luni, 16 februarie 2015

Gust Arte și Comedia, două viitoare televiziuni prin satelit si cablu tv?

Pe ordinea de zi a sedintei de maine a CNA figureaza solicitarile S.C. Syndcast SRL București pentru difuzarea prin satelit și prin rețele de comunicații electronice a serviciilor de programe Gust Arte și Comedia. Societatea Syndcast SRL a solicitat inregistrarea la OSIM a marcii si logo-ului Gust Arte la sfarsitul lunii octombrie 2014.


UPDATE 16 februarie 2015, ora 21:40:

Conform Pagina de Media, cele două licențe prin satelit sunt pentru două posturi tematice, unul culinar și altul de comedie, iar societatea care solicită cele două licențe a fost înființată în august 2014 și este deținută în totalitate de Andrei Boncea, care este producător cu experiență si i-a fost alături lui Adrian Sârbu, părintele Pro TV, încă din anii 90. Boncea a lucrat în grupul Media Pro încă de la lasarea agenției de știri Mediafax, inițial pe funcția de reporter. El a fost în anii ’90 șef peste programe la Pro TV, iar din 1999 a devenit CEO al Media Pro Pictures. Boncea a fost numit, în 2012, Head of Content în cadrul Central Eruopean Media Enterprises (CME), compania care deține Pro TVîn România. Anterior el fusese Vicepreședinte Senior în cadrul diviziei de conținut a CME.


UPDATE 19 februarie 2015, ora 21:40:

Analizarea solicitării S.C. Syndcast SRL București pentru difuzarea prin satelit și prin rețele de comunicații electronice a serviciilor de programe Gustarte și Comedia se va reprograma. Reprezentantul societății a anunțat inainte de ședință că, din motive obiective, nu a putut participa la ședința din 17 februarie 2015..


2 comentarii despre subiectul „Gust Arte și Comedia, două viitoare televiziuni prin satelit si cablu tv?”:
Anonim

decat GUST ARTE mai bine ceva cultura TELE ARTE, avem destule emisiuni de arta lulinara si chiar concursuri de felul acesta.COMEDIA da sa fie seriale de comedie bune.

Anonim

Poate va fi jumi-juma, adica jumatate bucatarie de calitate, jumatate arta, ceva de genul "Gustul artei" si "Arta gustului" :) Sau poate e la propriu, adica "GUSTă omule ARTEle !", deci poate va fi o televiziune doar de arta !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile