vineri, 13 februarie 2015

Look Tv renunță la studioul din București

Deoarece Digi Sport ( televiziunea companiei RCS-RDS) va produce meciurile Ligii I şi Cupei Ligii, cei de la Look TV îşi vor restrânge activitatea, iar prima decizie este inchiderea studioului de la Bucureşti, operaţiunile mutandu-se la Cluj, anunță ProSport, care mai sustine ca 25 de angajati ai Look TV din Bucureşti au salariile achitate la zi, dar "se tem că nu va mai fi nevoie de ei şi vor trebui să îşi caute alte locuri de muncă".

Dacă în tur, Roxana Ciuhulescu şi Horia Ivanovici au avut emisiuni dedicate etapei, La Cluj vor fi produse emisiuni cu alţi moderatori şi în alt format, anunță și adevarul.ro, care mai precizeaza că se va renunţa la aproape toţi invitaţii care veneau în studio pentru a analiza meciurile transmise. Vor fi păstraţi doar Marius Bilaşco, George Galamaz şi Claudiu Vaişcovici, la care se adaugă Marius Mitran, purtătorul de cuvânt al lui Gino Iorgulescu. Colaborarea se va face printr-o metodă inedită: fiecare dintre cei menţionaţi îşi va alege un weekend în care va fi preluat de o maşină, dus la Cluj pentru a se prezenta la emisiunile făcute în jurul etapei, apoi adus în Bucureşti după ultimul meci al zilei de duminică.

Într-o declaraţie dată pentru gsp.ro, Roxana Ciuhulescu a confirmat faptul că nu va mai avea nicio emisiune pe Look TV, deoarece n-a dorit să plece la Cluj, acum când postul va renunţa la studioul din Capitală. „Îi mulţumesc lui Arpad Paszkany că a avut încredere în mine şi mi-a dat ocazia să moderez o emisiune de fotbal. Nu sunt dispusă să-mi pun familia în plan secund şi să mă duc la Cluj. Chiar nu am cum!“, a precizat Roxana.

De asemenea, contactată de ziare.com, Roxana Ciuhulescu a declarat ca mutarea studioului la Cluj era "de asteptat": "Ce sa zic, pentru mine era de asteptat. Nu stiam de dinainte, dar banuiam care era fluxul evenimentelor, din moment ce au vandut drepturile TV si la Digi si la Dolce. Era de asteptat. Eu aveam, asa, vagi banuieli ca nu se va mai intampla nimic in Bucuresti", a mai precizat moderatoarea tv, care a explicat sursei citate si cum s-a intamplat totul: "Problema a fost alta, ca cei de la Cluj nu au mai raspuns la telefoane si nimeni din Bucuresti nu stia ce se va mai intampla mai departe; au refuzat sa mai comunice cu noi. De la aceasta necomunicare, ne-am cam debusolat toti, care suntem o mana de oameni. Ulterior a venit unul dintre baieti in Bucuresti si ne-as spus ca treaba se muta la Cluj". In cazul Roxanei Ciuhulescu, nici nu poate fi vorba despre a accepta un job la Cluj. "Eu nu pot sa ma duc sa lucrez la Cluj, am familia aici", a mai declarat aceasta.

Contactat de paginademedia.ro, Ivanovici a declarat: „Știam de 10 zile despre această despărțire. Am vorbit cu cei de la Look. Ne-am despărțit în termeni excelenți. Probabil este strict o problemă de costuri pentru că erau foarte mulți bani care se cheltuiau aici la București. Dacă vom relua colaborarea, cu cea mai mare plăcere”.

Deocamdată nu există un punct de vedere de la Look Tv, dar revenim cu update dacă va fi prezentată o astfel de opinie oficială.


3 comentarii despre subiectul „Look Tv renunță la studioul din București”:
Anonim

Foarte bine unde mai e fortza Upc-ul si Telekomul cu Lookuri-le in grila de baza sunt cu plata halamnici dupa banii :))Bravo DIGI

Anonim

Va amintesc ca sloganul UPC era LIGA 1 SE VEDE LA UPC ! Ca dupa, au luat si alte firme de cablu mai mari sau mai mici e o alta poveste...oricum Look Tv si Look Tv Plus sunt slabute rau. Cit despre fotbalul din campionatul nostru e frumos,sublim dar lipseste cu desavarsire .Si e pacat .Astept reactia UPC ,ORANGE, TELEKOM ,etc dupa dezastrul cu Liga 1 pentru ca multi abonati nu vor fi deloc incantati sa plateasca iar la DIGI sa fie gratis

Anonim

Nu va fi nicio reactie, pur si simplu se multumesc cu ce castiga de la cei care se aboneaza din proprie initiativa la pachetul de fotbal.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile