miercuri, 7 ianuarie 2015

Televiziunea publică din Ungaria transformă principalul canal tv într-unul de știri și lansează o televiziune de sport

Poate este un exemplu demn de urmat si in Romania reorganizarea majoră care va surveni la televiziunea publica din Ungaria, începand cu 15 martie 2015.

- Televiziunea M1 se va transforma dintr-una generalista intr-una de știri de interes national, urmand in parte modelul BBC.
- Televiziunea Duna isi va asuma rolul actual al canalului M1.
- M2, al doilea canal public, va redenumi tronsonul de seara ca Petöfi Tv ( dedicat pentru telespectatorii tineri, in varsta de 16-35 de ani), iar in timpul zilei va rămâne televiziune pentru copii.
- Va fi lansat un patrulea canal, denumit M4 Sport, ce urmareste să transmită competitii sportive de interes national, dar si international.

Cele doua societati ( MTV Zrt si Duna TV Zrt ) care detin canalele mentionate vor fi controlate de către Duna Médiaszolgáltató.

Cititorii care cunosc și limba maghiara pot sa gaseasca mai multe detalii despre transformarea M1 si lansarea M4 Sport dând click aici.

UPDATE 21 februarie 2015: Televiziunea M4 Sport se lansează pe 4 iulie 2015, conform informațiilor oferite de un cititor anonim al HD Satelit.

UPDATE 27 februarie 2015: Emisiunile Petofi TV sunt disponibile pe canalul M2 , conform informațiilor oferite de un cititor anonim al HD Satelit, care a mai precizat că pe sigla M2 scrie Petofi ( când sunt difuzare emisiunile Petofi ), iar siglele Duna și M1 au rămas neschimbate. De asemenea, au fost difuzate promoționale care anunță schimbările ( prezentate anterior în articol ), de exemplu prin intermediul televiziunii M1.


29 de comentarii despre subiectul „Televiziunea publică din Ungaria transformă principalul canal tv într-unul de știri și lansează o televiziune de sport”:
Anonim

Ar fi ideal ca in Romania TVR 1 sa fie doar de stiri, TVR 2 sa fie de divertisment, muzica, stiinta, cultura, documentare, minoritati, religie, educatie etc, deci mai generalist, chiar fara filme, TVR 3 sa fie unul doar de filme si seriale, iar TVR 4 de sport ! Poate ne inspiram si noi de la vecini si imbunatatim ! Eu am oferit deja o idee care ar asigura divertisment si informare completa, fara sa mai depinda cineva de nu stiu cate zeci de alte canale pentru care poate nu toti au bani sa le plateasca sau posibilitatea sa le vada.

Nexxus

M2 nu va fi redenumit total in Petofi Tv ci doar tronsonul de seara ... in timpul zilei va ramane "M2 gyerekcsatorna" adica M2 televiziunea pt. copii

HD Satelit România

Multumesc, Nexxus, am adăugat informația ta în articol.

ROmanul

Era si timpul. Cu televizorul vom minti poporul...
Incepe propaganda si pentru asta trebuie canal care sa toace in continuu pe americani si pe UE si sa-i perie pe rusi. Sa nu uitam ca SUA a sanctionat Ungaria prin interzicerea unor oficiali si oameni de afaceri sa intre in SUA plus alte restrictii. Similare cu cele ale rusilor. De fapt ungurii-si apara interesul. Parteneri parteneri dar nu unul in genunchi in fata celuilalt cum suntem noi...

Nu vreau sa fac politica si n-a fost asta intentia ci doar incercam sa explic mutarea ungurilor. Care-i explicatia si de ce fac asta.

Anonim

Ei au fost primii care au fost impotriva UE si au procedat bine si asta nu e nici o propaganda. De ce sa vina si sa comande SUA peste tot daca se pot descurca si singuri, asa e si cu UE unde nu totul e bun si frumos, doar asa e prezentat deci bravo lor. Nici UE nu va tine foarte mult pentru ca singurii castigatori tot puterile mari raman.
Referitor la schimbarile M1, M2 etc. e o treaba buna, au mai fost relansari si au avut succes. Bravo!

Anonim

Chiar si daca nu puteti cred ca puteti sa trimiteti un e-mail la MTVA [asa se numeste firma] fiind ca nu puteti gasi numarul de telefon pe site si va spun sa trimiteti e-mailul pentru a spune ca ar trebui ca schimbarile sa fie azi pentru ca pana pe 15 martie este prea mult si ma gandeam ca nu mai asteptati

Mihaita

Anonim, credeti ca tine cont MTVA sa faca schimbarile mai repede, ca trimteti dvs. email ? Pai in primul rand nici daca ar vrea nu ar putea, ganditi-va ca numai pentru a realiza grafica postului, pentru emisiuni, intro-uri, promo-uri, ID-enturi si tot e necesar se consuma timp, plus ca trebuie realizate noile decoruri, lumini, formate, proiectele de emisie, moderatori, desfauratoare etc. Se vede ca nu ati fost in viata dvs, anonim, intr-o televiziune nationala, sa vedeti cat timp se consuma pana la produsul finit.

Anonim

M1 sa fie redenumit M1 N [News] [In cerc sa fie un N mare si rosu Petofi tv sa aiba in cerc 3 linii la fel ca petofi radio la logo. Duna sa si schimbe denumirea in M1 cu logoul M1

Anonim

Linile de la logo-ul Petofi tv sa fie cu linile albastre si orizontale la fel ca Petofi Radio

Anonim

Am uitat de logoul M4 Sport [in cerc sa fie patru linii verticale]

Mihaita

Pai si daca iti scrii doleantele pe forumuri, crezi ca intra MTVA sa ti le citeasca si sa mai si le aplice ? :)

Daca vrei sa le trimiti sugestii, foloseste linkul de mai jos:

http://mtva.info/contact-us

Iti recomand ca mesajele sa fie in limba maghiara sau macar in engleza.

Anonim

Stiu ca M1 transmitea Formula 1, va mai transmite si din sezonul viitor sau se va muta pe alt canal, cel nou de sport ? Aveti informatii ?

Anonim

Sigur Formula-1 [Forma-1 mai exact] se va muta de pe M1 pe M4 Sport si pe Duna

Anonim

Stiu ca nu scrie dar nu se intampla nimic cu Duna World si M3

Anonim

Sunt tot eu,vreau sa spun ca am obtinut informatii despre logourile Petofi TV [E tot logoul M2 decat ca in loc sa scrie M2 scrie Petofi] si cu logoul Duna nu se intampla nimic [am aflat toate astea pe un site online si ca sa il accesati scrieti decat sat-tv-radio] Poate mai tarziu obtin alte informatii,o zi buna

Anonim

Inca o data eu,si am si doua comentarii [1 pentru comentatori si 1 pentru hd satelit] Mai intai comentariul pentru cei de la HD Satelit este ca ar trebui sa scrie in articol ca M4 Sport se lanzeaza pe 4 iulie. Iar cel pentru comentatori este ca nu se intampla nimic nici cu logo-ul M1,decat programul este schimbat cu emisiuni de stiri [Atentie!Tot de pe site-ul acela maghiar am afliat]

HD Satelit România

Mulțumesc, anonim, am adăugat informația privind data lansării M4 Sport.

Anonim

Vreau sa mai spun,ca de miercuri emisiunile Petofi TV,sunt disponibile pe M2 [Nu mai conteaza,tot de pe acel site am aaflat

Anonim

Faceti update,decat daca puteti,cu aceast comentariu

HD Satelit România

Mulțumesc, anonim, am adăugat informația dvs.

Anonim

Faceti update si la acest comentariu. Promourile pentru modificari s-au dat deja [Am vazut pe M1 un promo]

Anonim

Tot acelasi anonim sunt,vreau sa va spun ca puteti scrie si despre logouri in updateuri sau update separat [nu va oblig]

HD Satelit România

Mulțumim, anonim, am adăugat informațiile dvs.

Anonim

Era un promo decat cu Duna

Anonim

M1 incepe sa difuzeze aproape toata ziua stiri [emisiuni de stiri]

H.P.

M1 devine canal de stiri din 15 martie, Duna va fi noul post national in Ungaria si acolo va fi transmis Formula 1.

Anonim

Am obtinut informatii,adica M4 o sa difuzeze Liga Campionilor.

Anonim

Pe M1 scrie un mesaj in maghiara,il traduc in romana [Meg 2 nap uj M1] adica: Mai sunt doua zile,pe M1 [Daca stie cineva o traducere mai buna sa-mi spuna] Apropo de asta in mesaj nu stiu despre ce vorbesc cei de la MTVA

Anonim

Modificarile au fost facute.M1 are un ident nou cu un pod,si identurile la emisiunile de stiri au fost schimbate.Diseara va emite Petofi TV,si la ora 22:00 va transmite live un concert cu Red Bull Pilvaker.De maine Duna va difuza programele vechi ale postului M1.Pe asta n-am aflato de pe acel site maghiar

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultimele 7 zile

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (80) Digi (575) Focus Sat (262) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (85) Orange (234) Telekom (316) UPC (280) Vodafone (88)