sâmbătă, 28 februarie 2015

1.414.000 clienți la serviciile de televiziune Telekom România

Trimestrul al patrulea din anul 2014, marcat de rebrandingul Telekom România ( Cosmote şi Romtelecom ), a avut o “traiectorie pozitivă” pentru companie , televiziunea având cea mai puternică zonă de creștere, anunță ZF.


Televiziunea Telekom a avut o creștere de 4.5% la 31 decembrie 2014, ajungând la 1,414 milioane de clienţi, iar veniturile au crescut in trimestrul 4 din 2014 cu 8,2%, comparativ cu acelasi trimestru din 2013. Numărul clienţilor care au optat pentru pachetul TV L, cu beneficii maxime, s-a dublat, iar printre cele mai populare extra-opţiuni de televiziune sunt cele care vizează canale de filme premium, mai precizează compania.

Numărul abonaţilor la serviciile de internet broadband a fost de 1,232 milioane la finalul lui 2014.

Baza de clienţi business a Telekom Romania Mobile Communications a crescut cu 19%, de la an la an, mai ales datorită vânzărilor de abonamente din portofoliile Nelimitat Business XXS – XXL şi Internet Nelimitat XS- XXL, lansate în septembrie 2014.

Baza totală de clienţi (inclusiv Zapp) a fost de aproximativ 6 milioane la finalul anului 2014, din care 26,8% cu abonamente, în corelaţie cu o creştere de 35% a ponderii vânzărilor de telefoane smart din totalul de terminale vândute în 2014, faţă de anul precedent. Numărul total de clienţi 4G aproape s-a triplat în T4 faţă de T3, înregistrând o creştere semnificativă, de 287%”.

În acest moment, Telekom Romania Mobile Communications oferă acoperire 4G pentru 50% din populaţia din mediul urban şi pentru 27% din totalul populaţiei (rural şi urban). În Bucureşti, acoperirea 4G este pentru 98% din suprafaţă, în timp ce în oraşele turistice Braşov şi Poiana Braşov acoperirea este de 98%, respectiv 100%. “Clienţii care nu se află în aria de acoperire 4G, pot beneficia de 4G Experience, o conexiune avansată având la bază tehnologia 3G HSDPA dual carrier, ce permite viteze de până la 43,2 Mbps, în 271 oraşe şi peste 5287 localităţi”, mai precizează Telekom România, citată de ZF.


7 comentarii despre subiectul „1.414.000 clienți la serviciile de televiziune Telekom România”:
Anonim

Telekom au intrat intr-un con de umbra, iar calitatea serviciilor se pare ca a scazut consistent.

Anonim

internetul prin sirma lasa de dorit

Anonim

Eu am prin fibra de la Telekom.

Anonim

telekom dth din pacate este un copil vitreg care nu are loc pe satelit

Anonim

la un numar asa mare de abonati grila hd este extreme de slaba

Anonim

Al doilea anonim, poate ar trebuie sa citesti sitrea asta despre internetul prin sarma, care e chiar de pe saitu asta:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/07/internet-la-1gbps-prin-cablu-telefonic.html

Telekom va folosi si tehnologia asta, am citit pe un sait strain, au anuntat la nu stiu ce congres din strainatate.

Anonim

Salut, Daca vreti pachetele din Telekom duceti-va pe Wikipedia si scrieti Dolce dupa-ia va uitati pe canale, si sunati ce pachete vreti voi!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile