vineri, 19 septembrie 2014

Producatorul filmului The Expendables 3: "Îi vânăm pe toți care au descărcat ilegal filmul"

Avi Lerner, producator al filmului The Expendables 3 și președinte al Millennium Films, a confirmat ca echipa sa juridică si tehnică va căuta persoanele fizice care au descarcat copii piratate ale filmului, anunță Variety. In acest sens, Millennium Films va trimite solicitari juridice catre furnizorii de internet, pentru a dezvalui numele si adresa de domiciliu a abonatilor ale caror IP-uri au fost asociate cu descarcarea ilegală de pe internet a filmului.

Ulterior, reprezentantii Millennium vor trimite  notificări de utilizare neautorizată a drepturilor de autor catre abonatii la servicii de internet, ale caror adrese IP au fost asociate cu descarcarea ilegala a filmului. In notificari, acestia sunt invitati sa plateasca vizionarea filmului, altfel vor risca o actiune in justitie cu daune mult mai mari.


Filmul a fost publicat ilegal pe internet în luna iulie 2014, inainte chiar de lansarea in cinematografe, iar piratarea lui ulterioara ar fi cauzat daune estimate de 250 milioane dolari, conform companiei.

Potrivit lui Lerner, filmul a fost descarcat ilegal de peste 10 milioane de persoane: "Sunt 10 de milioane de oameni care au furat filmul. Vrem sa îi vânăm pe toți cei 10 de milioane", a afirmat acesta, explicand ca motivul principal pentru trimiterea scrisorilor va fi descurajarea unor astfel de actiuni in viitor.

"Vrem sa arătăm lumii că daca descarci ilegal un film, poti să primesti o pedeapsă. Problema este că dacă furi o mașină și ești prins, mergi la închisoare, dar dacă furi proprietate intelectuală, nu primesti nicio pedeapsa. Daca guvernul american nu va statua o pedeapsă foarte clară în legile sale de proprietate intelectuala, probabil nimic nu se va schimba, iar oamenii vor fura în continuare", a concluzionat acesta.


23 de comentarii despre subiectul „Producatorul filmului The Expendables 3: "Îi vânăm pe toți care au descărcat ilegal filmul"”:
x360

no coment just
ha ha ha

Anonim

HA Ha Ha,nu cred pana nu vad,dar dacă o sa ajungă ceva acasă o sa plătesc pentru ca au dreptate,sa trimită scrisoare cu un cont bancar si voi plăti .

Gaby Alexe

si cei care au descarcat de pe trackere private (unde accesu e doar cu parola) cum ii vanezi? :D

Anonim

Cine sa ii vaneze mai gaby ? Nu vezi ca e vorba Millenium Film ? Vorbesti la persoana a doua aiurea.

Si ce legatura are parola de la trackere private? Tu nu stii ca providerul de net vede ce downloadezi, ca doar el iti trimite ceea ce downloadezi ? Nu conteaza ca e pe trackere private ori ba, cu logare ori ba.

Anonim

Am si eu o nelamurire juridica: E ca si cum ai zice unei companii de telefonie sa asculte telefoanele la toti poate a folosit cineva o expresie protejata de drepturile de autor. Pentru a da mandat de ascultare a convorbirilor trebuie o hotarare judecatoreasca prin care cineva e suspect de ceva cu probe. Asa toti abonatii sunt suspecti si le verificam traficul la toti poate o fi unul care a downloadat din miliardele de abonati de internet de pe glob? Pun carul inaintea boilor adica intai iti verifica traficul? Si ISP-istul nu are voie sa scurme la trafic decat cu mandat de la judecator. Cel putin la noi in Romania. Dar pe aia care au initiat torentul nu ii pedepseste nimeni? Ca aia sunt adevaratii vinovati.

Anonim

PS: Adevarul este ca eu as fi dispus sa platesc biletul care este si la cinematograf daca producatorul filmului imi da o pagina de net unde pot vedea un film in general. Mie imi e mai comod sa vad un film acasa la mine fara sa aud comentariile unor giboni...
Cum este seenow sa ofere filme care ruleaza si la cinema... De multe ori am accesat aplicatia cinemax parca am vazut trailerele filmelor si mi-ar fi convenit sa platesc si sa pot vedea.

Anonim

In Romania, numarul abonatilor la internet = numarul celor care au vazut cel putin un film pirat.
Garantez ca nu exista nici macar o singura persoana in Romania care sa aiba acces la internet si sa nu fi vizionat ceva pirat. NICI macar o SINGURA persoana nu exista. Si din greseala si tot a ajuns pe un site de filme sau muzica pirat.
Pe de alta parte, e clar ca trebuie respectata si munca si investitia celor care produc filme, ca altfel ar da faliment si nu ar mai produce nimeni nimic. Puneti-va in locul lor, investiti banii vostri si va garantez ca nu v-ar conveni.
Problema este alta in Romania: puterea de cumparare. Daca ar exsita un site gen Netflix Romania, cu filme si seriale noi si foarte de calitate, in format HD si subtitrare, as plati fara sa ma gandesc o secunda 10 -20 lei / luna, raportand la puterea noastra de cumparare, sa vad ce filme si seriale doresc dintr-un Netflix Romania cu mii de filme si seriale foarte noi, deseori mai noi cu 1-2 zile decat pe torrente, fiind deseori sursa pentru acele materiale piratate HD, pe care unii le iau din astfel de servicii si le pun pe torrente.

Anonim

De fapt nu v.ati prins voi . Producatorul se referea la scenariul din The Expendables 4 . Aoleu :(

Gaby Alexe

Si ce legatura are parola de la trackere private? Tu nu stii ca providerul de net vede ce downloadezi, ca doar el iti trimite ceea ce downloadezi ? Nu conteaza ca e pe trackere private ori ba, cu logare ori ba.
1. fara parola nu sti ce filme sunt pe tracker (torent) privat si ce anume se downloadeaza
2. daca sunt logat pe un site care necesita parola, provideru doar stie pe ce site sunt logat, nu si ce fac eu acolo (la fel ca la tranzactiile bancare) ; apropo de cand provideru imi trimite ce vreau eu sa downloadez?
3. cauta si vezi ce inseamna passkey

SANDU

am si eu o intrebare? daca filme nu, muzica nu, jocuri nu avem voie sa descarcam atunci la ce mai platim netul??? si mai ales la ce platim abonamentele alea cu viteza mare la net???? eu as propune antipiraterie ca orice provider de net sa bage pe download viteza cat mai mare si pe upload voteza cat sa-ti ofere stabilitate pe net cat mai minima posibil, in fond si la urma urmei pirateria incepe de la upload, la ceea ce trimiti in reteaua internet

Anonim

@gaby alexe 19 septembrie 2014, 17:11 , providerul nu vede parola ta, dar stie traficul pe care il alegi sa il descarci, in caz ca nu e criptat, ca doar prin intermediul lui il descarci, ce e asa de greu de inteles ?
Cum functioneaza torrentul si descarcarea? Prin intermediul providerului. Tu ii "spui" la provider ca vrei filmul cutare din torrentul cu donatorii cutare, prin activarea descarcarii printr-un fisier .torrent, el se conecteaza la donatorii respectivi, ia de la ei ce îi ceri tu ( si deci stie ce ai cerut ) si trimite mai departe filmul catre tine ( deci stie ce a trimis ). Din moment ce e intermediar, stie tot traficul tau. Providerul nu e doar o firma virtuala la care platesti tu bani, e intermediar fizic a tuturor datele care ajung la tine si care pleaca de la tine si stie tot ce misca dinspre tine si spre tine, inlcusiv ce filme descarci. De aceeea s-a inventat conexiunile securizate, cele cu https, sa nu mai stie providerul ce date transferi tu, de exemplu in email. Dar trackerele nu au conexiune securizata, nici chiar cel mai mare din Romania. Verifica daca nu crezi si vei vedea ca adresa incepe cu http:/... si nu cu https://. Deci providerul stie exact tot ce transferi. Nu trebuie sa se imbete lumea cu apa rece.

Anonim

Si daca stie trebuie sa vada ce faci tu fara mandat de la judecator? ISP-istul nu are voie sa dea informatii despre trafic decat pentru scop tehnic al lor si statistic ori doar cu mandat de la judecator. Asa ma duc si eu si le spun sa-mi dea lista cu toti abonatii care au downloadat nu stiu ce melodie a mea. Imi da cu flit imediat. Nu el trebuie sa caute piratii ci eu, apoi ma duc la procuror care poate cere ISP-istului ce abonatii au IP-ul respectiv. Si nici atunci inca nu au prins piratii. Au aflat doar persoana care a facut contractul. Poate e un net de la un Wifi gratis sau sunt mai multe persoane din familie care acceseaza acel net. Si cum pedepsele colective sunt interzise de drepturile omului trebuie aflat cine exact a accesat acel film. Si asa mai departe. Concret ISP-istul nu are voie sa divulge nimic unei alte firme terte decat cu acordul tau. Cel putin la noi in Romania.

Anonim

din ce vad pe aici sunt multi care au descarcat filmul ala :))

x360

bineinteles ca sunt multi care l-au descarcat ce vrei sa mearga sa plateasca pentru el? mie unul mi se pare o mizerie de film si mai au tupeul sa si ceara bani ca sa il vada lumea. Ca asta sunt sute de filme.
Ce ii deranjeaza pe ei e faptul ca nu obtin profitul dorit nu ca pierd bani, stai linistit ca nu pierd nimic doar isi reduc profitul din cauza pirateriei. Cind nu vor obtine profit si vor fi pe pierdere atunci intradevar se va face ceva impotriva pirateriei.
Sa nu mai fie asa hapsani si sa-si vada de facutul filmelor care pe an ce trece sunt tot mai proaste. Ei vor doar sa faca mizerii de filme si sa se si imbogateasca de pe urma lor. Sa-si mai puna pofta-n cui.

Anonim

Un link ceva ?

Cosmin

Nu vezi linkul in articol, catre revista Variety, care este una dintre cele mai vechi si celebre reviste de profil din SUA, infiintata inca din anul 1905 ?

Sursa este precizata in articol inca de la inceput. Dar fiindca tu spui ca nu o vezi, iti mai dau eu inca o data copy-paste la link-ul sursei din articol:

http://variety.com/2014/biz/news/expendables-3-producer-we-want-to-go-after-10-million-who-illegally-downloaded-movie-1201308942/

Detalii despre Variety aici:

http://en.wikipedia.org/wiki/Variety_(magazine)

Anonim

Furnizori de internet n-au voie sa stocheze activitatea utilizatorilor.
Ei nu pot decat sa urmeze traficanti.

Anonim

Ba da, au voie sa le stocheze si chiar fac asta foarte multi, dar nu au voie sa le acceseze decat la cererea autoritatilor.

Pintea Catalin


SANDU
19 septembrie 2014, 18:34

am si eu o intrebare? daca filme nu, muzica nu, jocuri nu avem voie sa descarcam atunci la ce mai platim netul??? si mai ales la ce platim abonamentele alea cu viteza mare la net???? eu as propune antipiraterie ca orice provider de net sa bage pe download viteza cat mai mare si pe upload voteza cat sa-ti ofere stabilitate pe net cat mai minima posibil, in fond si la urma urmei pirateria incepe de la upload, la ceea ce trimiti in reteaua internet

LINK SURSĂ: http://hdsatelit.blogspot.com/2014/09/producatorul-filmului-expendables-3-ii.html#ixzz3DwRIgsUA

Avem si platim abonamente la internet de mare viteza doar pentru accesul la informatii si trimiterea de e-mail-uri. Atat! Faptul ca putem descarca filme, muzica si jocuri de pe torrente este alta mancare de peste. Oricum, macar atat! Ca oricum puterea de cumparare la noi in Romania este foarte mica. Cei mai multi oameni nu si-ar putea perimite sa cumpere DVD-uri si Bluray originale, sau sa mearga la cinema mai mult de 1-2 ori pe an. Acolo unde puterea de cumparare este mai mare (si desigur si accesul la servicii cum ar fi Neflix este la ordinea zilei) sunt sigur ca pirateria este mult mai redusa. Doar ca la 200 euro brut pe luna salariu minim ce pretentii sa ai? Nu iti ajung nici macar de mancare intr-un oras mai mare dar sa iti ramana pentru distractii, cum ar fi mersul la film la un multiplex. Cu 900 lei brut de abia te descurci intr-un oras mic, cum este Lugojul in care locuiesc eu. Intr-un oras mediu cum ar fi Timisoara daca stai in chirie iti trebuie cel putin 1500 lei ca se te descurci cat de cat, dar sunt putini angajatori care sa iti si dea atat.
Oricum cum a spus cineva mai sus numarul abanatilor la internet din Romania = cu numarul celor care au vizionat sau au descarcat cel putin odata continut ilegal. Cred ca doar persoanele cu persoanele la pensie care de abia stiu sa intre pe internet si sa tasteze daca nu au descarcat vreodata ceva ilegal de cand au abonament la internet. Asta e, romanii doresc si ei sa vizioneze filme, seriale sa asculte muzica sau sa joace si ei un joc cu calculator, dar pur si simplu nu isi permit sa plateasca pentru acest lucru. Preturile sunt ca si in strainatate sau chiar mai mari, dar salariile sunt de cateva ori mai mici. De aceea, descarcarea de continut ilegal este in floare in Romania, fapt ajutat si de vitezele de download la Internet care sunt printre cele mai mari din lume. Macar atat sa avem si noi o bucurie, sa vizionam, ascultam, jucam la fel ca si cei din vest cu salarii mult mai mari, chiar daca nu ne permitem sa platim pentru continut.

SANDU

atunci sa facem toata lumea puscarie ca am luat o melodie si ne-a mancat undeva ca ne-am abonat la internet

Anonim

probabil ca Anonim 20 septembrie 2014, 14:09 cerea un link ceva cu filmu ala sa-l downloadam si noi :))

Anonim

POST CORECTAT ORTOGRAFIC

Nu au fost în stare sa păstreze în siguranța copia filmului , și asta vrea sa vâneze 10 mil de oameni:) Te apuca rasu, mai bine ar gândit pozitiv și ar vinde drepturile de autor pentru cinematografele din europa de est mai ieftin, preturile la noi este de 25lei din ce am verificat eu, destul de scump ( părerea mea), alta ar fi de fie 10-15lei, nu astea vro 25lei, pana mea ,de bani astea îmi cumpăr un pui la rotisor.

P.S oricum nu aveți obraz ca descarcați ilegal - răilor

Anonim

Aoleu! A aparut pe net? Mersi de info, acum il iau! :) :) :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile