marți, 27 ianuarie 2015

Vodafone România extinde acoperirea serviciilor de roaming 4G la 40 de țări

Vodafone isi extinde acoperirea internationala la 40 de tari, dupa ce adauga Mexic, Hong Kong, Estonia, Filipine, Arabia Saudita, Luxemburg si Oman pe lista tarilor cu roaming 4G, anunta compania intr-un comunicat, in care precizeaza că este primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, in noiembrie 2013 si ca nu vor fi costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming.

“Continuam sa extindem acoperirea serviciilor noastre de roaming 4G, iar acum clientii nostri se pot bucura de vacante si de calatoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteza, fara costuri suplimentare fata de tarifele normale de roaming, in 40 de tari din intreaga lume. De asemenea, oferim si utilizatorilor din strainatate care calatoresc in Romania acces la reteaua avansata 4G a Vodafone Romania, certificata in multiple randuri, precum si la beneficiile Supernet™”, a spus Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania.

In Romania, Vodafone are acoperire 4G in unele dintre cele mai importante orase, cum ar fi: Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara, Baia Mare, Botosani, Buzau, Braila, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Tirgu Mures.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 438 de milioane de clienti, la 30 septembrie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.


Un comentariu despre subiectul „Vodafone România extinde acoperirea serviciilor de roaming 4G la 40 de țări”:
Anonim

Mamaaa ce acoperire puternica au astia pe 4g... Rusinica ! In timp ce altii au acoperire aproape in toate orasele, astia abia au pe ici pe colo.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile