joi, 25 septembrie 2014

Televiziunea DIVA a fost relansată în format 16:9

Universal Networks International a relansat televiziunea DIVA in România, cu un slogan nou ( "Totul pentru tine" ), o grafică nouă, seriale in premieră si trecerea la format 16:9 widescreen.

O suită de programe de top, care include seriale de succes și documentare de calitate, va revitaliza televiziunea DIVA, care implineste anul acesta 4 ani de la lansarea in Romania.

Astfel, din 12 octombrie 2014 va fi difuzat la DIVA serialul american "Chicago Fire", dar si episoade in premiera ale unor seriale precum "Anatomia lui Grey", "În mintea criminalului", "Ofițeri începători", "Neveste disperate" și altele.

DIVA este destinată publicului feminin si apartine de Universal Networks International ( divizia globală de canale TV a NBCUniversal, care mai oferă în România si televiziunile Universal Channel și E! Entertainment Television) și are un număr de 17 milioane de telespectatori în România, Bulgaria, Italia și Asia.

Portofoliul companiei include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal, Telemundo și Golf Channel. NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.


Un comentariu despre subiectul „Televiziunea DIVA a fost relansată în format 16:9”:
Anonim

in seara zilei de 20 10 2014 pe diva universal la ora 2200 ati dat episodu 5 cum era prevazut in program si ati continuat cu un episod pe care l am vazut deja saptamina trecuta .nu ati continuat cu episodul 6 .nu inteleg de ce???
.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile