sâmbătă, 18 octombrie 2014

Șeful Orange România a confirmat că are o echipă care răspunde pe forumuri

Intr-un amplu interviu de cinci pagini, pe care il puteti citi pe businessmagazin.ro, Jean-François Fallacher, CEO Orange Romania, a confirmat că firma pe care o conduce are o echipă specială pentru a răspunde clientilor pe diverse forumuri sau retele de socializare.

"7 milioane de utilizatori ai reţelei Facebook, 6 milioane de români care intră zilnic pe internet si cele 2,4 de milioane de smartphone-uri care vor fi vândute probabil în acest an pun presiune pe companiile de servicii, şi în special pe cele care, precum Orange, îşi schimbă procesele interne. Există un trend pe care îl vedem: o categorie de clienţi care folosesc forumurile sau reţeaua Facebook pentru a ne trimite comentarii sau întrebări şi care nu mai sună la noi în call-center, pentru că această metodă li se pare mai convenabilă. Am creat o echipă specială care le răspunde acestor clienţi“, a precizat Jean-François Fallacher.


7 comentarii despre subiectul „Șeful Orange România a confirmat că are o echipă care răspunde pe forumuri”:
Anonim

o masura "geniala" o sa dea voie la toti nebunii sa se dea specialisti Orange si-n numele Orange Romania sa se dea cu bagarea in seama sau si mai grav sa ceara bani de la clienti pe N servicii prestate, fara ca macar sa fie vreodata angajati ai aceleiasi firme. Intr-o era a internetului plina de excrocherii si oameni rau intentionati, intentia Ceo Orange Romania este mai mult decat inteligenta, daca as fi seful lui l-as da afara in secunda urmatoare

Anonim

Exista si pentru vodafone echipa care raspund pe forumuri, pentru telekom nu exista echipa care sa raspunda pe forumuri, doar vodafone si orange raspund pe forumuri.

Anonim

Au si cei de la RCS-RDS echipe care raspund pe forumuri! Raspund din an in pasti dar raspund! Singuri care sunt praf la orice capitor sunt cei de la Telekom!

Anonim

E bine ca raspund, mi se pare un lucru bun !

Anonim

Faza e ca pana acum doar Orange a confirmat o astfel de echipa. Eu nu am citit pe undeva sa fi confirmat asta si altii, desi sunt convins ca au o astfel de echipa. Dar ca nu e confirmata public, cum a facut Orange.

Anonim

Foarte buna echipa. Imediat te suna cineva dupa ce li te-ai adresat pe softpedia ( de exemplu).

Unknown

Au inceput si Telekom sa raspunde clientilor sai doar pe Facebook l sectiunea Forum, pentru inceput!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile