miercuri, 15 octombrie 2014

HBO va oferi un serviciu video online care nu va necesita și abonament la cablu tv sau satelit

HBO va lansa în 2015 un serviciu video online de sine stătător, pentru care abonatii nu vor mai fi obligati sa dețină un abonament la televiziune prin cablu sau prin satelit, a declarat directorul executiv Richard Plepler.

"Planurile HBO vor crea o schimbare dramatică în industria de televiziune, care a beneficiat mult timp de obligativitatea la achizitionarea de pachete de canale, care de multe ori nu erau vizionate cu regularitate. HBO este unul dintre canalele cele mai valoroase din ofertele de cablu și satelit. Concurenta cu Netflix și alte platforme digitale de divertisment a pus presiune pe modelul de afaceri a televiziunii cu plată. Mulți consumatori sunt dispuși să renunte la abonamente de cablu pentru a viziona sport in direct prin oferte VOD locale sau conținut premium prin HBO. În 2015, vom depasi această barieră și vom oferi servicii over-the-top, care vor avea potentialul de a produce venituri suplimentare de sute de milioane de dolari. Și oportunitățile internaționale pot sa fie la fel de mari, dacă nu chiar mai mari. Vom folosi toate mijloacele aflate la dispoziția noastră pentru a atinge aceste scopuri", a declarat Plepler la o reuniune din New York a investitorilor companiei-mamă Time Warner.

Plepler nu a oferit detalii exacte cu privire la planurile de implementare digitală a a servicului video streaming HBO OTT, dar a declarat ca firma va incepe vânzarea unui serviciu de sine stătător în Statele Unite și alte două țări, înainte de a-l extinde în toate țările în care operează afaceri in prezent.


7 comentarii despre subiectul „HBO va oferi un serviciu video online care nu va necesita și abonament la cablu tv sau satelit”:
Anonim

Abureala marca HBO! Saracii nu unbla dupa profit!! Astia urasc banii;)))))))))

Anonim

Nici cei de la upc nu unbla dupa bani, ca tot americani sunt si astia.

Anonim

Ai dreptate,NU unbla dupa bani,le dam noi personal :)))

Anonim

astia or sa fie falimentari daca nu se axeaza pe cerintele consumatorului si asteapta sa le pice bani din cer or sa aibe soarta programelor Discovery, incet da' sigur firmele de cablu le vor scoate din grila de programe propunandu-le abonament separat daca nu ofera calitate in emisiuni

claudiu

Sunteti distractivi toti cei care ati comentat mai sus.
Unde a spus HBO ca nu umbla dupa bani ? Tocmai asta a spus, ca noul serviciu le va aduce mai multi bani.
Unde au spus ca scot de pe cablu canalele HBO ? Au spus ca ofera un serviciu suplimentar prin internet, pentru cei care nu doresc sa se aboneze la un provider de tv cablu sau satelit, dar doresc sa vizioneze aceste serviciu HBO over the top.

Anonim

Ar fi si cazul sa ofere in sfarsit HBO Go ca serviciu separat, oricui doreste sa se aboneze la acest serviciu, fara sa te mai conditioneze de achizitia pachetelor HBO de la operatorii de cablu agreati.

claudiu

Exact, in sfarsit un comentariu inteligent. Probabil si la HBO GO se refera prin acel nou serviciu, sa fie oferit independent de operatorii de televiziune prin cablu sau de alt tip, la care vor adauga probabil prin streaming si canalele lor live.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile