marți, 17 februarie 2015

Animal Planet SD a trecut la format 16:9

Animal Planet SD ( standard defintion ) a schimbat formatul imaginii de la 4:3 la 16:9.

Versiunea HD avea deja acest raport al dimensiunilor imaginii, grație rezolutiei High Definition.

Pe lângă schimbarea raportului imaginii, Animal Planet a difuzat si cateva noi promotionale.


11 comentarii despre subiectul „Animal Planet SD a trecut la format 16:9”:
Anonim

Imi zici si mie cum pot face screenshot la televizor?

Anonim

Ia-ţi un Tuner TV şi poţi face captură.

Anonim

Tuner tv, scoti semnal din receiver si bagi in tuner sau mai e metoda televizoarelor smart, care fac screeenshot la imagine si o transfera pe telefon, stiu ca televizoarele smart LG fac asta, probabil si altele.

Anonim

Salut.stiu ca sunt off topic dar am nevoie de ajutor si nu stiu unde sa il public.
Locuiesc in Dublin si detin DTH de la digi. Stau la Bloc si montajul antenei este pe bloc,prin urmare lungimea cablului coaxial ajunge la circa 110-120 metri.
Acum citeva zile am schimbat reciverul sd cu Hd si Nu imi vede nici un canal Hd cu toate ca sunt platite si stiu ca sint in grila de programe din abonamentul meu.( Confirmat de relatii cu clientii de la Bucuresti). Am incercat la un prieten care are lungimea cablului 35 de metri si vede perfect toate programele Hd.
LNB-ul meu este de 05mz ca si performanta si ma gindesc ca ar fi una din doua posibilitati sa nu vad HD: Poate fii lungimea cablului de la antena la reciver.
Sau LNb-ul prea slab si trebue schimbat.
Voi ce spuneti.? Va multumesc si astept raspunsuri de la Operator,useri,etc.

BEBE

Iti trebuie un LNB cu semnal mai puternic ca sa poata ajunge semnalu la decodor HD ;) Programele HD sunt mult mai "pretentioase" la semnal

Anonim

Problema nu este aceasta, nu are nicio legatura semnalul cu faptul ca pe respectiva frecventa sunt canale HD sau SD. E o situatie speciala la acesta canale HD de la Digi Tv. Problema e o defectiune sau o dereglare a polarizarii respectivul transponder, care cauzeaza probleme de semnal. Incearca sa rotesti cativa milimetri stanga sau dreapta LNB-ul, cu pauze de secunde intre fiecare milimetru rotit in jurul axei principale, cea imaginara care trece prin lungimea LNB-ului, sa vezi daca obtii semnal pe respectiva frecventa. LNB-ul totusi e putin cam depasit, daca nu reusesti cu rotire, iti trebuie, mai ales la lungimea respectiva de cablu, unul mai performant, macar gen LNB Inverto Black Ultra Single la 0,2 db, care costa vreo 12 euro.

Anonim

multumesc mult pentru raspunsuri.
Deci nu are nici o importanta lungimea cablului in aceasta problema.
Care ar fi cea mai mica valoare la LNB-uri ? Ptr ca am vazut ca pe unele scrie HD pe ele.
Precizez ca calitatea este de 98% si Nivel 82%. (aceleasi valori le are si receptorul SD . Toate programele sd se vad bine dar cind se schimba vremea ......adio semnal
Cred ca ar fi vorba de o refixare a antenei?
Va multumesc.

Anonim

Exact cu am spus, nu are legatura LNB-ul sau antena cu faptul ca e pe o frecventa sunt transmise canale HD sau SD. Nu exista LNB HD, e o minciuna comerciala. Ti-am recomadat un LNB, daca tot vrei sa il schimbi: LNB Inverto Black Ultra Single cu factor de zgomot de 0,2 db, care costa vreo 12 euro.

Antena e bine reglata, daca ai acele valori. Incearca rotirea doar a LNB-ului actual, fara sa misti deloc antena. asa cum ti-am explicat anterior, sa vezi daca prinzi semnal pe acea freventa, care e probleme la ea si in Romania. daca nu e LNB-ul rotit asa incat sa optimizeze receptia acelui canal. Dupa ce faci acest test, revin-o cu raspunsuri.

Anonim

multumesc mult pentru raspunsuri .
Sper sa vad daca am timp in Weekend sa cumpar un alt LNB si sa il montez.
Precizez ca imi ntrebue o scara destul de lunga sa am accces la antena..
Va tin la curent .

Anonim

Orice modificare a LNB-ului cu 1cm echivaleaza cu o abatere de 400km pe cer unde se afla satelitul, asa ca reglajul nu e ochiometric. Reglajul antenei se face doar din suruburile ei, nu se trage de ea pentru ca se deformeaza si se defocalizeaza. Recomandat e ca reglajul antenei sa fie executat cu ajutorul unui SatFinder, dar nu cu unul cu ac, pentru ca in momentul aparitiei conditiilor meteo nefavorabile receptia sa fie in continuare posibila.
Cablul RG6 la 100m la o frecventa de 1000MHz are o atenuare de 22,2dB. Asa ca ori nu ai apreciat corect lungimea cablului ori intradevar e prea lung. Exsita marcaje de metraj din metru in metru pe cablu, astfel poti calcula simplu lungimea lui.
Preferabil sa refaci si conectica, mufele F6 si pentru ca streamul HD necesita latime de banda mai mare preferabil sa nu zgarii miezul de cupru.
Momentan sunt LNB-uri cu factorul de zgomot de 0.1dB

Anonim

Eu il reglez LNB-ul ochiometric, cu valorile aratate de receiver. Merge de zbarnaie tranponderul ala cu canale HD de la Digi Tv, cu antena de 60 cm, asa reglata si aia tot ochiometric.

Eu am spus sa faca rotirea LNB-ului pentru a se incadra mai bine in polarizarea acelui transponder, care are ceva in neregula, si iti garantez ca stiu ce vorbesc, am rezolvat la multi prieteni aceeasi problema la fel, deci vorbesc din practica, nu din teorie.

Si am spus rotire cu milimetri , nu cu centimetri, nu umfla de 10 ori ce am spus eu. Si nu ii mai speria oamenii ca iti trebuie intrumente de NASA si OZN-uri pentru a roti LNB-ul in jurul axei principale, cand de fapt merge si ochiometric, ca asta e problema la acel transponder si doar asa se rezolva, fara sa iti cumperi o antena mult mai mare. Si daca tot te pricepi, explica-i omului ca sunt si alti factori la un LNB care conteaza, nu doar factorul de zgomot, care poate sa fie de 0,1 db, dar de fapt sa ajunga si la 0,7 db. Uite de exemplu aici niste caraceristici pentru LNB Inverto Black Ultra SIngle la 50 lei, care e un pret super pentru ce face, comparativ cu alte LNB-uri la acelasi pret sau cu preturi cu 20 lei mai mici. Cu un astfel de LNB obtii lejer o crestere cu 10 % a semnalului si asta conteaza, mai ales pe lungime mare cablu sau semnal la limita:

Noise Figure: 0.2dB typ. (0.7dB max.)
LO Initial Accuracy: +/- 1.0 MHz max.
LO Temperature Drift: +/- 3.0 MHz max.
LO Phase Noise @ 10K Hz: -90 dBc/Hz max.
Conversion Gain: 60 dB min.
Gain Ripple: +/- 0.75 dB/27MHz
Gain Variation: +/- 4 dB
Image Rejection: 40 dB min.
1 dB Compression Point (O/P): 0.0 dBm min.
Cross talk: 23dB min.
Output VSWR: 2.0 : 1
Radiated Interference: -60 dBm max.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile