luni, 15 septembrie 2014

RCS-RDS deschide magazinele DIGI

RCS & RDS a deschis primul magazin sub brandul Digi, în centrul Bucureștiului (Bulevardul Magheru, nr. 1). Este primul magazin din seria celor pe care compania intenționează să le implementeze și să le extindă sub brandul Digi atât în București, cât și la nivel național, anunță compania printr-un comunicat.

Această etapă face parte din procesul de tranziție a produselor și serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi. Până în acest moment, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicații, precum și divizia de conținut TV, respectiv toate televiziunile deținute.

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi și la nivelul rețelei sale de magazine. Totodată, noul magazin vine în întampinarea clienților cu un design modern și unic în piața de telecom.

„Prin lansarea noului concept de magazin Digi, ne dorim să le oferim clienților noștri un mediu plăcut, un spațiu prietenos unde pot testa serviciile și unde pot primi informații despre ofertele companiei. Acesta este un alt pas important pe care RCS & RDS îl face pentru a spori și simplifica interacțiunea clienților cu oferta completă de servicii de telecomunicații Digi de care pot beneficia” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Magazinul are o suprafață de 100 metri pătrați și este delimitat în mai multe zone: zona de consiliere și vânzare servicii și produse Digi pentru acasă, zona de consiliere și vânzare Digi Mobil, unde clienții au acces la gama de echipamente și telefoane mobile și zona de plată a facturii, unde clienții își pot achita facturile lunare. Totodată, magazinul Digi este dotat cu echipamente de ultimă generație pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile companiei.

RCS & RDS a deschis magazine sub brandul Digi și în orașele Oradea, Constanța, Galați. Compania va moderniza gradual și va integra în noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezență proprii existente la nivelul întregii țări.

UPDATE: RCS-RDS ( Digi Mobil ) a lansat un magazin online de telefoane, care poate fi accesat de oricine, nu doar de catre abonatii RCS-RDS, care poate fi accesat AICI.


19 comentarii despre subiectul „RCS-RDS deschide magazinele DIGI”:
Anonim

Chiar arata frumos. Imi place si casierita din poza a doua :)

Anonim

Arata chiar bine. Mult mai frumos fata de ce au facut nemtii cu rebrandingul ieftin Cosmote/Romtelecom cu stickere si niste baloane.

Anonim

magazinele DIGI vor oferi si posturile LOOK si LOOK PLUS ?

Anonim

Ma intreb si eu de ce unii vor LOOK si LOOK PLUS daca oricum nu se uita la aceste 2 posturi. Audientele de 1000 de telespectatori dovedesc acest lucru. Plus ca LIGA 1 e plina de echipe de 2 bani. Pot si eu sa inteleg ce e de vazut la niste echipe de 2 bani care spun se joaca fotbal?

Anonim

La Galati? hahahahahhah
La flamanzii aia care rod si cablurile de la Digi? hihihi Poanta anulu, hahahaha

Anonim

Poate sunt flamanzi din cauza ca majoritatea banilor din Romania i-au furat hotii de la Bucuresti, iar locuitorii capitalei traiesc de 5-10 ori mai bine decat restul tarii si de aceea se dau mari pe net si nu fac gura pe la Bucuresti, in fata celor care ar trebui sa repartizeze bugetele in intreaga tara si nu doar in capitala preferintial, adica 75% din banii investiti in Romania dupa Revolutie, conform statisticilor oferite chiar de cate guvernanti ?

Anonim

Prima data sa faca rost de echipamente ca nu au, eu pentru un tel am asteptat 45 de zile si cand ma-m dus sa-l iau toata lumea a facut ,,wauuuuu,,,,, era un ifhone 5s,cei din fata mea de rand primeau numai tel gratis,am cerut si eu un decodor HD si au zis ca nu au asa ceva de luni de zile. ma intreb ce ofera ei in magazinele astia noi?

Anonim

:D avem deja in alte orase asa ceva

Anonim

Banuiesc ca principalul rol al acestor magazine este de a oferi contracte de servicii si informatii.

Oricum, imi place designul magazinului, e atractiv, cine l-a conceput l-a gandit artistic.

Anonim

poate o să am și eu cat de curand semnal la voi în roaming național

Anonim

@ Anonim 15 septembrie 2014, 17:48
Am sa iti explic cum functioneaza economia. Toate firmele mari care se respecta isi muta sediul social si administrativ in capitala (indiferent unde in lume) si impozitele se platesc in orasul unde este inregistrat sediu social (ex. Bucuresti) Atentie nici o firma nu este obligata sa si mute sediul in capitala. De ce? Afacerile grele se discuta in capitala nu la tara :) in primul rand este aeroport international, ambasade, etc. Politicieni pe care ii votezi din orasul tau te reprezinta indiferent daca meri sau nu...iar daca ei nu fac nimic pt.orasul tau Ghinion, bani pe care ii da primaria ta este de apx. 10 la suta pt. aparare si urgenta medicala nimic in plus. Asta e :)

Anonim

Sa revenim la subiect si sa lasam la o parte offtopicul despre cum e furata provincia de catre Bucuresti, ca aici e vorba de niste magazine RCS ce vor fi in toata tara, nu despre manevre economice nationale, care nu ma intereseaza.

Anonim

Sa vinda ce ?
Promisiunu ?
Prima data sa aduca echipamente sa investeasca in retea si dupa aceea sa caute abonatiAsta ar fi logica dar la digi daca e ieftin mentalitatea e "las ca merge si asa"

DINU

Pentru toti anonimiii care intreaba de posturile LookTV la RCS&RDS mai asteptati oleaca pana incepe returul ca or sa fie moaca :))) la ce rating au si la cati bani au incasat or sa renunte la drepturile Ligii1 sau or sa le dea la toti moaca sa-si acopere costurile din reclame :))

Anonim

La Oradea a fost deschis primul pe str. Madach Imre .. la inceput de Republicii.

Anonim

.foarte tare cladirea si frumos mai ales inauntru parca-i din viitor adus .

Anonim

Cand vedem si noi multul airoport promis in Brasov mai ales ca este si zona turistica , noi Brasoveni vrem obligatoriu airoport nu doar Bucurestiul sa aive si alte cateva orase din Romania . Voi Bucuresteni ati distrus celelate tari din Romania ex in : Brasov , Galati , Targoviste , etc , Noi Brasoveni ( adica Brasovul ) nici nar mai trebui sa dam voie Bucurestenilor sa vina in Brasov si sa treaca prin Brasov pentru ceia ce neati facut mai tradatori , mafioti corupti si distrugatori Romanie , da voi Bucurestiul ati stricat aproape totul in tara Romaneasca ar trebui sa va fie rusine etc.

Abecedarul

^^^
(Posibila) Traducere:
“Cand vedem si noi mult promisul aeroport in Brasov, mai ales ca este si zona turistica? Noi, brasovenii, vrem obligatoriu aeroport, nu sa aibe doar Bucurestiul si alte cateva orase din Romania.
Voi, bucurestenii, ati distrus celelalte orase din Romania (de ex.: Brasov, Galati, Targoviste, etc…).
Noi brasovenii nici nu ar mai trebui sa va dam voie sa veniti sau sa treceti prin Brasov pentru ceea ce ne-ati facut, mai tradatorilor, mafiotilor corupti si distrugatorilor Romaniei. Voi, bucurestenilor, ati stricat aproape totul in Tara Romaneasca. Ar trebui sa va fie rusine!”


N.B.: Parintilor tai ar trebui sa le fie rusine cu tine, "brasoveanule"!

Anonim

Are dreptate brasoveanul. Eu sunt din alta zona, dar ce a spus el si altii e adevarat. Bucurestiul a atras toti banii, bucurestenii tac, zambesc si iubesc in continuare aceeasi hoti de la conducere ( ca le convine, ca le dau bani de tocat), iar restul tarii, cu exceptia unei zone din Ardeal, e vai de ea, de abia gasesti de munca la salariu minim pe economie sau pe piata neagra, la salariu sub minim pe economie.

Eu zic ca tu române cu abecedarul, tie sa iti fie rusine ca incerci sa musamalizezi adevarul. Dar e imposibil asta, din cauza ca fiecare roman care NU traieste in Bucuresti vede cat de prost se traieste. Extrem de prost. Insa Bucurestenii se sparg in continuare in figuri.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile