vineri, 31 octombrie 2014

Grile operatori cablu tv digital, DTH, tv prin protocol IP, online din România și lista must carry

- Puteți consulta grilele operatorilor de televiziune cu plată dând click AICI.

Grile Tv Cablu / Tv prin protocol IP


- Grila detaliată pentru Digi Tv DVB-C (RCS RDS cablu tv) o găsiți AICI.

- Grila detaliată pentru VODAFONE DVB-C (cablu tv) o găsiți AICI.

- Grila detaliată pentru Orange DVB-C (cablu tv) / tv prin protocol IP o găsiți AICI.

- Grila detaliată iNES tv prin protocol IP o găsiți AICI, chiar pe website-ul operatorului. (neactualizată)

Grile Satelit Tv


- Grila detaliată pentru Digi Tv DTH (satelit tv) o găsiți AICI.

- Grila detaliată pentru Orange DTH original (satelit tv) o găsiți AICI.

- Grila detaliată pentru Orange Communications DTH (fostul Telekom DTH satelit tv) o găsiți AICI.

- Grila detaliată pentru Focus Sat DTH (satelit tv) o găsiți AICI.

- De asemenea, AICI se poate studia lista must-carry, comparativ cu introducerea canalelor din listă la principalii operatori din România.

Astfel aveți posibilitatea de a face comparații între grilele de televiziune digitală prin cablu ale Vodafone (fosta companie UPC), RCS-RDS, Nextgen, dar și ale DTH-urilor Focus Sat, Digi Tv, Orange Communications (fostul Telekom Tv), Orange România, Freesat Romania, precum și între cele oferite în sistem tv prin protocol IP sau online (Digi, Telekom Tv, iNES, Horizon Go, Orange Tv etc ). Lista cu grilele conține de asemenea precizări privind rezoluția canalelor ( SD sau HD ), disponibilitatea subtitrării în limba română, limba pistei audio, precum și logo-urile și nișa canalelor.

Listele și grilele, care sunt actualizate periodic, ne sunt trimise direct și oferite spre publicare de către colegul de hobby _-KALMAN-_, realizatorul acestora, căruia îi mulțumim și pe această cale. Tot _-KALMAN-_ realizează și actualizările.


Changelog


Tabelul cu grilele operatorilor principali din Romania a fost adăugat pe 7 noiembrie 2014 și a fost actualizat ultima dată pe 5 septembrie 2022.

Lista must-carry a fost adăugată pe 11 februarie 2015 și actualizată ultima dată pe 30 martie 2021.

Lista detaliată cu canalele din grila VODAFONE (fosta companie UPC) DVB-C a fost adăugată pe 28 octombrie 2015 și actualizată ultima dată pe 5 septembrie 2022.

Lista detaliată cu canalele din grila Digi Tv DTH ( RCS RDS satelit ) a fost adăugată pe 15 septembrie 2016 și actualizată ultima dată pe 5 septembrie 2022.

Lista detaliată cu canalele din grila Digi Tv DVB-C ( RCS RDS cablu ) a fost adăugată pe 8 martie 2017 și actualizată ultima dată pe 5 septembrie 2022.

Lista detaliată cu canalele din grila Orange Tv DTH a fost adăugată pe 15 septembrie 2016 și actualizată ultima dată pe 5 septembrie 2022.

Lista detaliată cu canalele din grila Orange Communications (fostul Telekom Tv) DTH a fost adăugată pe 15 septembrie 2016 și actualizată ultima dată pe 5 septembrie 2022.

Lista detaliată cu canalele din grila Focus Sat DTH a fost adăugată pe 19 martie 2016 și actualizată ultima dată pe 35 septembrie 2022.

Lista detaliată cu canalele din grila Orange Communications (fostul Telekom Tv) DVB-C/ tv prin protocol IP a fost adăugată pe 8 martie 2017 și actualizată ultima dată pe 5 septembrie 2022.

Lista detaliată cu canalele din grila iNES tv prin protocol IP a fost adăugată pe 14 iulie 2021 și este actualizată chiar de operator.


Precizare: Dacă doriti sa faceti trimitere la aceste liste pdf, va recomandăm sa postați link către acest articol, deoarece la update grile e posibil sa fie schimbate linkurile către fișierele pdf, însă articolul va fi updatat cu noua locație sau noua denumire a fisierelor.

Notă: Pentru a vizualiza grilele de canale, aveți nevoie de Acrobat Reader instalat sau de un plugin similar pentru citirea în browserul de internet a fișierelor de tip pdf. (de exemplu,  Google Chrome, Mozilla Firefox și Opera au pluginul Acobat Reader instalat implicit ).


351 de comentarii despre subiectul „Grile operatori cablu tv digital, DTH, tv prin protocol IP, online din România și lista must carry”:
ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
Comentariile 1 – 200 din 351 comentarii   Comentarii mai noi >   Cele mai noi comentarii >>
Anonim

chiar utila grila !

Anonim

Foarte util, mersi!

Anonim

dar ce este cu GRILA DIGI IPTV neoficial?

Anonim

Pentru ca nu a fost lansat oficial.

Anonim

aku am vazut.am inteles ce este cu digi IPTV.Dar nu este cine stie ce.aproape acealeasi posturi ca pe digital.

Anonim

dap si moldova 1 este peste tot ca e must carry

Anonim

H!T Music Channel nu e la focus

Anonim

Sunt peste 5000 de X-uri si liniute, e normal sa mai scape cate un X la autor, nu e mare problema, probabil il va modifica la urmatorul update. Foarte buna lista !

Anonim

Mersi. O sa fie corectat :)

Anonim

Cool TV la RCS-RDS? Eu la Craiova nu prind!

Anonim

Sport 1 / Megamax s-a transformat din aceasta seara in Megamax RO

Anonim

Cool tv e in pachetul maghiar

Anonim

Asa este, desi Sport 1 trebuia sa mai fie cateva zile.
Cool TV la RDS este valabil regional, o sa intreb cam pe unde

Anonim

Moldova1 nu e la UPC. In schimb 1 TV RUS Europe este la UPC Braila pe digital.
Nu mai stiu pozitia parca saptezeci si ceva... nu sunt sigur si mi-e lene sa ma duc sa iau telecomanda sa dau drumul la tv. Asta asa la prima strigare.

Cosmin

La prima strigare, faci tu o lista mai buna, anonim de mai sus ? Unii doar de cârcoteli sunteti buni. Probabil acel baiat s-a chinuit saptamani intregi sa lucreze la lista si mai munceste si sa o updateze periodic. Lista e foarte buna. Multumim !

Anonim

Moldova 1 nici nu este specificat in grila UPC, pentru ca nu a fost inca introdus. Nu este nici la RDS, doar la Nextgen dar cred ca si acolo nu merge de cateva zile din cate am citit. 1 TV RUS Europe o sa-l includ si o sa specific R (regional) :) Sunt binevenite sugestiile.

DOREL DIN VARFU DEALULUI

eram curios sa vad in grila respectiva daca se prinde LookTV la RCS&RDS :)) la fel si Discovery =))
FARA PORCARII IN GRILA RCS&RDS :D

GABI

Confirm 1 TV RUS Europe in grila digitala UPC Braila

DIDI

are o groaza e treaba Kalman2007 a uitat sa treaca si grila de programe a lu' mamaie de la cucuietii din deal, nu te plictisesti prietenash pe acasa? :-S. Fa-ti abonament la LOOKTV ca sa ai un somn linistit :))

HD Satelit România

Kalman2007 ne-a trimis grilele actualizate. A fost efectuat update la cele vechi.

HD Satelit România

Update: A fost adaugate si televiziunile oferite prin intermediul internetului ( online ).

anonim

Vrem si la telekom mai multe canale HD si canale de filme,canale pentru copii

anonim

Vrem si noi mai multe canale HD,canale pentru copii dar si canale de filme.

Anonim

La UPC Braila mai sunt canalele Dubai TV si Al Arabya pe 713 si respectiv 714 pe digital.

RRR

actualizati grila va rog

HD Satelit România

Grilele au fost actualizate.

HD Satelit România

Grilele au fost actualizate de către colegul Kalman2007.

Anonim

Ieri am descoperit un canal nou si ciudat la UPC Braila pe digital. Pe pozitia 20 a aparut canalul fireplace unde nu este altceva decat un semineu in care ard lemne si se aude si sunetul specific. Ciudat. Nu are nici o sigla nimic.

Anonim

E un screensaver video, nu are grila de programe, nu se comunica informatii, nu are sigla si nici identitate grafica. Daca vrei, poti sa te uiti si aici:

https://www.youtube.com/watch?v=eyU3bRy2x44

Unii pun acvarii cu pesti, dar acum e iarna si merge semineul. Perfect pentru decor intr-o cafenea.

Anonim

@Anonim 23 decembrie 2014, 12:04 - Acel Fireplace se poate receptiona din 13 dec. si cu un mediabox pe pozitia 20, ea putea fi receptionat inainte doar cu tunerul tv-ului (va ramane probabil pe timpul iernii si atat): https://www.facebook.com/UPC.ro/photos/a.157408247675968.41434.102674409816019/734355149981272/?type=1&theater

HD Satelit România

Grilele au fost actualizate de către colegul Kalman2007. De asemenea, logo-urile pentru unele canale au fost actualizate, au fost adăugate în meniu logo-uri pentru operatori, precum și serviciul Horizon Go de la UPC.

Anonim

Fireplace ca aplicatie android pentru android-box ... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.edgewaysoft.virtualfireplaceGoogle&hl=en ... si da, intr-adevar se aud si pocnetele lemnelor din "tv-semineu" :) ... daca dam si cu un spray cu ... aroma de fum, aroma de cozonac si brad ne facem cabana in sufragerie ... btw, nu uitati sa dezactivati senzorul de fum :) ... ****Sarbatori Fericite, pline de bucurie, caldura si clipe magice lânga familie si oameni dragi!
Cadou: http://povestisasesti.com/2014/12/24/cadou-transilvania-taramul-legendelor-primul-ebook-povesti-sasesti/ Cu drag, scouts.ro--

Bogdan

In plus o sa ofer grila de programe digitala a inca unui operator de telecomunicatii (daca Kalman2007 vrea sa o introduca):1. 1 TV Rus Europe 2. 6 TV 3. Acasa Gold 4. Acasa TV 5. Acasa TV HD 6. Alfa Omega TV 7. AMC 8. Animal Plane 9. Animal Planet HD 10. Antena 1 11. Antena 3 12. Antena Stars 13. AXN 14. AXN HD 15. AXN Black 16. AXN White 17. B1 TV 18. Bloomberg TV 19. Blue Hustler 20. Bollywood Clasic 21. Bollywood HD 22. Bollywood TV 23. Bollywood TV Film 24. Boomerang 25. Cartoon Network 26. CBS Reality 27. CCTV News 28. Cinemax 29. Cinemax 2 30. CNN International 31. Discovery Channel 32. Discovery ID 33. Discovery Science 34. Discovery Science HD 35. Discovery Showcase HD 36. Discovery World 37. Disney Channel 38. DIVA 39. Dolce Sport 1 40. Dolce Sport 1 HD 41. Dolce Sport 2 42. Dolce Sport 2 HD 43. Dolce Sport 3 44. Dolce Sport 4 45. Etno TV 46. Etno TV HD 47. Euforia Lifestyle TV 48. Euronews 49. Eurosport 50. Eurosport HD 51. Eurosport 2 52. Eurosport 2 HD 53. Extreme Sports Channel 54. Favorit 55. Film Cafe 56. FilmBox 57. FilmBox Extra 58. FilmBox Family 59. FilmBox HD 60. Fine Living 61. Food Network HD 62. France 24 63. H!T Music Channel 64. HBO 65. HBO Comedy 66. HBO HD 67. History 68. History HD 69. Hustler HD 3D 70. Hustler TV 71. Inedit TV 72. JimJam 73. Jurnal TV 74. Kanal D 75. Kanal D HD 76. Kiss TV 77. Mediaset Italia 78. Megamax 79. Mezzo 80. Mezzo Live HD 81. Minimax 82. Moldova 1 83. Mooz Dance 84. Mooz Dance HD 85. Mooz HD 86. Mooz Hits 87. Mooz RO! 88. Motors TV 89. MTV Dance 90. MTV Hits 91. MTV Live HD 92. MTV Rocks 93. MTV Romania 94. Music Channel 95. Mynele TV 96. Nasul TV 97. National 24 Plus 98. National Geographic 99. National Geographic HD 100. National Geographic Wild 101. National Geographic Wild HD 102. National TV 103. Nickelodeon 104. Nickelodeon HD 105. Nick Jr. 106. Neptun TV 107. Playboy TV 108. Prima TV 109. Private TV 110. PRO Cinema 111. PRO TV 112. PRO TV HD 113. PRO TV International 114. Publika TV 115. Rai 1 116. Rai 2 117. Rai 3 118. Realitatea TV 119. Romania TV 120. Speranta TV 121. Sport.ro 122. Sport.ro HD 123. Taraf TV 124. Taraf TV HD 125. TCM 126. The Fishing & Hunting Channel 127. TLC 128. Travel Channel 129. Travel Channel HD 130. Travel Mix 131. Trinitas TV 132. TV 1000 133. TV5 Monde Europe 134. TV Paprika 135. TV Sud Est 136. TV Sat 137. TVH 138. TVR 1 139. TVR 2 140. TVR 3 141. TVR International 142. TVR News 143. TVR HD 144. U TV 145. U TV HD 146. Universal Channel 147. VH 1 148. VH 1 Classic 149. Viasat Explore 150. Viasat History 151. Viasat Nature 152. Viasat Nature/History HD 153. ZU TV

Bogdan

Trebuie cateva actualizari facute in aceasta lista.
De exemplu, DIVA si Universal Channel nu se mai receptioneaza in grilele RCS (DIGI).
In schimb in grila RCS Digital se receptioneaza Nota TV (muzica,Ungaria).
Pe INES IPTV au fost introduse IDA TV (arhitectura si design,Romania) si The Fishing & Hunting Channel HD (sport,Romania),iar pe Canal S au fost introduse The Fishing & Hunting Channel HD (sport,Romania) si Traditii TV (lifestyle,Romania).
Sa nu mai vorbim de canalele tv regionale cum sunt numite in aceasta lista...sunt multe canale regionale care se gasesc in grilele digitale ale RCS,UPC,NextGen sau AKTA....exemplu:Arges TV,Curier TV,Absolut TV,Tele'M, Olt TV,Oltenia TV,Oltenia 3TV,Euro Sud TV,Baricada TV,Regio TV Transilvania,Nord-Vest TV,Nova TV,Mix TV,Mix 2, TV Sibiu, 1TV Bacau,1TV Neamt,iasi TV Life,Bucovina TV,Nord TV,Somes TV,Tarnava TV,TV Bistrita,TVT '89,TEN TV,Banat TV,Vest TV,TV Arad,Hunedoara TV,MDI TV,TV Partener,ArtPress TV,Valcea UNU, Gorj TV,N-Sat TV,Salajeanul TV,TV Parang, Info HD,MH TV,TR TV,Atlas TV,Campus TV,RTS (RadioTeleviziunea Severin),Tele 3,Tele 2 Drobeta,TV Sud,TTM (TV Targu-mures),Tara Mea TV,eMaramures TV,TV 1 Satu Mare,Neamt TV...etc.

HD Satelit România

Mulțumim pentru precizări, Bogdan. Îi voi comunica colegului Kalman2007 sugestiile dvs, însă introducerea respectivului operator în listă rămâne la latitudinea lui Kalman2007. Nu ati precizat cărui operator îi apartin canalele listate de către dvs. la comentariul din 9 ianuarie 2015, 05:58. De asemenea, să precizati separat, în functie de operator, ce canale regionale transmit fiecare și nu sunt incluse în listă, să le poată introduce ( lista e concepută în funcție de operator ).

Kalman2007

Eu am introdus principalele canale regionale numai, cele locale insa nu, pentru ca nu am cum sa verific informatii la nivel local. Pentru RDS si UPC am reusit sa adun informatii de la unii colegi dar pentru Nextgen si Akta nu si as dori sa introduc doar ceea ce e sigur Unele chestii ca de ex. Diva si Universal am modificat deja trebuia doar sa trimit sa fie actualizat, Nota TV nu mai exista pentru ca s-a redenumit in Slager TV care este deja in lista mea, in schimb voi modifica pentru Ines si Canal S postul Fishing & Hunting care presupun ca e varianta HD, nu? In ceea ce priveste operatorii am introdus doar cele mai mari si importante din tara, am micsorat fontul cat mai mult posibil pentru a reusi sa introduc cat mai multe informatii.

Bogdan

Grila mentionata mai sus apartine TV Sat2002,operator de telecomunicatii din regiunea sud-est a Romaniei (este unul dintre principalii operatori de televiziune din Romania).
In grila Canal S se receptioneaza si Traditii TV (ceva in genul Travel Mix).

Bogdan

La INES IPTV se receptioneaza IDA TV

HD Satelit România

Update 12 ianuarie 2015: Grilele au fost actualizate de către colegul Kalman2007.

HD Satelit România

Update 24 ianuarie 2015: Grilele au fost actualizate de către colegul Kalman2007.

Kalman2007

Update 26 ianuarie 2015:
Cateva schimbari mai ales in grila Canal S:
- introduse Star TV, eStrada TV, Rai News 24, Fashion Television, Show TV HD, Mooz Ro, Mooz Hits, TVR Moldova, RU TV Moldova, France 24 ENG, Diva, Playboy TV, Haber Turk HD
- eliminate ATV HD, Fashion One, Mynele TV, Rai 2, Show TV SD
Schimbari in grila RDS in jud. Constanta:
- adaugate Eforie TV, Media TV
Sigle noi pentru: Show TV HD, Fashion TV
Eliminat din lista: Fashion One SD

Unknown

Kalman2007 daca imi lasi o adresa de e-mail,facebook sau orice altceva as putea sa te ajut cu multe informatii (de exemplu pot sa-ti trimit grilele actualizate sau reale ale televiziunilor exact asa cum arata pe ecranul televizorului) mai ales despre televiziunile regionale si locale (privind retelele prin care sunt distribuite). Las la atitudinea ta totul...

Florin

La Telekom DTH si IPTV este si Nick JR si Paramount.

Anonim

Doar ce au fost introduse la Telekom, acum 2 zile, cu siguranta vor apare in lista la urmatorul update al acesteia. Dupa cum observi, Kalman face update de cateva ori pe luna, nu in fiecare zi, deci ai rabdare, ca le introduce el.

Kalman2007

Update 2 februarie, 2015
- Nou in grila Telekom DTH/IPTV: Paramount Channel, Nick Jr.
- Nou la Nextgen: Discovery ID Xtra, Discovery ID Xtra HD
- Nou la Canal S: Folklor TV, Da Vinci Learning, Money Channel
- Sigla noua: Boomerang

Anonim

Kalman2007,de ieri acasa gold are sigla noua

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Prima TV e regional la RCS&RDS. Pe Brașov nu există! E doar MIXTV+Prima. Și MIXTV are și propriul program!

Mihaita

E normal, probabil e statie locala Prima Tv, cu program ce se suprapune peste Prima Tv la diverse intervale orare sau colaboratori cu completare program Prima Tv. Probabil astfel a primit cerere RCS de la Prima TV, sa introduca Prima cu versiunea locala, vreo intelegere ca postul local respectiv sa aiba audienta mai mare, mai sunt cazuri similare in Romania.

ROmanul

Azi am constatat ca Russia 24 a disparut din grila digitala de la UPC.
Nu stiu de cand a fost scos acest canal intrucat nu urmaresc dar din cand in cand mai rasfoiesc grila ca din sute de canale n-ai nimic de vazut uneori.

Anonim

A fost anuntat acum o luna chiar pe canalul UPC Info ca din 1 martie canalul Russia 24 va fi eliminat din grila. :)

Unknown

Din ce cauza a fost eliminat

Unknown

La ce calist in Bucuresti pot gasi postul TV Russia 24

DTH Fan

Nu cred ca mai e televiziunea Russia 24 la niciun cablist important din Romania, poate doar in anumite zone, la cablisti de cartier sau locali, dar nu stiu sigur. Insa in Romania o poti receptiona necodat si digital prin satelitul Hot Bird 13D de la 13.0°E, pe frecventa 11034, polarizare verticala, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S QPSK.

Kalman2007

Update 6 martie, 2015
- Sigle noi: MDI TV, Litoral TV, Vox TV, Bollywood TV, Bollywood TV Film, Bollywood HD, Bollywood Clasic, Acasa Gold
- Subtitrare in romana pe Docubox
- Canale noi la RDS (cablu + dth): Look TV, Look Plus
- Canal eliminat la UPC: Russia 24

Kalman2007

Update 26 martie:
- Logo nou M2/Petofi
- Logo nou: Muzsika TV
- Nou la Akta: Paramount. Eliminat: MusixMix
- Eliminat din grila UPC: M 6
- Giga TV, Mynele TV, Musicmix eliminate (posturile au fost inchise)
- Din aprilie: Food Network, Fine Living la Focussat

Anonim

Nick Jr. este în limba română

Anonim

Kalman2007 când ai timp să modifici limba canalului Nick Jr. în română

Kalman2007

Update 15 aprilie:
- Nou: pista audio in romana la Nick Jr.
- Eliminat din grila UPC: Sport Klub
- A revenit High TV 3D in grila UPC
- Eliminat din sectiunea Online TV: Dolce TV (A ramas doar Telekomtv.ro)
- Nou la Focussat: Fine Living, Food Network, CN 24/24, TCM 24/24. Eliminat: Blackbelt TV
- Eliminat din grila Orange: BBC Knowledge
- Nou: BBC Knowledge a devenit BBC Earth
- Logo nou pentru Horizon GO de la UPC
- Eliminate: The Money Channel, OTV (nu mai emit)
- Logo HD adaugat la toate canalele care emit in HD

Anonim

O sa vina si Digi Info.

Kalman2007

Update 12 mai, 2015:
- Nou la Digi DTH: TCM 24/24
- Nou in grila Nextgen: Traditii TV, Paramount Channel
- Nou la Ines IPTV: M1, M1 HD, M2 HD, Russia Today HD, Dolce Sport 2 HD, Bloomberg, Filmbox Extra, Duna, Private TV, RTL Nitro
- Nou la Akta: VH 1
- Nou la Telekom DTH: Nat Geo Wild
- Eliminat: Universal Channel (s-a inchis)
- Nou la RDS cablu: AXN HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Digisport 3 HD

Kalman2007

Update 26 mai, 2015:

- Nou la Ines IPTV: Brava HD, Djazz.TV HD
- Sigla modificata incepand din 18 mai: Film Cafe
- Nou la Nextgen: Nick Jr., eliminat Mediaset Italia
- Nou la Telekom DTH: Food Network. Eliminat Fix & Foxi
- Nou la Telekom IPTV: BBC Earth HD, BBC World HD, Mezzo HD, MTV Live HD, Auto Motor und Sport HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, Food Network HD, E! HD, Bollywood HD, Nickelodeon HD, MyZen HD, M 1, M 2, RTL 2, DoQ, Cool TV.

Anonim

Kalman2007, m-ar interesa grila Telekom Cablu digital si analogic, daca ai putea sa o pui in lista sau altundeva :)

Kalman2007

@Anonim - 4 iunie - Grila analogica difera de la oras la oras iar eu ma ocup numai de grile digitale. Grila Telekom cablu din pacate nu o am pentru ca e un serviciu deocamdata neoficial (nu figureaza pe pagina lor oficiala, doar IPTV si DTH au). :)

Update 7 iunie, 2015:

7 iunie, 2015

- Nou la RCS: AXN Spin
- Nou la UPC: Food Network, Agro TV, Taraf HD, Sláger TV
- Nou la Horizon GO de la UPC: HBO, HBO Comedy, Cinemax, TVR 2, TVR 3, Nickelodeon, Nick Jr., Favorit, TVR News, France 24, Bloomberg, Romania TV
- Nou la Focussat: Mooz Dance HD
- Nou la Orange TV: Neptun TV

Anonim

vrem look tv HD si look plus HD la RCS-RDS !

Anonim

In grila Digi Tv Satelit cu softul cel nou sunt si Axn black , Axn White , Diva , Music channel Hu ,Publika Tv , Rtl+ Hu , Sky news , Al jazeera English , Cctv News nu sunt bifate si la Focus sat e Taraf tv apare - pe grila

George

as vrea canale noi Toonami FOX si Disney XD.

Kalman2007

Am adaugat in grila Digi DTH si AXN White, AXN Black, Diva, Music Channel HU, RTL+ care sunt oficial in grila chiar daca pe pagina lor nu a fost actualizata. Nu am adaugat insa Sky News, Al Jazeera si CCTV News pentru ca ele sunt FTA. Si la alti operatori (de ex. Focus) figureaza canale FTA, eu adaug doar posturi care sunt in grila oficial si nu cele care se prind pe liber.

Kalman2007

Update 18 iunie, 2015:
- Nou la Nextgen: Sundance HD.

Unknown

Salut!
TNT de pe FreeSat nu e canal TV rusesc si adevarata denumire e "TNT Bravo" (un canal tv din Republica Moldova cu filme si divertisment rusesc,dar traducere in limba romana).
La UPC exista canalul "Recomandari TV"
Si se pot actualiza siglele mai multor canale tv (ex.B92,eStrada TV,Fashion TV,National TV,Paramount Channel,Penthouse 3D,Prahova TV,Realitatea Plus,The Fishing & Hunting Channel (SD&HD),TNT Bravo,Top Shop TV,Travel Mix,TV5 Monde Europe,TV 7,TV Lux,TVR 1,TVR 2,TVR 3,TVR HD,TVR News,TVR International,TVR Moldova,TVR Craiova,TVR Iasi,TVR Cluj,TVR Targu-Mures,TVR Timisoara,Vojvodina 1) - te pot ajuta cu logo-urile adevarate.

Kalman2007

Posteaza-le aici :)
Recomandari TV fiind un canal interactiv nu il voi include.
TVR de cand si-a schimbat sigla? De ani bun e la fel.
Nici la Paramount nu vad o schimbare.

Anonim

Iti dau link-urile paginilor si tu salvezi imaginile si le modifici ;)
http://frr.ro/wp-content/uploads/2012/11/Desktop30.jpg

Kalman2007

Update 7 iulie, 2015:
Am schimbat/modificat urmatoarele sigle: B 92, eStrada TV, Lux TV, National TV, Paramount Channel, Prahova TV, Realitatea Plus, RTS 1, TNT Bravo, TV 5 Monde Europe, TV 7, TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, TVR International, TVR Moldova.

Nou la Focussat: Pro TV HD
Nou la Seenow: Bollywood Classic, Bollywood HD, Bollywood TV, Bollywood TV Film, Mooz Dance

Unknown

Salut!
O sa iti trimit link-urile paginilor cu siglele actualizate,apoi tu le salvezi si faci modificarile.
- http://ukrainetvradio.com/wp-content/uploads/2015/02/Watch-1plus1-Live-TV-from-Ukraine.jpg (1+1 TV)
- http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20101021205827/logopedia/images/4/41/120px-Channel_One_(Russia)_logo.svg.png (Channel One Russia-numele real)
- http://www.agriplanta-vest.ro/img/parteneri_media/agro_tv_network.gif (Agro TV Network)
- http://www.mediame.com/sites/default/v2/styles/news_thumb_w_border/public/images/headline/2013/06/14/aljaz89.jpg?itok=3lUp1w2f (Al Jazeera)
- https://lh5.ggpht.com/9VBjGmqJHEqm9mLnG-ZWwkEy28aO1s6cIhQtQDwlxYqUYh2jQYzE8KahJ5dJ4QMC=w170 (Al Arabyia News Channel)
- http://www.vivatv.ro/wp-content/uploads/2012/01/antena1-logo-284x132.jpg (Antena 1)
- http://www.serbianlogo.com/thumbnails/b92.gif (B92 TV)
- http://www.24chasa.bg/images/tv/balkanikamusictv.jpg (Balkanika MTV)
- http://www.sekisat.com/data/sat_channel/images/1326/logo (BBC Entertainment)
- http://vignette2.wikia.nocookie.net/logos2/images/7/7c/Bbc_earth_logo.png/revision/latest?cb=20150323074146 (BBC Earth & BBC Earth HD)
- https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/07/BBC_World_News-white.svg (BBC World News & BBC World News HD)
- http://talkingbiznews.com/wp-content/uploads/2014/12/bloomberg.jpg (Bloomberg TV)
- http://www.tech-lifestyle.com/wp-content/uploads/2012/07/comedy-central-extra.jpg (Comedy Central Extra)
- https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/75/Deutsche_Welle_symbol_2012.svg/240px-Deutsche_Welle_symbol_2012.svg.png (Deutsche Welle TV)
- http://3.bp.blogspot.com/-TweObxGmDfg/UEMl-XuXngI/AAAAAAAAIr4/_Fq9TyTTH-8/s1600/digisport1hd.jpg (DIGI Sport 1 HD)
- http://www.domus-tv.com/admin/images/digisport2hd.jpg (DIGI Sport 2 HD)
- https://www.telekom.ro/fix/media/cache/2c75e5504ef95497a41674f48e5bb8e9/ott/logo_53f3088b56397.jpg (ID Investigation Discovery)
- http://www.sat-address.com/f/pics/logotipi/Dorcel-XXX_o.jpg (Dorcel XXX & Dorcel XXX HD)
- http://www.3arablive.com/wp-content/uploads/2011/08/dubaitv.jpg (Dubai Television)
- http://m.cdn.blog.hu/pu/publicisztikak/image/PRESS/Echo%20TV/ECHOTV2_filtered_ok_450.jpg (Echo TV)

(pagina 1)

Unknown

- https://d2uykijsw1jrmd.cloudfront.net/media/cache/a1/06/a1065d0f78b7b4154a463b59ade2789e.jpg (Erdelyi TV)
- http://gaby.fachrul.com/img/gainweightfastd/image-be-on-extreme-weight-loss/extreme-sports-logo-3-c4d-no-background640-x-480-17-kb-jpeg-x.jpg (Extreme Sports Channel)
- https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Fashiononehd_logo.png (Fashion One HD)
- http://www.fashiontelevision.com/images/style/styles/FT_logo.gif (Fashion Television)
- http://www.arax.md/assets/channels/22.png (Favorit)
- http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20110408220308/logopedia/images/0/07/Fuel_HD.jpg (Fuel TV HD)
- http://www.hdtvler.net/wp-content/themes/hdtvler/timthumb.php?src=http://www.hdtvler.net/wp-content/uploads/2015/04/haberturk.png&h=120&w=290&zc=1 (Haber Turk HD)
- https://pmcdeadline2.files.wordpress.com/2012/08/hbo-logo-01-g__120815155443.jpg (HBO)
- http://www.frocus.net/images/logotv/original/hora-tv.jpg (Hora TV)
- http://tmn.domru.ru/sites/default/files/imagecache/large_img/document-images/iconcerts_hd_0.png (iConcerts HD)
- http://2.bp.blogspot.com/-PPBkOAtI_ns/U8fX5DlRCBI/AAAAAAAAGIA/-6YLO4wXh8s/s320/logo_iTV_640x480-350x262.jpg (Informatia TV)
- http://4.bp.blogspot.com/-02p0-pMGTsY/UGhrYJVxUGI/AAAAAAAABS8/Sgb2n92Xbdk/s1600/jurnal-tv.jpg (Jurnal TV)
- http://pix2.qmde.de/www.quotenmeter.de/pics/kabeleins/kabeleins_durchsichtig__W200xh0.gif (Kabel 1)
- http://kutyaetologia.elte.hu/images/hirek/sajto/atv_logo.jpg (Magyar ATV)
- https://farm9.staticflickr.com/8747/16611613093_25a3f0bcf4_z.jpg (MDI TV)
- http://media.port-network.com/picture/instance_7/1104782_7.gif (Mooz RO!)
- http://www.digitalbroadcast.ro/wp-content/uploads/2013/12/mooz-dance-site.png (Mooz Dance)
- http://port.ro/pls/w/tv.channel?i_ch=10276&i_date=2015-07-07&i_where=1 (Moox Dance HD)
- http://media.port-network.com/picture/instance_7/1111200_7.gif (Mooz Hits)
- http://port.ro/pls/w/tv.channel?i_date=2015-07-07&i_ch=10272&i_xday=5 (Mooz HD)
- https://eaf61331adca93f101b4-f6fb6ab85abb5df62ae6297ac9f96002.ssl.cf3.rackcdn.com/6/f/b/452086_2_mtv-dance-warehouse-party-vox-warehouse-leeds-_400.jpg (MTV Dance)
- http://static.timefor.tv/imgs/epg/logos/mtvhits_big.png (MTV Hits)
- http://teve.ba/img/articles/1916.jpg (MTV Live HD)
- https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000533564046/ea70930f073cfe2d5d66457e55259298_400x400.png (MTV Music 24)
- http://teve.ba/img/content/mtv-rocks.gif (MTV Rocks)
- https://pmcdeadline2.files.wordpress.com/2013/12/mtv-logo-c__131112205252.jpg (MTV Romania)
- http://www.sportinmuscel.ro/wp-content/uploads/2014/08/siglamtv.jpg (Muscel TV)
- http://tvlive.utilsite.com/wp-content/uploads/2014/02/1music.jpg (Music Channel RO)

(pagina 2)

Unknown

- http://www.hooknlook.com/wp-content/uploads/2012/06/OutdoorChannel_Logo.gif (Outdoor Channel)
- http://frocus.net/images/scrshots/2889/Penthouse_HD_promo.jpg (Penthouse HD 3D)
- https://thesinosaudiblog.files.wordpress.com/2010/03/pb-tv.jpg (Playboy TV)
- http://nowwatchtvlive.me/wp-content/uploads/2013/02/Watch-RTS1-Serbia-Tv-logo.jpg (RTS 1)
- https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/8f/Russia-Today-Logo.svg/1280px-Russia-Today-Logo.svg.png (Russia Today)
- http://www.kortfilm.be/foto/kortfilm/images/shortstv_logo.gif (Shorts HD)
- http://www.globaldigitalsyndication.com/About_files/Shorts-TV-Logo-White-2.jpg (Shorts TV)
- http://www.ecanlihdtvizle.com/wp-content/uploads/2012/08/showhd.png (Show HD)
- http://ncplus.pl/~/media/N/NPL/Kanaly/logo%20na%20strony%20kanalow/Sundance630.png?bc=White&w=575 (Sundance Channel HD)
- http://4.bp.blogspot.com/-DC1wn7qRhoI/VLllUPC-NlI/AAAAAAAAAM4/yGuu40xYGTU/s1600/taraftv.png (Taraf TV & Taraf TV HD)
- http://wac.3945.edgecastcdn.net/803945/fancontest.tcm.com/theme/Frontend/img/tcm-logo.png (TCM)
- http://i.imgur.com/MiuxgzU.jpg (The Fishing & Hunting Channel SD+HD)
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn2/v/t1.0-1/p160x160/1382032_622052687818005_1574121738_n.jpg?oh=428ec68a48bbc51975f24af71b0da605&oe=560558F2&__gda__=1443425008_19a540ac410d9b625363a8a430db5cdb (The Muzeum Channel HD)
- http://www.arenacentar.hr/repository/images/c/6/c6a5853f8661dc8f9fe8cec98578b4e0.jpg?v=8 (Top Shop TV)
- http://www.i-tour.ro/wp-content/uploads/2012/03/sigla-noua-travel-mix.jpg (Travel Mix)
- http://media.port-network.com/picture/instance_7/1074006_7.gif (TV City & TV City HD)
- http://frocus.net/images/logotv/original/tvr-cluj.gif (TVR Cluj)
- http://www.editiespecialapress.ro/wp/wp-content/uploads/2014/12/Banner-ul-infractorilor.gif (TVR Craiova)
- http://www.primaria-iasi.ro/uploads/Parteneri/TV/Logo_TVR_Iasi.jpg (TVR Iasi)
- http://www.frocus.net/images/logotv/original/tvr-timisoara.gif (TVR Timisoara)
- http://media.tvrinfo.ro/media-tvr/image/201310/w640/tvr-tg-mures_29300400.jpg (TVR Targu-Mures)
- http://www.tv14.net/wp-content/uploads/2010/10/VPTV.jpg (Valea Prahovei TV)
- http://www.serbiantv-america.com/img/rtv1_logo.png (Vojvodina 1 - RTV 1,numele real (Radio Televiziunea Vojvodina 1)
- https://lh6.googleusercontent.com/-V3uTjN-hL74/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAEU/Uq-55KxX_44/photo.jpg?sz=50 (VTV)

Dupa ce actualizezi lista cu siglele corecte o sa-ti mai dau cateva informatii despre alte canale pe care nu le ai in lista.
(pagina3)

Kalman2007

Am schimbat siglele pentru: Museum Channel, Penthouse 3D, Playboy TV, RTS 1, Russia Today, Sundance HD, Taraf TV, TCM, Top Shop TV, Travel Mix, TV City, TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iasi, TVR Tg. Mures, TVR Timisoara, Vojvodina 1, Valea Prahovei TV, VTV. Nu am schimbat pentru Outdoor Channel si Shorts care sunt la fel, difera doar fundalul si arata mai bine asa pe alb :D La unele am modificat, curatat prin PS, eliminat fundal alb.

Unknown

Daca esti atent la sigle sunt multe modificari.
Cele mai vizibile si care necesita modificari sunt: 1TV Rus Channnel (Channel One Russia-numele real),Agro TV Network,Al Arabyia News Channel,Al Jazeera,Antena 1,B92 TV,Balkanika MTV,BBC Entertainment,BBC Earth & BBC Earth HD,BBC World News & BBC World News HD,Bloomberg TV,Comedy Central Extra,Deutsche Welle,ID Investigation Discovery,Dorcel XXX & Dorcel XXX HD,Dubai TV,Echo TV,Erdely TV,Extreme Sports Channel,Fashion One TV HD,Favorit,Fuel TV HD,Haber Turk HD,Hora TV,iConcerts HD,Informatia TV,Jurnal TV,Kabel 1,Magyar ATV,Mooz Dance,Mooz Dance HD,Mooz HD,Mooz Hits,Mooz RO!,MTV Dance,MTV Hits,MTV Live HD,MTV Music 24,MTV Rocks,MTV Romania,Muscel TV,Music Channel RO,Show TV HD.

Link-urile le ai mai sus

Unknown

Si mai trebuie schimbata sigla si la U TV:
- http://tv-radio.org/wp-content/uploads/2014/08/utv.png (U TV)

Kalman2007

Mersi. O sa incerc sa le schimb, multe necesita modificari ca au fundal negru :D

Kalman2007

La unele vad ca difera doar fundalul de ex. la Antena 1 sigla nu e schimbata dar e pusa pe alt fundal. Alt exemplu e Al Arabyia News Channel pe care in lista il am la fel, difera doar culoarea fontului (eu il am negru ca asa se vede bine). Alea nu o sa le schimb pentru ca practic nu s-ar vedea deloc pentru ca fundalul grilei este alb.

Anonim

@Bogdan Stefan: Siglele de la M.TV-uri şi B.B.C.-uri sunt greşite.

alfa_alfa

Kalman2007

Am schimbat / modificat / editat urmatoarele sigle: 1+1, Agro TV, Al Arabiya News, Al Jazeera English,, B 92, Balkanika MTV, Channel One Russia, Comedy Central Extra, Discovery ID, Dorcel XXX, Dubai TV, DW, Echo TV, Erdely TV, Fashion One HD, Fashion Television, Favorit TV, Fuel TV HD, Hora TV, iConcerts HD, Informatia TV, Jurnal TV, Magyar ATV, MDI TV, Mooz Dance, Mooz Dance HD, Mooz HD, Mooz Hits, Mooz RO, Muscel TV, Music Channel, U TV.
@Bogdan: siglele de la canalele MTV sau Kabel Eins postate de tine sunt mai vechi deci alea nu am schimbat. Asa e si la canalele BBC sau Digisport unde nu mai apare HD in sigla.

Kalman2007

Am mai schimbat siglele pentru urmatoarele posturi: B 92 (din nou), H!T Music Channel, Diva, Kanal D, Music Channel RO, RTL, Vox.

Unknown

Nu vreau sa ma contrazic,dar trimit un link cu BBC World News live sa vezi cum e sigla originala pe tv; nu la promo: http://tvron.net/bbc-news#s2
La fel e si BBC Earth (SD/HD),BBC Entertainment.
La fel e si in cazul "Kabel 1": http://schoener-fernsehen.com/live/stream/de/KABEL%201/ (cand apare link-ul dai click pe "Full Alow" si se incarca canalul tv.
Aceeasi chestie e si in cazul MTV-urilor:
- http://www.shadownet.biz/channels/uktv/mtv-dance.html
- http://www.shadownet.biz/channels/uktv/mtv-hits.html
- http://www.shadownet.biz/channels/uktv/mtv-rocks.html
- http://www.shadownet.biz/channels/uktv/mtv-hd.html
Sigla "B92"o gasesti pe acest link: http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=43
"Europa Nova" se numeste de fapt "Tele Europa Nova" Timisoara.
Si exemplele pot continua cu Digi Life (SD/HD),Digi World (SD/HD),Digi Animal World (SD/HD),Valea Prahovei TV:
- http://www.digi-hdsport.com/TVRO/RCS/DigiLife.html
- http://www.digi-hdsport.com/TVRO/RCS/DigiWorld.html
- http://www.digi-hdsport.com/TVRO/RCS/DigiAnimalWorld.html

Nu vorbesc aiurea deoarece sunt unul dintre baieti care intretin paginile de la wikipedia.
Cand efectuezi modificarile o sa iti dau informatii si despre canalele regionale care se receptioneaza la operatorii de telecomunicatii din lista ta.

Kalman2007

La Kabel Eins exista o umbra in interior deci acest logo nu e valabil: http://pix2.qmde.de/www.quotenmeter.de/pics/kabeleins/kabeleins_durchsichtig__W200xh0.gif (asa era pana in 2011) Aici arata corect http://logos.wikia.com/wiki/Kabel_eins si exact asa e si live pe tv.

Unknown

ok
Aici ai dreptate

Unknown

Dar nu mai scrie "Kabel eins" sub sigla;la fel e si la Extreme Sports Channel,Realitatea TV,Kapital TV,HBO;la "Bloomberg TV" nu mai scrie "Television"sub sigla; la "DIVA" nu mai scrie "Totul pentru tine".

Unknown

La "TV Eforie" e aceeasi problema

Anonim

@'Bogdan Stefan': DIGI-urile nu au H.D. în siglă, cu excepţia lui DIGI 24 H.D. / S.D..

M.TV-urile şi-au schimbat sigla la data de 01.10.2013.

B.B.C. Entertainment şi-a schimbat şi el sigla prin 2011 sau 2012.

La B.B.C. earth e greşită sigla pusă de tine, e făcută de un amator.

alfa_alfa

Kalman2007

@Bogdan: La majoritatea nu scrie sub sigla nimic, dar asta chiar nu prea conteaza. Asta nu inseamna ca sigla nu e corecta :) La HBO niciodata nu era scris nimic dar asta nu inseamna ca sigla s-a schimbat, de fapt nu s-a schimbat deloc.

Anonim

Ceau Kalman. Imi faci si mie o favoare ? Schimbi te rog frumos siglele de la RTS 1si RTS Sat cu unele noi, cum ar fi: http://www.lyngsat-logo.com/logo/tv/rr/rts_rs_1.png , http://www.lyngsat-logo.com/logo/tv/rr/rts_rs_satelit.png . Si pe langa asta sa scoti din grila TVR News pentru ca nu mai emite si sa pui un X la IDA TV pe randul lui UPC si inca un X la UTV pe randul lui AKTA deoarece au intrat oficial in grila de cablu digital. Sper sa-ti fie de folos. Multumesc.

Kalman2007

Sunt la curent cu noutatile :) Asteptam sa se adune noutatile ca sa nu tot schimb la cateva zile. O sa modific cat de curand.

Kalman2007

Update 10 august, 2015

- Nou la Digi DTH: Duna HD, M 2 HD
- Nou la Focussat: Agro TV, DoQ
- Nou la Nextgen: Dolcesport 2 HD
- Nou la UPC: IDA TV
- Nou la Akta: U TV
- Eliminat TVR News (s-a inchis)
- Sigle schimbate: RTS 1, RTS Sat

Unknown

In judetul Arges se receptioneaza la RCS&RDS Digital canalele:
- http://pitesteanul.ro/files/2009/10/arges_tv.jpg (Arges TV - Pitesti)
- http://atacdearges.ro/wp-content/uploads/2015/05/absolut-tv-poza-2.jpg (Absolut TV - Mioveni)
- https://pbs.twimg.com/profile_images/1815617630/logo-cub.png (Curier TV - Pitesti)
- http://3.bp.blogspot.com/_PWJb7Fo1ODg/S78YQMndQSI/AAAAAAAAAho/iPrzO6Lb-ow/s320/phoenix+video+text.jpg (Phoenix Video Text - Curtea de Arges)
- http://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2014/10/macheta-antena-1-q.jpg (Antena 1 Pitesti - 24/24h separat de canalul national de la Bucuresti).



Tot in judetul Arges la UPC Digital se receptioneaza:
- http://atacdearges.ro/wp-content/uploads/2015/05/absolut-tv-poza-2.jpg (Absolut TV - Mioveni)
http://pitesteanul.ro/files/2009/10/arges_tv.jpg (Arges TV - Pitesti)

Unknown

In judetul Teleorman la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://i.ytimg.com/vi/TzRtcH4xTWs/hqdefault.jpg (TR TV - Teleorman TV Alexandria)
- http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/small/25156568.jpg (Media Sud Alexandria)

Unknown

In judetul Giurgiu la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.valahiatv.ro/wp-content/uploads/2013/09/valahia_logo-300x51.png (Valahia TV - Giurgiu)
- http://tvgiurgiu.net/wp-content/uploads/2015/01/grtv-gri-Copy.png (TV Giurgiu)
- http://munteniatv.ro/wp-content/uploads/2011/10/Muntenia-logo2.jpg (Muntenia TV - Giurgiu)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.valahiatv.ro/wp-content/uploads/2013/09/valahia_logo-300x51.png (Valahia TV - Giurgiu)
- http://tvgiurgiu.net/wp-content/uploads/2015/01/grtv-gri-Copy.png (TV Giurgiu)

Unknown

In judetul Olt la RCS&RDS Digital si UPC Digital se receptioneaza:
- http://188.214.21.164/wp-content/uploads/2014/11/logo_olttv_400.png (Olt TV - Slatina)

Unknown

In judetul Arad la RCS&RDS Digital pe langa West TV se mai receptioneaza:
- http://www.itv-ro.com/logo-player/baricada-tv.png (Baricada TV - Arad)
- http://tv-arad.ro/tvarad-logo.jpg (TV Arad)

Unknown

In judetul Bacau la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.jdb.ro/wp-content/uploads/2012/11/1tv-bacau.jpg (1TV Bacau)
- http://catalinbejan.ro/wp-content/uploads/2011/10/realitatea-tv-bacau.jpg (Realitatea TV Bacau)
- http://tvkit.ro/soon/images/tv-logo.png (TV Kit - Onesti)
- https://yt3.ggpht.com/-AlbbIlfkZhs/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/xnUEbzYHoag/s88-c-k-no/photo.jpg (Buhusi TV)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.jdb.ro/wp-content/uploads/2012/11/1tv-bacau.jpg (1TV Bacau)

Unknown

In judetul Bihor la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/93/Tvs-0radea.jpg/220px-Tvs-0radea.jpg (TVS Oradea)

Unknown

In judetul Bistrita-Nasaud la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- https://yt3.ggpht.com/-cytGnrkXc2Y/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/z9VKdMkbY4E/s88-c-k-no/photo.jpg (TV Bistrita)
- http://bistritanews.ro/images/articles/136482918701.jpg (AS TV Bistrita)
- http://2.bp.blogspot.com/-lhRIz3tZ_ak/T5CkiUF00iI/AAAAAAAABb0/w-PDSZSisII/s1600/N1-TV.jpg (N1 - Nasaud 1)
- http://1.bp.blogspot.com/-KqqvWU3xOIo/UCfTgs2dNkI/AAAAAAAAAuc/clER7uge2SE/s320/sangeorz%2Btv.jpg (Sangeorz TV)
- http://bistritaonline.ro/wp-content/uploads/2013/04/RTV_bistrita-RGB-300-dpi.gif (Realitatea TV Bistrita)

La UPC Digital se receptioneaza:
- https://yt3.ggpht.com/-cytGnrkXc2Y/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/z9VKdMkbY4E/s88-c-k-no/photo.jpg (TV Bistrita)
- http://bistritanews.ro/images/articles/136482918701.jpg (AS TV Bistrita)

Unknown

In judetul Botosani la RCS&RDS Digital si UPC Digital se receptioneaza:
- http://btonline.ro/wp-content/uploads/2015/02/telembt.jpg (Tele'M Botosani)
- http://www.rapsodiatv.ro/images/Rapsodia.gif (Rapsodia TV - Botosani)
- http://www.somaxtv.com/wp-content/uploads/bfi_thumb/LOGO-SOMAX-p-66cib1if09rlkx1untndoki7aagbs6nsqgr54sy11p6.png (Somax TV - Botosani)

Unknown

In judetul Brasov la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.festivaltdc.ro/images/rtt.png (RTT - RadioTeleviziunea Transilvania - Brasov)
- http://www.mixtvbrasov.ro/wp-content/themes/bwmedia/images/logo.png (Mix TV - Brasov)
- http://www.premiileexcelenteiinafaceri.ro/2015/images/part-m-mix2tv.jpg (Mix2 TV - Brasov)
- http://www.ilovebrasov.ro/images/com_infoutil/clients/249_ico.jpg (PRO TV Brasov)
- http://www.thehornets.ro/wp-content/uploads/2011/12/Nova-TV.png (Nova TV - Brasov)
- http://blog.letsdoitromania.ro/wp-content/uploads/2013/09/nova-tv.bmp (Nova TV - Fagaras)
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xfp1/v/t1.0-1/p160x160/224188_558200247530454_1812554176_n.png?oh=d385501ab78d68ffe79f3254b8a8bed8&oe=563A15F5&__gda__=1446360286_696e39baedcc922fdd9664ce1a813afd (Corona TV - Brasov)
- http://www.ilovebrasov.ro/images/com_infoutil/clients/251_ico.jpg (Realitatea TV Brasov)
- https://yt3.ggpht.com/-pQ97EiLAqPs/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/4b0jMMwLb5Y/s900-c-k-no/photo.jpg (RAV TV - Sacele)
- http://4.bp.blogspot.com/_PWJb7Fo1ODg/S8HSsgG-eeI/AAAAAAAAAjU/iaq14i5xVI4/s320/tv+fagaras.jpg (TV Fagaras)
- https://yt3.ggpht.com/-zlVDW_uT3eI/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/HBSKJNX5w3Y/s100-c-k-no/photo.jpg (Apata TV)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.festivaltdc.ro/images/rtt.png (RTT - RadioTeleviziunea Transilvania - Brasov)

Unknown

In judetul Buzau la RCS&RDS Digital si UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.campusbuzau.ro/wp-content/uploads/2013/01/sigla-campus-tv2.jpg (Campus TV - Buzau)
- http://www.sansanews.ro/media/components/news/news/original/8021.jpg (Focus TV - Buzau)

Unknown

In judetul Caras-Severin la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- https://pbs.twimg.com/profile_images/3310857964/3f1d5a5f91ad36b2eddacc45c17de86b_400x400.jpeg (Banat TV - Resita)
- http://stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2012/06/sigla-fin-optimizata-pt-web1.jpg (Vest TV Resita)
- http://i.ytimg.com/vi/ipbHy8G7fMU/hqdefault.jpg (InfoCS TV - Resita)
- http://2.bp.blogspot.com/-2KrCQapZ4qM/U3tb5uBdVwI/AAAAAAAAFQQ/o7OEk8GE6ls/s320/logo_mhtv.jpg (MH TV - Motru-Herculane TV)

Unknown

In judetul Calarasi la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://radio-oltenita.ro/wp-content/uploads/2015/07/TV-calarasi1.jpg (TV Calarasi 1)
- http://calarasi1.ro/wp-content/uploads/2014/12/1-1-tv-170px.jpg (1+1 TV - Calarasi)
- http://www.oltenitean.ro/picture/oltenita-tv.jpg (Oltenita TV)
- http://lyltv.ro/lyltvweb/png/lyl-g.png (LYL TV - Borcea)

Unknown

In judetul Cluj la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://ziuadecj.realitatea.net/Images/Articole/00068738/00044993_large.jpg (Realitatea TV Cluj)
- http://www.ucluj.ro/upload/stiri/1930/big-001930_3648_protv.jpg (PRO TV Cluj)
- http://westieclubcluj.ro/wp-content/uploads/2015/05/Antena1Cluj-01-198x300.png (Antena 1 Cluj)
- http://www.raliulclujului.ro/pub/cr-82-ro-europa-nova.jpg (Tele Europa Nova - Cluj-Napoca)
- http://tv-radio.org/wp-content/uploads/2014/08/Somes-TV-Online-Live.png (Somes TV - Dej)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.raliulclujului.ro/pub/cr-82-ro-europa-nova.jpg (Tele Europa Nova - Cluj-Napoca)
- http://www.ucluj.ro/upload/stiri/1930/big-001930_3648_protv.jpg (PRO TV Cluj)

Unknown

In judetul Constanta la UPC Digital se mai receptioneaza:
- http://www.k2tvro.ca/img/icoTV/logo_AlphaMedia.jpg (Alpha Media TV - Medgidia)
- http://www.antena1constanta.ro/images/logoant3.png (Antena 1 Constanta)

Unknown

In judetul Covasna la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- https://kezdi.info/images/kezdi_info_hir_934.jpg (Polyp TV - Targu Secuiesc)

Unknown

In judetul Dambovita la RCS&RDS Digital se mai receptioneaza:
- http://blog.letsdoitromania.ro/wp-content/uploads/2011/09/dambovita-tv4.jpg (Dambovita TV - Targoviste)
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc3/v/t1.0-1/c2.0.80.80/p80x80/601024_464222780325441_1141567453_n.png?oh=7f1c7d8229898d26510e6f27e807cc4f&oe=5639565B&__gda__=1446517200_a16d09d26b5338657f7a5bf8a62cb1d4 (Partener TV - Targoviste)
- http://static.wixstatic.com/media/74b8759b1aff1977e3110891599f16e6.wix_mp_256 (ArtPress TV - Targoviste)
- http://scomunicate.machteamsoft.ro/pictures/releases/size_125x94/697/18697/61535-sigla-mtv-superba.jpg (Moreni TV)

La UPC Digital se mai receptioneaza:
- http://blog.letsdoitromania.ro/wp-content/uploads/2011/09/dambovita-tv4.jpg (Dambovita TV - Targoviste)

Unknown

In judetul Dolj la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.frocus.net/images/logotv/original/oltenia-tv.jpg (TV Oltenia - Craiova)
- http://www.goldbachmedia.com/ro-ro/resources/tv-sigle/tv-dolj-oltenia3tv.jpg (Oltenia 3TV - Craiova)
- http://estv.ro/wp-content/uploads/2013/10/logo.png (Euro Sud TV - Craiova)
- http://www.craiovaculturala.ro/updata/_cache/lista/8/140x100/ccce-logo-gtv.jpg (GTV - Gagiu TV Craiova)
- http://alege.tv/wp-content/uploads/2014/03/ALEGE-TV-main.png (Alege TV - Craiova)
- http://www.ucv.ro/images/despre/media/teleleu_m.jpg (Tele Universitatea Craiova)

Unknown

In judetul Gorj la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.lsucb.ro/wp-content/uploads/2011/09/Acces-TV.jpg (Acces TV - Targu-Jiu)
- http://www.radiotargujiu.ro/poze/sigle/sigla-gorjtv.gif (Gorj TV - Targu-Jiu)
- http://secondglobe.com/wp-content/uploads/2013/08/Gorjeanul-Targu-Jiu-logo.png (Gorjeanul TV - Targu-Jiu)
- http://www.pandurul.ro/pub/logo-tele3.png (Tele 3 - Targu-Jiu)
- https://pbs.twimg.com/profile_images/2206121704/TV_SUD.jpg (TV Sud - Targu-Jiu)
- http://www.nortel-sat.ro/wp-content/uploads/2015/01/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-.png (N-Sat TV HD - Bustuchin)
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xaf1/v/t1.0-1/c112.40.497.497/s160x160/422165_198621693579629_512906054_n.jpg?oh=86bc67e0967b00ddaabd7f7002e3652d&oe=563ADFF5&__gda__=1446464565_62c72dd7fbaa14f529efd1ed01eb46d3 (Antena 1 Targu-Jiu)

Unknown

In judetul Harghita la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
-http://www.goldbachmedia.com/ro-ro/resources/tv-sigle/tv-harghita-csikitv.jpg (Csiki TV - Miercurea-Ciuc)
- http://www.dantanasa.ro/wp-content/uploads/2015/06/szekely-TV.jpg (Szekely TV - Miercurea-Ciuc)
- http://hargitatv.ro/wp-content/uploads/htv_logo.png (Harghita TV - Miercurea-Ciuc)
- http://www.gyergyotv.ro/images/gyergyo-tv-logo.png (Gyergyo TV - Gheorgheni)
- http://ing-sat.what.hu/images/logo-insert/satlogos/hungary/283-Feny-TV[0].jpg (Feny TV - Gheorgheni)
- http://www.goldbachmedia.com/ro-ro/resources/tv-sigle/tv-harghita-digital3tv.jpg (Digital 3 TV - Odorheiu Secuiesc)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.goldbachmedia.com/ro-ro/resources/tv-sigle/tv-harghita-csikitv.jpg (Csiki TV - Miercurea-Ciuc)
- http://www.dantanasa.ro/wp-content/uploads/2015/06/szekely-TV.jpg (Szekely TV - Miercurea-Ciuc)
- http://ing-sat.what.hu/images/logo-insert/satlogos/hungary/283-Feny-TV[0].jpg (Feny TV - Gheorgheni)

Unknown

In judetul Hunedoara la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://original.livestream.com/filestore/logos/e126e8a9-f603-9e66-8b11-350bb96a2bfa-banner.jpg (Antena 1 Deva)
- http://www.judetultau.ro/judetul_db/media/hd/sigla_unu_tv.jpg (UNU TV - Deva)
- http://tvhunedoara.ro/wp-content/uploads/2013/05/cropped-logo-hunedoaratv.png (Hunedoara TV - Deva)
- http://www.goldbachmedia.com/ro-ro/resources/tv-sigle/tv-hunedoara-infohd.jpg (Info HD - Hunedoara)
- http://www.3daqua.ro/wp-content/uploads/2011/10/Mondo-Tv.jpg (Mondo TV - Petrosani)
- http://1.bp.blogspot.com/-D7MQOeK37tk/Ut5nULn9UuI/AAAAAAAAERQ/sqbAX9CzFAk/s320/ztvp.PNG (TV Parang - Petrosani)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.judetultau.ro/judetul_db/media/hd/sigla_unu_tv.jpg (UNU TV - Deva)
- http://tvhunedoara.ro/wp-content/uploads/2013/05/cropped-logo-hunedoaratv.png (Hunedoara TV - Deva)
- http://www.goldbachmedia.com/ro-ro/resources/tv-sigle/tv-hunedoara-infohd.jpg (Info HD - Hunedoara)

Unknown

In judetul Iasi la RCS&RDS Digital se mai receptioneaza:
- http://www.stiri.telem.ro/default.jpg (Tele'M Numarul 1 - Iasi)
- http://www.barfadeiasi.ro/wp-content/uploads/2014/03/iasitv.png (Iasi TV Life)
- http://gfest.ro/ro/wp-content/uploads/2013/08/ibs.jpg (IBS TV - Iasi)
- http://www.apolloniatv.ro/wp-content/uploads/2013/09/logo-3.png (Apollonia TV - Iasi)
- http://www.primaria-iasi.ro/uploads/Parteneri/TV/Logo_Pro_TV_Iasi.jpg (PRO TV Iasi)
- http://www.oameniitimpului.ro/wp-content/uploads/2015/08/antena-iasi-rosu-mic-300x169.jpg (Antena 1 Iasi)
- http://original.livestream.com/filestore/logos/c0f22295-79dc-f1ab-dc60-9de6db12a6b1-small.png (Prima TV Iasi)
- http://www.xdev.ro/images/p4i2.png (Bit TV - Pascani)
- https://yt3.ggpht.com/-zcIwMEZ7Pns/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/r7U82XVBYLg/s88-c-k-no/photo.jpg (Actualitatea TV - Pascani)

La UPC Digital se mai receptioneaza:
- http://www.stiri.telem.ro/default.jpg (Tele'M Numarul 1 - Iasi)
- http://www.barfadeiasi.ro/wp-content/uploads/2014/03/iasitv.png (Iasi TV Life)
- http://www.primaria-iasi.ro/uploads/Parteneri/TV/Logo_Pro_TV_Iasi.jpg (PRO TV Iasi)
- http://original.livestream.com/filestore/logos/c0f22295-79dc-f1ab-dc60-9de6db12a6b1-small.png (Prima TV Iasi)
- http://www.xdev.ro/images/p4i2.png (Bit TV - Pascani)

Unknown

In judetul Maramures la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xfp1/v/t1.0-1/c27.0.160.160/p160x160/1794775_805630432826172_6874933725929316156_n.jpg?oh=b3dfde82eea216940543e5e0a2612572&oe=5639868C&__gda__=1447056284_99b418f020e128006f75eac932e1e763 (Tara Mea TV - Baia Mare)
- http://www.emaramures.ro/userfiles/Image/Foto%20TV%20eMaramures/axa-transilvania.jpg (Axa TV Maramures - Baia Mare)
- http://www.publicitate-tv.ro/imagini/reclame-televiziune-maramures-tv-tv57.jpg (Maramures TV - Baia Mare)
- http://www.artvisiona.ro/wp-content/themes/galerie_artvisiona/imagini_proiecte//2010/03/id2-300x240.jpg (eMaramures TV - Baia Mare)
- http://telechioar.ro/wp-content/uploads/2014/08/siglamica1.png (TeleChioar TV - Baia Mare)
- http://4.bp.blogspot.com/-4XzuxaCllL8/UCkk0CeYF2I/AAAAAAAAAvY/8EW9R8hFfqA/s320/ftv%2Bbaia%2Bmare.jpg (FTV - Folclor TV - Baia Mare)
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xaf1/v/t1.0-1/p160x160/10300882_634887596587007_991826940861843959_n.png?oh=42e05c2c0cb0b2f198e5ea421a369d9a&oe=5618BEBB&__gda__=1443942454_87cd733f5d225fb7642259d332cb65cf (TL+ Maramures - Baia Mare)
- http://chill-tv.org/images/icons/ro_tv_sighet.png (TV Sighet)
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xfa1/v/t1.0-1/c273.37.414.414/s160x160/401164_216319941797296_1068283250_n.jpg?oh=0efa3e08dcde6864e99cb08de2052493&oe=5612D55A&__gda__=1444147012_ba453cfc9e2dc4251b98a20b8a7a0784 (Nord TV - Borsa)
http://www.listamarci.ro/img/desene/8293624.gif (Orizont TV - Targu Lapus)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.artvisiona.ro/wp-content/themes/galerie_artvisiona/imagini_proiecte//2010/03/id2-300x240.jpg (eMaramures TV - Baia Mare)
- http://chill-tv.org/images/icons/ro_tv_sighet.png (TV Sighet)

Unknown

In judetul Mehedinti la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.viorelianasi.ro/images/static/misc/Sigla-RTS-01.gif (RTS - RadioTeleviziunea Severin)
- http://www.itv-romania.net/logo-player/tele-2-drobeta.png (Tele 2 Drobeta)
- https://yt3.ggpht.com/-7a_1UDjwnv0/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/c8AbY3gIUrM/s100-c-k-no/photo.jpg (RTV Galaxy - Drobeta Turnu Severin)
- http://2.bp.blogspot.com/-PkZ4g4emHR8/U8fazIt6edI/AAAAAAAAGIM/C4cFWCHdnMI/s320/datin.JPG (Datina TV - Drobeta Turnu Severin)

Unknown

In judetul Mures la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.tvmures.ro/fileadmin/template/images/logo_ttm.jpg (TTM - Televiziunea Targu-Mures)
- https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/a/a1/Stema_Stii_tv.png (Stii TV - Targu-Mures)
- http://www.dareghintv.ro/emisiuni/images/dareghintv_pal_png.png (DAReghin TV)
- http://gligatv.ro/images/gligatv.png (Gliga TV - Reghin)
- https://redactiajsr.files.wordpress.com/2012/09/ttv.jpg?w=180&h=76 (Tarnava TV - Sighisoara)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.dareghintv.ro/emisiuni/images/dareghintv_pal_png.png (DAReghin TV)
- http://gligatv.ro/images/gligatv.png (Gliga TV - Reghin)

Unknown

In judetul Neamt la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.tele-tv.info/images/sigle/tv/Romania/1Tv-Neamt.png (1TV Neamt - Piatra-Neamt)
- http://tvmneamt.ro/wp-content/uploads/2014/08/logo.png (TVM - TV Moldova - Piatra-Neamt)
- https://yt3.ggpht.com/-Wcx6RRJa-bc/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/IO-a9LAoISg/s900-c-k-no/photo.jpg (Tele'M Neamt - Piatra-Neamt)
- https://yt3.ggpht.com/-WVj72FlZUVw/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/KIMYbFDh2qo/s88-c-k-no/photo.jpg (TVN - TV Neamt - Targu Neamt)
- http://4.bp.blogspot.com/-u9csVJm6iQk/VCqmIcvrsrI/AAAAAAAAGaU/tCilGqAEd7M/s320/zn58092457_n.png (Neamt TV - Piatra-Neamt)
- http://romantv.ro/wp-content/uploads/romantv.png (Roman TV)
- http://3.bp.blogspot.com/-idbaPDGJo2w/TWk8024AarI/AAAAAAAAACk/sm9ISY54xFw/s1600/149829_144836492236035_125827234136961_263495_743577_n.jpg (Top All TV - Roman)
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xaf1/v/t1.0-1/p160x160/250675_426728420691926_1960964876_n.jpg?oh=bb023092e056a728950021e15498038a&oe=5682B8A0&__gda__=1447028909_a681e9f5ca20d3df826f80a989e185c6 (CNS TV - Roman)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://www.tele-tv.info/images/sigle/tv/Romania/1Tv-Neamt.png (1TV Neamt - Piatra-Neamt)
- https://yt3.ggpht.com/-Wcx6RRJa-bc/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/IO-a9LAoISg/s900-c-k-no/photo.jpg (Tele'M Neamt - Piatra-Neamt)
- https://yt3.ggpht.com/-WVj72FlZUVw/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/KIMYbFDh2qo/s88-c-k-no/photo.jpg (TVN - TV Neamt - Targu Neamt)
- http://romantv.ro/wp-content/uploads/romantv.png (Roman TV)
- http://3.bp.blogspot.com/-idbaPDGJo2w/TWk8024AarI/AAAAAAAAACk/sm9ISY54xFw/s1600/149829_144836492236035_125827234136961_263495_743577_n.jpg (Top All TV - Roman)
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xaf1/v/t1.0-1/p160x160/250675_426728420691926_1960964876_n.jpg?oh=bb023092e056a728950021e15498038a&oe=5682B8A0&__gda__=1447028909_a681e9f5ca20d3df826f80a989e185c6 (CNS TV - Roman)

Unknown

In judetul Satu Mare la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.nordvest-tv.ro/wp-content/uploads/2014/01/LOGO.png (Nord-Vest TV - Satu Mare)
- http://www.buletindecarei.ro/wp-content/uploads/2013/11/tv1-samtel.jpg (TV1 Samtel - Satu Mare)
- http://www.frosat.net/images/logotv/original/galaxia_tv.jpg (Galaxia TV - Satu Mare)
- http://www.listamarci.ro/img/desene/8321773.gif (Popular TV - Satu Mare)
- http://www.frocus.net/images/logotv/mulatos.gif (Mulatos TV - Satu Mare)

Unknown

In judetul Salaj la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://tb.ziareromania.ro/In-curand--Salajeanul-TV/e9c869f1880887ebd/240/0/1/70/In-curand--Salajeanul-TV.jpg (Salajeanul TV - Zalau)
- https://lh6.googleusercontent.com/-XQCU1JlCmeo/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAA4/rELnL3VuRTs/photo.jpg (Regio TV Transilvania - Simleu Silvaniei)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://tb.ziareromania.ro/In-curand--Salajeanul-TV/e9c869f1880887ebd/240/0/1/70/In-curand--Salajeanul-TV.jpg (Salajeanul TV - Zalau)

Unknown

In judetul Sibiu la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://www.radiotvsibiu.ro/images/emisiuni/280/logo-tv-sibiu.jpg (TV Sibiu)
- http://evenimentsibiu.ro/logo/logoevenimenttv.png (Eveniment TV - Sibiu)
- http://www.mirceahodarnau.ro/wp-content/uploads/2012/08/sigla-realitatea.jpg (Realitatea TV Sibiu)
- https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn2/v/t1.0-1/c204.44.551.551/s160x160/531979_443577129056682_2025307617_n.jpg?oh=bb5e3308743235b3a678e2a7cd150d77&oe=567EF598&__gda__=1447700611_8dc6b0b2aec925ce644738f5afb4d156 (Antena 1 Sibiu)
- http://novatv.ro/wp-content/uploads/2012/02/SIGLA_3.png (Nova TV - Medias)

Unknown

In judetul Suceava la RCS&RDS Digital se receptioneaza:
- http://3.bp.blogspot.com/-NcIYcXKhe4g/UWaPAiJU5eI/AAAAAAAACv8/pE_xh84r6Lo/s320/zdesc%C4%83rcare.jpg (Intermedia TV - Suceava)
- http://bucovinatv.ro/new/wp-content/themes/theme51867/images/logo-bucovina-tv.png
(Bucovina TV - Suceava)
- http://rapsodiabucovinei.ro/wp-content/uploads/2014/12/tv-plus.gif (TV Plus Suceava)
- http://suceavalive.ro/wp-content/uploads/2014/07/Radauti_tele9.jpg (Tele 9 - Radauti)
- http://www.scmarginea1.ro/Eveniment1_files/Logo%20tvRAD.JPG (TV Radauti)
- https://dreamsforlife.files.wordpress.com/2011/02/siglatv.png (Orion TV - Vatra Dornei)

La UPC Digital se receptioneaza:
- http://3.bp.blogspot.com/-NcIYcXKhe4g/UWaPAiJU5eI/AAAAAAAACv8/pE_xh84r6Lo/s320/zdesc%C4%83rcare.jpg (Intermedia TV - Suceava)
- http://bucovinatv.ro/new/wp-content/themes/theme51867/images/logo-bucovina-tv.png (Bucovina TV - Suceava)
- http://rapsodiabucovinei.ro/wp-content/uploads/2014/12/tv-plus.gif (TV Plus Suceava)
- https://dreamsforlife.files.wordpress.com/2011/02/siglatv.png (Orion TV - Vatra Dornei)

Unknown

In judetul Timis la RCS&RDS Digital se mai receptioneaza:
- http://1.bp.blogspot.com/-ZbfuIQwqLHI/UvOaKIq7ihI/AAAAAAAAEvI/Q6VgagSk6oI/s320/403830_205907089500749_943925939_n.jpg (TeN TV - Lugoj)

Unknown

In judetul Tulcea la RCS&RDS Digital si UPC Digital se mai receptioneaza:
- http://www.tvaccent.ro/wp-content/uploads/2012/09/logo2.png (TV Accent - Tulcea)

Unknown

In judetul Vaslui la RCS&RDS Digital se mai receptioneaza:
- http://4.bp.blogspot.com/_PWJb7Fo1ODg/S74G3pWxJTI/AAAAAAAAAf4/dvUN6RMh-GQ/s72-c/tv+total+vaslui.JPG (TV Total - Vaslui)
- http://tvimpactvaslui.weebly.com/uploads/6/5/1/8/6518468/4789782.jpg (TV Impact - Vaslui)
- http://radio.fullonline.ro/logo/v24.jpg (V24 TV - Vaslui 24 TV)
- http://3.bp.blogspot.com/-T2Ajed6J-qM/TfvL1ctHOSI/AAAAAAAAAAk/c_-DmwDm6R4/s1600/est1mic+Barlad.gif (Est 1 TV - Barlad)
- http://www.media-tv.ro/logo-media-tv.jpg (Media TV - Barlad)

Unknown

In judetul Valcea la RCS&RDS Digital se mai receptioneaza:
- http://www.frocus.net/images/logotv/original/etalon-tv.jpg (Etalon TV - Ramnicu Valcea)
- http://tv4all.ucoz.net/_ld/0/4.jpg (Valcea UNU - Ramnicu Valcea)

Unknown

In judetul Vrancea la RCS&RDS Digital si UPC Digital se receptioneaza:
- https://yt3.ggpht.com/-rqDGsU08OoM/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/0fUOofZFkJo/s88-c-k-no/photo.jpg (Atlas TV - Focsani)

Unknown

Sper ca ti-am fost de ajutor informatiile si ramane sa le adaugi tu in lista
Succes!

vio73

Super tare Kalman 2007 și HD satelit!

Anonim

Buna din nou Kalman, nu uita sa actualizezi urmatoarele sigle. La Taraf TV si Taraf TV HD am gasit sigla potrivita acestor posturi: http://www.upc.ro/content/dam/www-upc-ro/img/2015/televiziune/Logo/taraf-hd.jpg .

Robert201

@Bogdan Stefan: TVS Oradea a fost rebranduit in Digi 24 Oradea pe data de 06 august 2012. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Analog TV a fost si el rebranduit de Digi 24 in data de 25 iunie 2012.

Kalman2007

La Taraf nu stiu de unde l-a scos UPC-ul dar normal nu scrie HD sub sigla.

Anonim

Salut!
Eu sunt din Alexandria unde sunt doua firme de cablu (RCS&RDS si Diabicon).
La ambele firme se receptioneaza urmatoarele canale tv:
- http://i.ytimg.com/vi/TzRtcH4xTWs/hqdefault.jpg (TR TV - Teleorman TV Alexandria)
- http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/small/25156568.jpg (Media Sud Alexandria)
- http://munteniatv.ro/wp-content/uploads/2011/10/Muntenia-logo2.jpg (Muntenia TV - Giurgiu)
- http://www.frocus.net/images/logotv/original/oltenia-tv.jpg (TV Oltenia - Craiova)

Anonim

Si la Prva TV s-a schimbat sigla, a aparut una noua. Ar trebui s-o actualizezi si tu Kalman: http://www.prva.rs/sw4i/imgs/image.jpg?articleId=14063&code=main . Te rog frumos. Urmaresc in fiecare zi sarbii si sunt la curent cu noutatile lor.

Kalman2007

Mersi. O sa fie actualizat :D

Kalman2007

Update 4 septembrie, 2015

- Nou la Orange TV: BBC Earth, Duna, M 1, M 2
- Nou la Telekom DTH: Nat Geo People, Dolce Sport 2 HD. Eliminat: Shorts HD
- Nou la Telekom IPTV: Nat Geo People HD
- Sigla noua: 1Prva

Anonim

Salut!
Daca introduci si televiziuni regionale in judetele Arges,Giurgiu si Teleorman se receptioneaza "Media Sud Alexandria" in retelele analogice si digitale ale RCS&RDS,UPC,Diabicon si Lidas.
- http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/small/25156568.jpg

Anonim

Salut! Kalman2007
Te ajut si eu cu ceva informatii...
Europa Nova cum apare in aceasta lista se numeste de fapt Tele Europa Nova'.
Vacanta TV nu se mai receptioneaza la nici ina din companiile care sunt in aceasta lista.
Dolce Sport HD si-a schimbat numele si sigla odata cu lansarea Dolce Sport 2 HD (acum se numeste Dolce Sport 1 HD);sigla o gasesti pe site-ul Telekom TV: https://www.telekomtv.ro/live/600187/
DoQ este subtitrat acum in limba romana cu sunet in limba engleza si transmite atat in format SD,cat si HD.
In judetele din nord-vestul tarii (Maramures,Satu Mare,Salaj,Bihor,Arad) se receptioneaza in reteaua UPC Cablu Digital canalele unguresti Spektrum TV (documentare) si PAX TV (general):
- https://upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/9/9f/Spektrum.gif/121px-Spektrum.gif
- http://csatornakiosztas.hu/images/pax.jpg

Anonim

Sigla Kiss TV s-a modificat de un an si arata cam asa:
http://book-land.ro/image/cache/data/!!!!!raluca/Parteneri_dreapta_targ/kisstv-240x250.png

Anonim

Arges TV la RCS&RDS Digital si AKTA:
http://pitesteanul.ro/files/2009/10/arges_tv.jpg
Absolut TV la UPC si RCS&RDS Digital:
http://atacdearges.ro/wp-content/uploads/2015/05/absolut-tv-poza-2.jpg
Curier TV (se receptioneaza in judetele Arges,Valcea,Olt si Dambovita) la RCS&RDS Digital si AKTA:
https://pbs.twimg.com/profile_images/1815617630/logo-cub.png

Anonim

Pe FreeSat Boomerang se partajeaza cu Sport Uno
Boomerang intre 7.00 - 22.00 si Sport Uno intre 22.00 - 7.00

Kalman2007

DoQ inca nu are subtitrare in romana si nici nu este transmis in HD la nici un operator (deocamdata). In rest voi modifica :)

Kalman2007

Update 14 sept., 2015

- Nou: Media Sud Alexandria, Pax TV, Spektrum, Arges TV, Curier TV (se receptioneaza doar in anumite regiuni)
- Eliminat: Vacanta TV
- Modificat: Sigla si denumire Dolce Sport 1 HD
- Schimbat sigla Kiss TV
- Nou la Freesat: Pro TV International

Unknown

Telekom România a introdus,
În cazul în care secțiune și canale regionale & locale, vă rog

HD Satelit România

Update: Kalman2007 a introdus în listă și serviciul de televiziune digitală prin cablu al Telekom România.

Anonim

Pe Freesat Boomerang se partajeaza cu Sport Uno;iar pe langa cele 35canale tv pentru care trebuie platita o taxa anuala pentru validarea cartelei se mai receptioneaza la liber urmatoarele canale tv:
- Antena International, Est TV, eStrada TV, Inedit TV, Mooz Dance, Music Channel, Nasul TV, Neptun TV, Realitatea Plus, Traditii TV, TVH, U TV si TV Sud Est (Romania)
- Acasa in Moldova, Canal 2, CTC-Mega TV, Euro TV Chisinau, Jurnal TV, Moldova 1, N4 si PRO TV Chisinau (Republica Moldova)
- A Media, Channel One Russia, Russia 1 si RU TV (Rusia)
- France 24 English si Sky News (Marea Britanie)

Anonim

Fix&Foxi nu se mai receptioneaza in Romania

Unknown

La Telekom TV Online s-a scos: BBC Earth, BBC World News HD, Look TV HD, Mooz Dance HD, Realitatea TV si Sundance Channel HD.
S-au introdus: AXN HD, Look TV, Mooz Dance, Romania TV, Sundance Channel, FilmBox, FilmBox Plus, TCM, Paramount Channel, Bollywood Clasic, National Geographic, National Geographic Wild, National Geographic Wild HD, Ginx TV, Nick Jr, VH1 Classic, Comedy Central Extra, MTV Rocks, Mooz RO!, Dolce Sport 2 HD.

Unknown

La Horizon GO s-a scos CCTV News si s-au introdus National TV, National 24 Plus si VH1.

Unknown

La DIGI Online s-a scos DIGIFilm si s-au introdus Disney Channel si Disney Junior

Unknown

La Orange TV GO (online) s-au scos Duck TV, E! Entertainment, Etno TV, Kanal D, Taraf TV si Travel Channel; s-au introdus Antena International, BBC Earth HD, Discovery Channel, Duck TV HD, Etno HD, Kanal D HD, Neptun TV, PRO TV International, Taraf TV HD, Travel Channel HD si Viasat History.

Unknown

La Seenow s-au scos Agro TV Network, Boomerang, Cartoon Network, CNN International, DocuBox HD, FashionBox HD, FightBox HD, FilmBox, FilmBox HD, FilmBox Family, FilmBox Plus, Kanal D, Mooz Dance si Valea Prahovei TV; s-au introdus AXN Spin, Hustler TV, Mooz Dance HD, Publika TV si TVR Moldova.

Kalman2007

La Telekom TV exista in continuare BBC Earth HD, BBC World News HD ( http://i.imgur.com/DCT0Yvx.jpg ), Look TV HD, Mooz Dance HD, Sundance HD. https://www.telekomtv.ro/live//
Sundance in varanta SD nu exista pe telekomtv.ro

Pe Horizon GO nu s-a modificat nimic de luni bune. Nu s-a scos CCTV News iar N24 Plus, National TV si VH 1 au fost introduse acum cateva luni. Am uitat sa le trec eu.
https://www.horizon.tv/ro_ro/live-channels.html

Am lasat Fix & Foxi pentru ca inca figura si pe pagina Telekom. Acum vad ca a disparut deci o sa-l sterg si eu. Postul oricum nu mai exista.

Unknown

La Orange TV GO (online) s-au scos Duck TV, E! Entertainment, Etno TV, Kanal D, Taraf TV si Travel Channel; s-au introdus Antena International, BBC Earth HD, Discovery Channel, Duck TV HD, Etno HD, Kanal D HD, Neptun TV, PRO TV International, Taraf TV HD, Travel Channel HD si Viasat History.

Kalman2007

Pe Digi Online vad ca inca este si Digi Film http://www.digi-online.ro/tv/digi+film/
La Orange vad ca e Duck TV https://tvgo.orange.ro/live/desene%20animate//1/channel
Este si E! Entertainemnt https://tvgo.orange.ro/live/lifestyle//1/channel
Este si Kanal D https://tvgo.orange.ro/live/romanesti//1/channel
Este si Etno si Taraf https://tvgo.orange.ro/live/muzica//1/channel
Este si Travel Channel https://tvgo.orange.ro/live/lifestyle//1/channel

Vad ca nu au introdus Antena International, BBC Earth HD, Neptun TV, Duck HD, Kanal D HD, Pro TV International sau Taraf HD. Unde le-ai vazut? https://tvgo.orange.ro/live/toate//1/channel

La Seenow o sa modific, in rest la Orange TV GO nu vad schimbari.

Unknown

La Orange TV GO (online) s-au scos Duck TV, E! Entertainment, Etno TV, Kanal D, Taraf TV si Travel Channel; s-au introdus Antena International, BBC Earth HD, Discovery Channel, Duck TV HD, Etno HD, Kanal D HD, Neptun TV, PRO TV International, Taraf TV HD, Travel Channel HD si Viasat History.

Unknown

La Horizon GO s-a scos CCTV News si s-au introdus National TV, National 24 Plus si VH1.

Kalman2007

In legatura cu Freesat: in lista eu introduc numai canale care sunt oficial in grila, nu introduc si alea FTA. :)
Sport Uno de unde este preluat? Aici nu am gasit nimic http://en.kingofsat.net/find.php?question=sport+uno&Submit=Zap

Anonim

In Arges la Upc se receptioneaza si Absolut TV

Anonim

La noi, in judetul Giurgiu, la UPC se receptioneaza Muntenia TV, Valahia TV si TV Giurgiu.

Anonim

In judetul Valcea, la RCS&RDS digital se receptioneaza Valcea UNU.

Anonim

In judetul Olt, la RCS&RDS Digital se receptioneaza Olt TV

Anonim

Salut!
In noua grila ai o mici greseli...
- inca nu ai scos Fix&Foxi din lista
- TVE se numeste TVE Internacional
- la Tele Moldova+ ai sigla Eurosport

In Transilvania pe toate retelele de telecomunicatii se receptioneaza Feny TV cu muzica ungureasca (folclor).

Anonim

E adevarat ca pe Freesat Boomerang se partajeaza cu Sport Uno.
Sport Uno este un canal de sport din Italia care este preluat pe Boomerang (nu stiu din ce cauza)...ceva informatii gasesti pe Wikipedia la pagina "Lista televiziuni in limba romana".

TCM 24/24h se receptioneaza acum pe toate retelele RCS&RDS...
Cartoon Network/TCM a ramas doar pe analogic.

Kalman2007

- TCM la RDS pe cablu inca este partajat cu CN.
- Despre Feny TV (post local din Gheorgheni) nu stiu exact unde se receptioneaza deci nu il trec. La UPC de ex. nu exista (in Reghin de ex.).
- Despre acest Sport Uno este vorba? http://www.tivu.tv/_common/images/cover-canali/sport1.jpg
- In rest voi face modificarile :) Multumesc pentru sugestii

Anonim

Da,despre acel Sport Uno e vorba

Kalman2007

Nu voi trece in lista posturi locale ci numai regionale. Exemple: Valahia TV, TV Giurgiu, Valcea Unu, Olt TV. O sa includ insa Muntenia TV si Feny TV care sunt regionale.
Intrebare: Feny TV se gaseste atat la UPC cat si RDS in cele 2 judete?
Deci posturi locale nu voi trece deloc in lista.
De asemenea am eliminat Digi Info si Moldova 1 care deocamdata nu vor emite.
Am eliminat posturile locale Eforie TV, Impuls TV, Ploiesti TV, Prahova TV. Televiziunea Sannicolau Mare, Top All TV, Wyl TV.
https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_canale_de_televiziune_%C3%AEn_limba_rom%C3%A2n%C4%83

Anonim

Sa inteleg ca ti-a fost de ajutor adresa de la wikipedia...sunt mai multe canale regionale acolo,dar nu stii in ce retele emit.
Cand am noutati le postez aici.

Anonim

Apropo...trebuie sa actualizezi si siglele canalelor din lista must-carry.
Acolo ai ramas mult in urma.

Kalman2007

Care sunt acele sigle?

Anonim

Ar cam fi de schimbat National TV,Favorit,Kiss TV,U TV,Travel Mix,TVR 1,TVR 2,TVR 3,TVR Cluj,TVR Craiova,TVR Iasi,TVR Timisoara,TVR Targu-Mures,TV5Monde Europe,MDI TV,Litoral TV,Valea Prahovei TV,Informatia TV.
Si sa stergi TVR News din lista odaya ce nu mai exista.

Kalman2007

La TVR regionale le-am schimbat recent, deci nu stiu ce e diferit. TVR News l-am sters de mult.
La MDI TV vad ca e la fel http://www.mditv.ro/
La TV5 Monde Europe nu este nici o schimbare.
La Litoral TV vad ca e la fel http://www.tvlitoral.ro/
La VPTV am schimbat.
La Informatia TV e la fel http://www.informatiatv.ro/live/

Anonim

Nu stiu unde e problema,dar la mine pe monitor apar siglele vechi...nu sunt aceleasi sigle ca in lista de grile ale operatorilor de televiziune...inseamna ca nu sunt actualizate.
Eu vorbesc despre siglele canalelor din lista must-carry (apare inclusiv TVR News care nu mai emite).

Anonim

Deschide ambele liste (must-carry si ces a operatorilor de telecomunicatii) in doua file separate,una langa cealalta si vei observa diferentele.

Kalman2007

Scuze. Ai dreptate. Eu tot ma uitam pe lista completa :D Chiar ma gandeam ce s-a schimbat din nou :))
O sa schimb si in lista a doua :D

Anonim

Poti sa schimbi si siglele Pro TV HD,Sport.ro HD si Mooz Dance HD pt ca nu mai contin "HD".
HD e scris undeva separat de sigla cum e la Etno TV,Taraf TV...
Si poti pastra in lista Prahova TV si Wyl TV pt ca sunt regionale.
La fel e si Valahia TV,Olt TV (urmareste Wikipedia pt ca actualizeaza si ei informatiile de la o zi la alta).
Feny TV se receptioneaza la RCS&RDS,UPC si Next-Gen.
Acum ceva timp aveam o adresa de la CNA cu toate canalele locale si regionale din Romania;cand o gasesc o postez aici.

Anonim

Alba TV,Absolut TV,Arges TV,Curier TV,eStrada TV,Prahova TV,Valea Prahovei TV,Wyl TV,Columna TV si Media Sud TV Alexandria se receptioneaza si in reteaua Next-Gen.

HD Satelit România

Update: Kalman2007 a actualizat lista must-carry și grilele de canale.

Anonim

Oare va rebrandui Telekom si Next-Gen-ul in Telekom, sau va ramane Next Gen ?

Anonim

Incepand de astazi,FilmBox HD a devenit Filmbox Extra HD,iar FilmBox Extra a devenit FilmBox Premium. Pe 1octombrie (peste 2 zile) TCM devine TNT si se lanseaza DIGI Sport 4. Sigla Prahova TV trebuie schimbata...cum era pana sa efectuezi ultimele modificari .

radioakcent

TCM devine TNT pe 6 octombrie nu pe 1 octombrie

Anonim

FilmBox pana la sfarsitul anului isi mai rebranduiesc posturile de cateva ori. Incearca sa le dea denumiri cat mai pompoase in speranta ca o sa se aboneze cineva la ei.
Daca TCM devine TNT si nu mai baga filme dinalea vechi si-au pierdut calitatea si audienta pe care o au acum

Anonim

Filmbox Premium exista de mult timp in alte tari, doar ca acum a venit randul si pentru Romania.

Kalman2007

O sa fac modificari dupa ce TCM devine TNT.
Asa e ok la Prahova TV? >> http://i.imgur.com/xHKxCka.png

Anonim

E ok. Aceea e adevarata sigla a Prahova TV. Si mai trebuiesc schimbate siglele a doua canale tv: Valcea UNU (sus scrie VALCEA,iar sub Valcea scrie UNU) si Valea Prahovei TV (acum e doar VP).

Anonim

Trebuie sa mai modifici si grilele online...la Seenow au fost scoase mai multe canale si introduse altele; in timp ce la Telekom au fost introduse multe canale tv.

Kalman2007

As dori si niste linkuri pentru siglele Valcea Unu si VP TV. Eu nu le-am gasit :)
In rest am mai zis ca modificarile vor fi postate pe 6 oct. (ma refer la cele online Seenow si TelekomTV.ro)

Kalman2007

As dori o grila actualizata pentru Canal S. Fashion Television si Fen TV se mai afla de ex. in grila?

Kalman2007

Update 8 octombrie, 2015:

- Nou la RDS: Digisport 4
- TCM s-a transformat in TNT
- Filmbox Extra a fost redenumit in Filmbox Premium
- Filmbox HD a fost redenumit in Filmbox Extra HD
- Au fost eliminate din grila UPC (anumite regiuni): Super TV 2, Minimax HU, Paprika HU.
- A fost eliminat Penthouse TV din grila Telekom (DTH + IPTV)
- A fost eliminat din grila Nextgen Penthouse TV si Dorcel XXX

Anonim

La NextGen nu exista Nat Geo Wild HD, in schimb este Cinemax 2 HD

Kalman2007

Update 20 octombrie, 2015

- Nou la UPC: Trace Sport Stars HD, Trace Sport Stars, Trace Urban HD, eStrada TV, DoQ RO, TVR Cluj, TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Timisoara, TVR Tg. Mures.

Anonim

Salut!
Am revenit cu sigle noi.
- http://www.weareshameless.com/wp-content/themes/edge/timthumb.php?src=http://www.weareshameless.com/wp-content/uploads/2012/07/Extreme-resize1.jpeg&h=&w=580&zc=1&q=92 (Extreme Sports)
- http://atacdearges.ro/wp-content/uploads/2015/05/absolut-tv-poza-2.jpg (Absolut TV)
- http://xtremetv.go.ro/logo/v0089.jpg (Muntenia TV)
- http://www.azstreaming.com/images/television/big-valcea-1-tv.gif (Valcea UNU)
- http://canlive.net/pictures/vp-tv.jpg (Valea Prahovei TV)
- http://canalesparabolica.com/img/cha/ro/tvrCluj_95x70.gif (TVR Cluj)
- http://canalesparabolica.com/img/cha/ro/tvrCraiova_95x56.gif (TVR Craiova)
- http://canalesparabolica.com/img/cha/ro/tvr-iasi_95x89.gif (TVR Iasi)
- http://www.logotypes101.com/logos/312/97BBF5AE04BB637CECB452EB5C0259CD/discoveryworld.png (Discovery World)

Anonim

Mai poti adauga televiziunile regionale:
- http://vechi.impactingorj.com/news-images/006140a-1.jpg (Acces TV,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS,AKTA si NextGen
- http://www.nortel-sat.ro/wp-content/uploads/2015/01/aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-.png (N-Sat TV HD,music);se receptioneaza in retelele NextGen,Telekom Cablu Digital si AKTA
- http://3.bp.blogspot.com/-n_XfniImdlE/UzQ9E3i1xJI/AAAAAAAAE-s/4fG01dY9tv4/s320/logotele3.png (Tele 3,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS,AKTA,NextGen si Telekom Digital
- http://www.gorjtv.ro/images/logo.gif (Gorj TV);se receptioneaza in retelele RCS&RDS,AKTA si NextGen
- http://www.tvsud.ro/images/logo.png (TV Sud,news);se receptioneaza in retelele RCS&RDS,AKTA si NextGen
- http://tvhunedoara.ro/wp-content/uploads/2013/05/cropped-logo-hunedoaratv.png (Hunedoara TV,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si UPC
- http://hunedoara100.ro/wp-content/uploads/2015/03/SIGLA-info-hd-PNG-300x240.png (Info HD,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si UPC
- http://www.3daqua.ro/wp-content/uploads/2011/10/Mondo-Tv.jpg (Mondo TV,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si UPC
- http://1.bp.blogspot.com/-D7MQOeK37tk/Ut5nULn9UuI/AAAAAAAAERQ/sqbAX9CzFAk/s320/ztvp.PNG (TV Parang,general);se receptioneaza in reteaua UPC
- http://www.itv-ro.com/logo-player/tele-2-drobeta.png (Tele 2 Drobeta,general);se receptioneaza in reteaua RCS&RDS
- http://www.frocus.net/images/logotv/original/rts%20ro.jpg (RTS,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si UPC
- http://2.bp.blogspot.com/-PkZ4g4emHR8/U8fazIt6edI/AAAAAAAAGIM/C4cFWCHdnMI/s320/datin.JPG (Datina TV,music);se receptioneaza in reteaua RCS&RDS
- https://yt3.ggpht.com/-7a_1UDjwnv0/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAAA/c8AbY3gIUrM/s900-c-k-no/photo.jpg (RTV Galaxy,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si AKTA
- http://4.bp.blogspot.com/-QXBVv5KY9Ds/U_R7GTyBjtI/AAAAAAAAGPQ/rc3iZBbBKRM/s1600/tvarad-logo.jpg (TV Arad,general);se receptioneaza in reteaua RCS&RDS
- http://www.goldbachmedia.com/ro-ro/resources/tv-sigle/tv-bistritanasaud-astv.jpg (AS TV,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS,UPC,NextGen
- http://www.campusbuzau.ro/wp-content/uploads/2013/01/sigla-campus-tv2.jpg (Campus TV,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si UPC
- https://pbs.twimg.com/profile_images/3310857964/3f1d5a5f91ad36b2eddacc45c17de86b_400x400.jpeg (Banat TV,general);se receptioneaza in reteaua RCS&RDS
- http://guzei.com/online_tv/logo/7123.png (Somes TV,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si NextGen
- http://alege.tv/wp-content/uploads/2014/03/ALEGE-TV-main.png (Alege TV,news);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si AKTA
- http://btonline.ro/wp-content/uploads/2015/02/telembt.jpg (Tele M,news);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si UPC
- http://cdn.djmures.ro/wp-content/uploads/2014/08/TV-TTM-Mures-logo.jpg (TV Tg,Mures,general);se receptioneaza in reteaua RCS&RDS
- http://www.goldbachmedia.com/ro-ro/resources/tv-sigle/tv-neamti-cnsroman.jpg (CNS,general);se receptioneaza in reteaua UPC
- http://www.negresti-oas.ro/wp-content/uploads/logo_nvtv.jpg (Nord Vest TV,general);se receptioneaza in retelele RCS&RDS si AKTA
- http://tvkit.ro/soon/images/tv-logo.png (TV Kit,general);se receptioneaza in reteaua UPC
- http://estv.ro/wp-content/uploads/2013/10/logo.png (Euro Sud TV,general);se receptioneaza in reteaua RCS&RDS
- http://www.craiovaculturala.ro/updata/_cache/lista/8/140x100/ccce-logo-gtv.jpg (GTV,general);se receptioneaza in reteaua RCS&RDS
- http://www.sportuldevrancea.ro/images/colab/AtlasTV.jpg (Atlas TV,general);se receptioneaza in retelele AKTA,UPC si Telekom Digital

mariusica

Anonim, multe din televiziunea astea care le zici tu sunt locale. Eu lucrez la una dintre ele si am lucrat si la alta dintre ele, din acelasi oras, si sunt locale, se receptioneaza doar maxim intr-un judet, daca nu doar intr-un oras. Regionale inseamna ca se receptioneaza in mai multe judete, preferabil o regiune intreaga, nu doar intr-un oras si comunele adiacente sau doar intr-un judet.

Kalman2007

Multumesc pentru sigle :) Deci din lista o sa elimin toate cele regionale/locale ca deja e prea stufos asa si e posibil sa fac o lista separata doar cu cele regionale/locale.

Anonim

Kalman, cand ai timp actualizezi sigle posturilor AXN cu noile sigle: AXN SD/HD http://www.lyngsat-logo.com/tvchannel/ar/AXN.html , AXN Black http://www.lyngsat-logo.com/tvchannel/bg/AXN-Black.html , AXN White http://www.lyngsat-logo.com/tvchannel/bg/AXN-White.html .

Kalman2007

Stiu de ele dar AXN inca nu a fost rebranduit in Europa de Est deci deocamdata nu le schimb.

Anonim

A da, si mai trebuie sa pui L pe randul lui UPC la Televiziunea Locala TV Arad

Kalman2007

Am inclus si Arad TV dar si altele intr-o lista separata. De acum incolo cele regionale/locale se regasesc intr-o lista separata. De asemenea am facut si o lista separata numai cu UPC dar mai detaliat :)

ATENȚIE: acest articol are peste 200 comentarii. Utilizați navigarea de mai jos pentru a vizualiza toate comentariile, inclusiv cele publicate de dvs:
<< Cele mai vechi comentarii < Comentarii mai vechi   Comentariile 1 – 200 din 351 comentarii   Comentarii mai noi > Cele mai noi comentarii >>

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile