cinematografic a unor seriale originale, dintre care amintim Walking Dead, Mad Men sau Breaking Bad. Intenția noastră este de a reproduce la nivel mondial aceasta strategie de mare succes în SUA, extinzand marca AMC la nivel planetar, pentru a crea astfel un mediu si mai larg de distributie a conținutului nostru original."

Măsura a fost salutată de către Jeroen Bergman, directorul general de programe de la Liberty Global (companie care detine si UPC), care a declarat, "AMC Networks ofera productii excelente. Suntem încântați să anunțăm că vom oferi acest canal de divertisment, in premieră pentru abonatii nostri."

AMC a declarat la momentul achizitiie Chellomedia si implicit a televiziunii MGM Channel că achiziția a fost motivată mai ales de televiziunile internaționale ale grupului și că va continuă să ofere conținut pentru partenerii săi de distribuție de la nivel mondial: "Chellomedia a dezvoltat un portofoliu remarcabil de canale populare, care ajung la sute de milioane de oameni din întreaga lume. Cum AMC Networks se extinde la nivel internațional, am avut marea dorință de a face ceva ce noi considerăm fundamental strategic, adică de a difuza conținutul nostru pe canalele Liberty Global. Aceasta achizitie ne permite să asigurăm o platformă de distribuție la nivel mondial. Împreună, putem dezvolta aceste active, transformându-le în unele chiar mai populare și mai valoroase".

AMC va difuza de asemenea si filme de succes de la cei mai mari furnizori de continut din lume, cum ar fi de exemplu MGM, Paramount sau Sony.

AMC Networks este o companie americană înființată încă din anul 1980 si care a realizat producții de succes internațional, precum The Walking Dead, Mad Men, Breaking Bad, Hell on Wheels și altele.

AMC Networks mai deține și televiziunile AMC, IFC, WE TV și Sundance canal, cinematograful de artă IFC Center din New York, dar și compania Films IFC.


UPDATE 15 octombrie 2014: A fost anunțată o nouă dată pentru lansarea AMC în România, respectiv 5 noiembrie 2014.2 comentarii despre subiectul „Televiziunea MGM devine AMC, din 5 noiembrie 2014”:
Anonim

Uah :) ar fi binevenit in retelele Digi :D AMC "Breaking Bad" "Walking Dead" seriale bune.

Anonim

mi0as dori si eu acest program in grila digi, am fost la cineva care are upc si am vazut ca au filme mai vechi, de calitate nu porcarii ca-n zilele noastre.. la fel as dori sa receptionez si TCM toata ziua pe digi, imi plac filmele de telecinemateca, as plati chiar si abonement separat pentru aceste programe de calitate

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (548) Focus Sat (255) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (82) Orange (225) Telekom (309) UPC (279) Vodafone (83)