marți, 27 ianuarie 2015

Vivaldi, un nou browser web

A fost lansat Vivaldi, un nou browser web, in versiunea Technical preview.

Poate că lumea nu are nevoie de un alt browser web. Dar Jon S. von Tetzchner ( fost CEO Opera ), director executiv și co-fondator al Vivaldi, consideră că este loc pe piață, incercand să îmbunătățeasca viteza de navigare, securitatea, precum și optiunile oferite.

Von Tetzchner nu este singurul fostul angajat Opera la Vivaldi. "Exista aproximativ 25 de persoane la Vivaldi, echipa tehnica fiind formata din 18 persoane. Jumătate dintre ei sunt foști angajati Opera", a spus acesta.

Vivaldi Technical Preview 1 ( previzonare, nelansat in varianta finala ) pare un browser inedit si simplu. Merită să îl testati, pentru a observa daca obtineti rezultate mai bune cu acest browser de internet, in diverse scenarii. Vivaldi ruleaza deocamdata pe Windows, Mac și Linux. In viitor vor fi lansate si versiuni mobile. Acest nou navigator poate sa fie descarcat si instalat de AICI. Vivaldi are deja instalat Flash Player versiunea 16.


4 comentarii despre subiectul „Vivaldi, un nou browser web”:
Anonim

E bazat pe WebKit cum si si Chrome sau Opera. Nimic nou. Am crezut ca au relansat vechiul Presto engine.

Anonim

Am testat un joc online in flash pe un pc mai slab, merge jocul mai bine.

Anonim

Buna seara, am o rugaminte la specialisti: de o saptamana majoritatea posturilor de la RCS RDS se intrerup in special pe digi tv,kanal d, romania tv,realitatea.Practic dispare imaginea, sonorul e varza,isi revine cateva secunde si apoi aceeasi istorie.Va multumesc anticipat

Anonim

Pai te referi la cablu tv analogic, cablu tv digital sau satelit Digi Tv ? Ca nu are lumea de unde sa stie.. Probabil te referi la analogic, daca dispare imaginea, iar sonorul nu se aude bine. Pot fi doua probeleme: semnal prost sau televzor defect. Suna la relatii clienti RCS intai, vezi daca rezolva, iar daca nu revin-o cu detalii. Dar dupa ce suni, ca nu are nimeni cum sa iti rezolve problemele de conectare pe care le ai pe acolo, decat rcs-ul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile