joi, 16 octombrie 2014

OTE upgradează la rezoluție HD toate canalele de sport ( inclusiv două noi ) și anunță semnarea cu UEFA a unui acord pentru drepturile de televizare până în 2018 a meciurilor din Champions League și Europa League

OTE a anunțat printr-un comunicat că două competiții europene de fotbal, și anume UEFA Champions League și UEFA Europa League, vor fi disponibile pe canalele OTE SPORT începând cu luna iulie 2015. Prin semnarea unui acord cu UEFA, OTE TV a obținut drepturile de difuzare pentru toate meciurile din ambele ligi, pentru perioada 2015-2018, care vor fi difuzate prin intermediul canalelor OTE Sport, in format HD.

Mai exact, în ceea ce privește Liga Campionilor, ΟΤΕ TV va difuza meciurile din ambele zile din playoff-ul turneului ( exclusiv), toate meciurile de marți ( din grupe până la finală), tot în exclusivitate, precum si toate meciurile de miercuri, de la faza grupelor până la finală.

În ceea ce privește Europa League, ΟΤΕ TV a obținut drepturile exclusive pentru toate cele 205 meciuri ce vor fi jucate în turneu până la finală.

Zacharias Piperidis, OTE Group Chief Operating Officer, a declarat: "Suntem încântati să urăm bun venit celor două competiții de fotbal de top, Liga Campionilor și Europa League, la OTE TV, începând din 2015. Adăugarea acestor două turnee la programul OTE TV face parte din strategia de a dezvolta in continuare portofoliul nostru de televiziune cu plată. Cu Liga Campionilor, Europa League și restul turneelor sportive internaționale și grecești de top, transmise de OTE TV, clientii nostri se vor bucură de departe cel mai bogat conținut de sport din țară".

Canalele de sport ale ΟΤΕ transmit in direct fotbal ( Barclays Premiere League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Cupa de fotbal din Grecia, Liga de fotbal din Grecia), turnee de baschet (NBA, ACB, Liga Basket, etc); turnee de tenis (ATP World Tour Masters 1000, ATP World Tour 500 și 250, etc) și sporturi cu motor (Formula 1, Moto GP, WRC, etc). Prin canalele sale de sport, abonații la televiziune OTE se va bucura de peste 50 de transmisiuni in direct săptămânal, precum și de informații sportive, prin emisiunile OTE TV.

OTE va lansa în curând încă două canale de sport și va upgrada toate canalele existente de sport la calitate HD.

OTE este o companie de telecomunicații din Grecia, cu sediul la Atena. Din iulie 2009, Deutsche Telekom este cel mai mare acționar al companiei.  În anul 1998, OTE a achiziționat 51% din acțiunile Romtelecom ( actual Telekom ) de la statul român, pentru care a plătit 675 milioane dolari. OTE este prezent în Grecia, Bulgaria, Albania, Macedonia și România.


11 comentarii despre subiectul „OTE upgradează la rezoluție HD toate canalele de sport ( inclusiv două noi ) și anunță semnarea cu UEFA a unui acord pentru drepturile de televizare până în 2018 a meciurilor din Champions League și Europa League”:
Cristy

Asta inseamna ca incepand cu anul viitor UCL va fi exclusiv la Dolce Sport?

Anonim

Pai de ce, canalele Dolce Sport se numesc OTE Sport ?

Anonim

Nu au nici o legătură drepturile de transmisie din Grecia cu cele din România. Alte contracte, alte legi, alți competitori

Anonim

Dar nici nu e exclus, e aceeasi firma ca la Dolce Sport.

george

sunt abonat la TELEKOM ROMANIA IPTV companie cumparata acum o luna de TELEKOM GERMANIA. Sper ca aceste posturi tv de sport din Grecia sa fie introduse la TELEKOM ROMANIA IPTV dar sa ramana si posturile de sport proprii DOLCESPORT1,2.Speram mult acest lucru.Ar fi minunat.

Anonim

Pai sunt în greacă. Tu întelegi grecește ?

Anonim

Conteaza imaginea, cui ii pasa ce zice comentatorul in greceste?

george

nu stiu greaca, dar, putin probabil sa le introduca si mai putin probabil, daca le-ar introduce, sa fie traduse in romana sau commentate de un commentator roman. vasarea malai viseaza, ca mine.

Anonim

Daca OTE va transmite meciurile din Europa, inseamna ca Digi-ul se va desfiinta. Ce le mai ramane? Ca Liga 1 nu o dau...asta mai era scaparea lor.
Strategia rds nu a dat roade. Se pare ca vor pierde cele mai importante evenimente sportive si implicit abonati

Anonim

pacat

Anonim

la greci se poate posturi hd,competitii una si una.la noi insa nu-s in stare sa lanseze dolcesport 2 hd.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile