joi, 6 noiembrie 2014

Astra - Celtic și Rio Ave - Steaua, pe Digisport, Dolce Sport și Sport.ro ( doar meciul Astrei )

Astra - Celtic: Astra va juca in aceasta seara, de la ora 20:00, al doilea meci de pe teren propriu din grupele Europa League, contra Celtic, campioana Scoției. Meciul Astra - Celtic va fi difuzat pe Digi Sport 1, Dolce Sport 2 și Sport.ro.

Rio Ave - Steaua, meci din etapa a patra a grupelor UEFA Europa League, se va disputa în Portugalia incepand cu ora 22:00. Campioana României a învins în turul de la București cu scorul de 2-1, însă manșa a doua se anunță mult mai dificilă, în condițiile în care portughezii își joacă ultima șansă de a ajunge în primăvara europeană.

"Pentru noi este un meci foarte important prin prisma faptului că, dacă câștigăm aici, luăm o opțiune importantă pentru primăvara europeană", susține antrenorul Costel Gâlcă.

Steaua nu se va putea baza pe Raul Rusescu (accidentat), așa că în atac va evolua din primul minut Claudiu Keșeru, susținut din linia de mijloc de Adi Popa, Chipciu și Tănase.

Meciul Rio Ave - Steaua va fi difuzat pe Digi Sport 1 si Dolce Sport 1.


6 comentarii despre subiectul „Astra - Celtic și Rio Ave - Steaua, pe Digisport, Dolce Sport și Sport.ro ( doar meciul Astrei )”:
Anonim

La upc pe ce canal se vede meciul stelei ?

Anonim

Nu se vede pe upc

Anonim

Ce vreti sa vedeti si europa ligue nu va ajunge liga 1 .....nesatulilor

Anonim

Nici liga 1 nu o au pe toata

Anonim

Anonim 2,3 si 4 eram ironic.

Cristy

@Anonim 6 noiembrie 2014, 21:43
UPC difuzeaza toate meciurile din Liga 1. Doar ca pentru unele(cele transmise pe Look Tv) trebuie sa platesti optiunea Extra Fotbal.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile