luni, 17 noiembrie 2014

RCS-RDS dublează gratuit și automat viteza la Digi Net Fiberlink 50

RCS-RDS va dubla gratuit si automat viteza la Digi Net Fiberlink 50. Astfel, toti clientii rezidentiali care au acest plan de abonament la internet fix de 50 Mbps vor beneficia de 100 Mbps, fara sa mai fie necesara resemnarea contractelor si fara niciun cost suplimentar. Migrarea la 100 Mbps va incepe din aceasta luna si se va realiza gradual.


Practic, vor disparea abonamentele de 50 Mbps, fiind inlocuite cu cele de 100 Mbps, la acelasi pret.

RCS & RDS a lansat in urma cu un an Digi Net Fiberlink 1000 (viteze de download de până la 1000 Mbps) la pretul de 45 Lei/55* lei lunar (TVA inclus) cu abonamentul Digi Net Fiberlink 500 (viteze de download de până la 500 Mbps ) la pretul de 45 lei pe luna (TVA inclus).

*tariful pentru Fiberlink 1000 este 55 Lei (TVA inclus), iar reducerea de 10 Lei (TVA inclus) se aplica pentru abonatii care au contractat Digi TV Digital si Digi Tel sau Digi TV Digital si Digi Mobil din oferta curenta.


27 de comentarii despre subiectul „RCS-RDS dublează gratuit și automat viteza la Digi Net Fiberlink 50”:
Anonim

Bravo lor, dar ar fi fost frumos sa dubleze la 200 mbps fara resemnare si prelungire contracte si pentru cei care au net de 100 mbps. De exemplu eu am de 100 mbps si platesc mai mult decat platesc cei care au de 50 mbps si ei vor avea tot de 100 mbps ca si la mine. Sau sa reduca pretul la cei cu 100 mbps la suma pe care o platesc cei cu 50 Mbps si vor avea viteze tot ca mine, de 100 mbps.

Alexyss

La mine deja sa facut trecerea, am testat viteza si acum am 100 in loc de 50 , bravo lor.

Jipa Mihail Gheorghe

NU ESTI PREA INFORMAT PREA CORECT SA TRECUT DE LA FITEZA 100 LA 200MB DE MULT !!!!

Anonim

Cititi frate inainte sa deschide-ti gura!! Ce scrie mai sus? Iti spun eu "RCS-RDS dublează gratuit și automat viteza la Digi Net Fiberlink 50". Ce legatura are viteza de 200 Mbps? Ca sa primesti 200 Mbps daca ai 100 Mbps se face dupa resemnarea contractelor care ramane valabile!

DanS

@ mihailgheorghe

Iar tu nu ai citit cu atentie textul articolului.
Daca pana acum trecerea de la 50 la 100, respectiv de la 100 la 200 se facea gratuit cu prelungirea contractului (era necesara prezenta in punctele rcs rds) acum se face gratui si AUTOMAT (fara prelungirea contractului).

Anonim

@ DanS
La fel ai facut si tu ca @ mihailgheorghe! Amnadoi sunteti neinformati!

flatron

Ce nu intelegeti ? Înainte trebuia sa mergi la casierie si sa prelungesti contractul pe inca 1 an ca sa beneficiezi 100 mb la pret de 50 mb. Acum face RCS trecerea, fara sa mai faci tu nimic, fara sa prelungesti nimic si fara sa semnezi nimic.

Insa in cazul trecerii de la 100 la 200 mb cu pret de 100 mb se face doar cu prelungire contract 1 an. Insa multi nu vor sa prelungeasca contractul, nu au siguranta banilor in viitor. Daca au contract prelungit si raman de exemplu fara job, pot avea greutati in plata serviciilor pentru inca maxim 1 an. Dar fara contract prelungit, renunta si gata. Asta e diferenta si fara prelungire se aplica doar la trecerea AUTOMAT de la 50 mb la 100 mb. NU SE APLICA la cei care au 100 MB sau 200 MB fara prelungire contract.

Deci s-a renuntat oferta de retentie la abonamentele de 50 MB si se ofera la toata lumea 100MB, fara a mai fi necesar contract de prelungire pe minim 1 an.

Anonim

Se referea la faptul ca 50mb costa 29 iar 100mb 39.
Acum peroanele cu 29 primesc 100 iar persoanele cu 39 au tot 100mb

Anonim

la alate socetati de cablu din tara , latime de banda de 40 mbps si costa 37 lei luna

Anonim

De aceea exista concurenta. La alte societati de cablu se ofera internet cu latime de banda 100 mbps care costa 27 lei. Eu sunt abonat la o astfel de firma locala care incepe cu litera A, nu dau nume ca nu vreau sa le fac reclama.

Anonim

pai care e diferenta ca eu am banda garantata-simetrica 20/20Mbps si cu aceste viteze astronomice

Anonim

Anonim 19 noiembrie 2014, 06:43

diferenta e latimea de banda adica navigezi mai rapid pe internet si descarci mai rapid ex : 20 mbps descarci un film 700mb aproximativ 6 minute sau mai mult , la 100 mbps descarci doar 30 secunde .

Anonim

mda, se poate naviga si cu 5mbps o data si in al doilea rind 100mbps foloseste celor care descaeca in fiecare zi ,dar cum se gaseste totul online descarcarea e mult mai rara si ff multi daca descarc de doua ori pe an

Anonim

Trecerea automata se aplica doar pentru abonamnetele FB 50 - 29 lei la FB 100 - 29 lei.

viorel

nu la toti sa trecut de la 50 la 100, spre exemplu mie mi-au spus ca stau la casa si ca inca l-e mai trebuie echipamente care sa faca rocada, mai e undeva in tara asemenea probleme de ordin tehnic?

Anonim

Esti sigur ca ai Fiberlink si nu ai alt tip de abonament la net, care nu e prin fibra optica ? Ca oferta se refera doar la Fiberlink.

viorel

sigur ca am fiberlink , si nu alt tip de abonament, si am si fibra optica, a stat saraca aceea operatoare de la digi ,ca nici ea nu stia cum sa ma proiecteze din contul meu digicare, o fi vreo anomalie in sistem, cei de la call center, sa scape de mine au zis ca mai trebuie ceva adaugat pe retea, nu-i corect, ori toti ,ori nimeni, nu poti face discriminari intre abonati.

Anonim

"Migrarea la 100 Mbps va incepe din aceasta luna si se va realiza gradual."
Asa scrie in stire. Deci incepe la unii de luna asta si se va realiza migrarea treptat, dar nu se stie cat dureaza trecerea la toti abonatii, poate si pana la anul viitor. Nu scrie in stire ca migrarea se finalizeaza la toti luna asta.

Anonim

Ca tot veni vorba de Digi ,desi nu e pe subiect, am primit un mesaj de la rcs ,la Optim Nelimitat pot vorbi maxim 3000 de minute internationale

Anonim

Inainte vorbeai mai mult, la digi sau la altii si la bani mai putini sau nu vorbeai deloc?

Alexyss

Orice minune tine...6 luni, la mine a revenit la viteza initiala avuta inainte de lansarea acestei oferte, contactati,reprezentantii RDS spun ca, ....trebuia acordul meu scris pentru marire, cautand in cache in google am dat peste comunicatul lor si i lam citit textual, la care D-ra de la rds imi spune ca, posibil este o eroare....si sa formulat o sesizare urmand sa mi se comunice un rezultat, sunt curios daca si la altii sa facut downgrade la net.

Alexyss

A, venit si raspunsul lor de tot kk.....nu tine infrastuctura....bleachhhhhhhhhh ce jeguri, adica 6 luni a mers bine mersi si acum nu mai merge....

Anonim

La mine merge tot cu 92 download si acum cu si cu upload mai mare de 93 !!! poate e infrastructura de la tine din zona....

Alexyss

Din 17 noiembrie 2014 a mers fara probleme pana ieri si de aseara nu se mai poate? nu cred!

Anonim

Poate atat a fost oferta cu viteza dubla gratuit, o fi retras gratuitatea de viteza dubla. La mine inca merge, poate ca va scadea si la mine, nu o fi dezactivat inca la toti abonatii, te anunt daca si la mine va face la fel.

Alexyss

Oferta este valabila, operatorul a spus : oferta este valabila in zonele in care este posibila marirea vitezei, intrebarea mea este simpla: de ce 6 luni a mers fara probleme iar dintr-o data nu mai permite infrastructura....???

Alexyss

Sa rezolvat cu o plangere la OPC!! si chiar nu vroiam o astfel de rezolvare, dar in final a trebuit sa o fac!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile