miercuri, 15 octombrie 2014

Boomerang se relansează ca televiziune dedicată întregii familii

Turner Broadcasting va relansa la nivel mondial Boomerang, canalul său dedicat copiilor, modificand grila de programe de la una cu desene animate dedicată pentru vizionare impreuna cu intreaga familie. Anunțul a fost făcut în comun de către Gerhard Zeiler ( presedintele Turner Broadcasting System International Inc) și Christina Miller (presedinte si director general al Cartoon Network, Boomerang si Adult Swim).

Bazat pe vastele resurse de productii ale studiourilor de televiziune și cinematografie ale Warner Bros, Hanna-Barbera, Cartoon Network and MGM, precum si pe alte seriale si filme scurte de animatie, programele Boomerang vor ramane totusi ancorate pe difuzarea de productii precum Tom and Jerry, Looney Tunes, The Powerpuff Girls si Scooby-Doo. Împreună cu noi seriale contemporane, produse de studiouri din întreaga lume, Boomerang va avea de asemenea o grafica noua si conținut original exclusiv, pentru toate cele 13 versiuni internaționale.

Relansarea a început în America Latină ( pe 29 septembrie 2014) și va continua cu Australia si alte teritorii pe 3 noiembrie 2014, iar in alte țări ceva mai tarziu, in anul 2015.

"Suntem extrem de mândri sa vedem renascută televiziunea Boomergang, ce va oferi o mai buna calitate, dar și o pozitionare contemporană. Aceasta reprezintă un pas înainte în strategia noastră de a reconstrui succesul televiziunii noastre internaționale dedicate copiilor. Boomerang a fost întotdeauna un favorit atemporal recursiv asupra mai multor generații. Vedem acest lucru ca pe o oportunitate unica de a redefini nu numai experiența de vizionare impreuna cu familia, ci si de a crește și a impulsiona la nivel mondial portofoliul nostru pe toate platformele, în colaborare cu Cartoon Network", a mentionat Christina Miller.

În afară de prezența sa în peste 250 de milioane de case, Boomerang va fi oferit asadar pe platformele digitale și mobile si va beneficia inclusiv de un nou website, cu activități exclusive, jocuri și conținut original, o experiență completă pentru toți vizitatorii.

UPDATE 31 ianuarie 2015: Relansarea in Romania va avea loc pe 2 februarie 2015.


6 comentarii despre subiectul „Boomerang se relansează ca televiziune dedicată întregii familii”:
Anonim

Pe DIGI TV Nu mai merge BOOMERANG.De ce nu mai merge ?E din cauza acestei modificari ???

Anonim

la digi tv acum boomerang merge pe frecventa 11938 H 28000, cel dupa frecventa focus sat.

Anonim

Sper sa nu fie emisiuni si pentru tatici dupa 12 noaptea ca-l bag la parola imediat.

George

Sper se trece 16:9

Anonim

Sunt mereu batroti pe acest canal. Și nu mai sunt desenele dorite ca Tom și Jerry, grizzy și lemingii și mai multe desene.

Ionel

Anonim, e alta televiziune, cu alte programe.. Boomerang s-a închis. Acum e Cartoonito.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile