vineri, 13 februarie 2015

Aventura siberiană a opt temerari români, la Digi World

Opt români pleacă, în februarie, într-o aventură fantastică, urmând să parcurgă peste 28.000 de kilometri într-un proiect de cucerire a nordului îngheţat din Siberia.


În expediţia "Către Nord, pe urme de Ural şi Kamaz", românii vor înfrunta temperaturi de până la -50 de grade Celsius. Traseul expediţiei celor opt români este următorul: plecare de la Bucureşti, apoi prin Moscova, Omsk, Irkutsk, Yakutsk, Topolinoe, Batagay, Tiksi, Yurung , Haya, Saskylah, Udachny, Myrny şi înapoi spre Bucureşti. Din echipa Discovering Transylvania fac parte Tufa Florentin, Zamfirescu Cornel, Andrei Muşeţeanu, Andrei Rădulescu, Sebastian Popescu, Mihai Tucă, Andrei Nistor și George Oprea, anunță digi24.ro.

Digi World, canalul de film documentar al RCS-RDS va susţine activ gestul temerar al celor opt şi va fi alături de ei pe tot parcursul expediţiei “Către Nord, pe urme de Ural şi Kamaz”. Duminică, 15 februarie, de la ora 21:55, cei cei opt curajoşi vor fi invitaţi în platoul Digi World pentru a vorbi despre aventura lor, unde vor sta de vorbă cu Bogdan Uritescu, gazda talk-show-ului despre rezistenţă, curaj şi descoperire. Imagini în timp real din expediţia care începe în februarie şi va dura două luni vor putea fi urmărite pe pagina de Facebook Digi World si în secţiunea specială de pe www.digi-world.tv. Aventura siberiană a celor opt temerari români se va regăsi şi în programele Digi World din această primăvară, prin intermediul unor filme documentare.


Un comentariu despre subiectul „Aventura siberiană a opt temerari români, la Digi World”:
Anonim

Un mare Bravo lor, nu multa lume ar putea duce la bun sfarsit o astfel de expeditie de o asemenea anvergura. Pentru ei e doar o ambitie de a depasi anumite limite dar cel mai mult ma gandesc la bietii cameramani care ii vor urma daca ii va urma careva.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile