duminică, 2 noiembrie 2014

Sport 1 România s-a închis mai devreme

Desi data anuntată pentru închiderea televiziunii era 5 noiembrie 2014, se pare ca Sport 1 România a fost inchis mai devreme, de la 1 noiembrie, transmisia încetând la mai multi operatori din țara noastră.

Chiar reprezentantii Sport 1 s-au declarat surprinsi, raspunzand pe pagina de Facebook a televiziunii: " Nici noi nu am fost informati de asa ceva. Primisem program pana in data de 5 noiembrie, inclusiv."

In locul Sport 1 Romania are acum program prelungit televiziunea Megamax, care a fost cumpărată de către AMC la pachet, impreuna cu alte canale, in momentul achizitiei Chello Central Europe de la Liberty Global ( companie care detine si UPC Romania si Focus Sat ).

Sport 1 Romania a fost operat de divizia Central Europe a AMC Network International, care mai oferă in țara noastră televiziunile Film Cafe, MGM ( viitoarea AMC ), Megamax, Minimax si Paprika.

Inchiderea Sport 1 Romania a fost anunțată inca de la inceputul lunii septembrie: "Multumim celor care, in acesti opt ani, au fost alaturi de noi si sperăm ca alte televiziuni, mai puternice financiar, sa acorde macar acelasi interes fata de NFL sau NHL pe care l-am avut noi. Nu am avut niciodata multi telespectatori, insa cei putini, care au stat pe frecventa postului nostru, au demonstrat mereu ca sunt oameni de calitate si tinem sa le multumim pentru sprijinul acordat", a precizat in acel moment Sport 1 Romania.


8 comentarii despre subiectul „Sport 1 România s-a închis mai devreme”:
koko vs loko

Păcat... Sunt zeci de televiziuni care zac în nișe numai de ei știute... Am descoperit NFL,cel mai corect sport de echipă din lume,alături de Sport 1. Alte posturi tv,zac în audiențe de 0,00001 %. Păcat.

Anonim

hahaha, nfl cel mai penibil sport din lume... americanii nefiind competitivi la altceva au inventat ei niste sporturi practicate doar de ei la care sunt zei pfff

GABI

cine se uita la dracovenia asta de program? cred ca avea aceeasi audienta la LookTV in meci de derbi :))

Andrei

@ Anonim - Se practica si in alte tari nfl. Se vede ca esti paralel cu acest sport. Mai bine nu ai comenta, te faci de ras

Anonim

Citind comentariile pe pagina lor de facebook, cei de la sport 1 au spus ca mai exista doar la Focus Sat.

Anonim

Am eu Focus Sat si nu mai e transmis de cateva zile, e doar Megamax.

George

R.I.P Sport 1 Romania 2006-2014

Anonim

Sport1 si cu OTV is the best :))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile