vineri, 6 februarie 2015

Look Tv și Look Plus vor fi incluse în grilele de bază RCS-RDS

ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor mediatice pentru competiţiile de fotbal din “Liga 1” şi “Cupa Ligii”, a anuntat într-un comunicat că a semnat un parteneriat extins cu RCS–RDS. Astfel, LOOK TV şi LOOK PLUS vor fi difuzate în pachetul de bază al operatorului RCS-RDS.

În urma acestui parteneriat, posturile LOOK TV şi LOOK PLUS, aflate în proprietatea ISB, vor fi redistribuite în pachetele de bază ale tuturor reţelelor de televiziune prin cablu şi satelit aparţinând grupului RCS-RDS.

Începând cu luna februarie, posturile LOOK TV şi LOOK PLUS vor face parte din pachetul de bază oferit clienţilor de televiziune prin cablu şi satelit al RCS – RDS. Fanii fotbalului românesc vor putea urmări în continuare pe LOOK TV şi LOOK PLUS în regim live toate cele 9 meciuri ale fiecărei etape din “Liga 1”, precum şi meciurile din cadrul “Cupei Ligii”.

Noutatea adusă de acest parteneriat îl reprezintă însă producţia meciurilor ce va fi asigurată pentru ambele staţii de televiziune de către compania RCS – RDS. Pe lângă extinderea distribuţiei, cele două posturi TV depun eforturi constante de îmbunătățire a programelor oferite, pregătind surprize cu privire atât la conținutul legat de fotbal și alte sporturi, cât și la cel legat de producțiile de entertainment proprii și achiziționate. Astfel, noi formate de reality și de entertainment vor intra în curând pe cele două posturi, dar și o serie de filme și seriale achiziționate de la parteneri de renume din categoria companiilor mari de producție.

UPDATE 3 martie 2015: Canalele au fost introduse astazi in pachetul de baza al RCS-RDS ( am verificat personal pe cablu tv digital ).


48 de comentarii despre subiectul „Look Tv și Look Plus vor fi incluse în grilele de bază RCS-RDS”:
Anonim

Se stie data de cand vor intra?

Anonim

Probabil inainte sa inceapa meciurile din etapa 18, cam până cel mai tarziu pe 20 februarie 2015....

Anonim

asta e primul pas dupa care ii achizitioneaza pe look si look+, e doar o speculatie.....

Anonim

numai conteaza oricum meciurile sunt si pe digisport la o calitate mai buna

Anonim

Nu le am cu meciurile da' daca le-as avea n-as da 1o lei pe Liga 1 ;)

Anonim

Mă bucur, enorm...! Așteptam, cu nerăbdare, această veste...!

Georgică

Eram sigur, că se poate...!

Anonim

Urmeaza programele Discovery ?

Anonim

In concluzie Liga nu va mai fi pe canalele Digi Sport eu asa inteleg. Sau vor fi si acolo?

Anonim

Ai inteles gresit, vor fi si pe Digisport si chiar in HD, iar Look le va prelua de la Digisport si le va transmite peste tot, preluate probabil fara grafica, inclusiv la Telekom, UPC, Orange etc.
Ba din contra, cred ca Look nu va mai filma si produce deloc meciuri, ci doar emisiuni, iar meciurile le va filma si va produce transmisia doar RCS si le va da si la Look.

Anonim

ce avantaj avem noi, clientii rds ca revine look in grila. nici una, cand transmiteau doar ei liga1 se tieau tare in coarne si nu negociau cu rds, acum transmite rds liga1 pe digisport asa ca nu mai vad rostu programelor look in grila rds.sunt de umplutura, ca programme de calitate nu au.poate rds vrea sa demonstreze clientilor ca le pasa de ei

Anonim

Avantaj total pentru clientii RCS care sunt interesati de fotbal, ca primesc gratuit canale pentru care altii platesc in plus la alti operatori. Bravo RCS, ai dat o lectie despre cum sa ii pese unui operator de abonati si care nu are intentia principala de a-i stoarce prin orice posibiltiati de cat mai multi bani. Bv RCS!

Anonim

bravo RDS !!!!!!!

Anonim

Super miscare marca RDS, am vazut ca Look TV a luat ceva campionate de la Greci macar vom mai vedea ceva fotbal bun.

Anonim

Cupa Ligii incepe pe 17 februarie 2015 daca cna aproba cerere rcs-rds de schimbare a grilei de programe cred ca spre sfarsitul saptamanii acestea cel tarziu vineri sau sambata daca chiar au semnat un contract extins intre isb si rcs -rds

Anonim

CNA nu trebuie sa aprobe schimbarea grilei, e suficient ca RCS sa ii trimita informare si CNA doar ia la cunostiinta modificarile.

Unknown

sa baga mai repede ca incepe Cupa Ligii incepe pe 17 februarie 2015

Anonim

rds va trebui sa scota alt canal sa introduca look tv in prezent nu mai are spatiu si nu stiu ce program sa scoata dupa auzit programe care vor sa scota sunt: ntv ,agro tv , national plus tvh, si nasul tv dintre aceste posturi va fi scos doua programe

Anonim

Poate te referi la cablu analogic, ca pe digital pot sa introduca lejer inca vreo 10 de canale SD. Iar daca mai scot vreo 3 canale din analogic, mai introduc vreo 20 digitale SD sau vreo 10 HD.

Anonim

Nu se stie daca le introduc luni, in comunicat scrie asa: "Începând cu luna februarie".
Asta poate sa insemne si luni, dar poate sa insemne si 28 februarie 2015.

Anonim

De bagat le baga. Intrebarea e vor fi si variantele HD?

Anonim

Cum maine 17 februarie 2015 incepE cupa ligii la ora 19 00 PANDURII TG JIU -DINAMO BUCURESTI si cum LOOK TV trebuie sa preia semnalul de la DIGI SPORT cred ca pana maine la ora meciului vor fii LOOK TV SI LOOK PLUS in grila RCS-RDS

Anonim

Sa speram ca azi sau maine Rcs&Rds va introduce Look Tv si Look Plus pe DigiTv Satelit si Cablu asteptarea asta e prea mare, va rog cum afla cineva ceva sa posteze.
O zi placuta si sa inceapa fotbalul pe DigiSport - Liga 1 si Cupa Ligii.

Anonim

eu am stiut de la inceput ca nu va fi look tv la rds din cauza ca nu mai are rds spatiu in grila
asteapata acum sa expire contracte cu firmele de televiziuni sa poata introduce vreun post

Anonim

Pai Universal Channel a fost scos anul asta, cum nu este spatiu?

Laurentiu

Nu are legatura cu spatiul, poate RCS sa mai bage vreo 3 canele sau sa scoata un canal analogic si sa bage vreo zece canale. Faza e ca este COMUNICATUL LOOK TV, nu stiu de ce nu vedeti asta. Nu exista comunicat RCS in care sa confirme asta. Daca eu promit ca de maine iti cumpar tie casa sau apartamentul cu 1 leu, esti tu obligat sa mi-o vinzi? Asa si aici, a promis Look Tv ca intra la RCS, adica a PROMIS IN NUMELE ALTORA, nu a promis RCS asa ceva. Si NU E ZVON, e COMUNICAT OFICIAL AL LOOK TV.

Anonim

Rabdare si tutun. Pana la urma o sa fie in grila.
Sa speram ca vor fi si variantele HD.

Anonim

nu baga daca era anunta rds

dany

Anonim de mai sus, nu ai de unde sa stii tu daca le introduc sau nu, ca nu esti patronul RCS.

Anonim

@dany
Nici macar patron nu sunt, darmite al RCS-ului.
In mod normal (opinie personala), ar trebui sa le introduca avand in vedere parteneriatul dintre RCS si ISB.

dany

Pai eu te intreb altceva: a confirmat RCS parteneriatul pe care il invoci, in privinta introducerii Look Tv si Look Plus la RCS? Da-mi si mie link al unui comunicat RCS, de pe siteul RCS, unde este explicit precizat de catre RCS ca va reintroduce Look TV si Look Plus. Nu ma intereseaza alte surse terțe, cum ar fi Look Tv, ci doar sursa RCS, adica ceva spus cu gura RCS. Ai un astfel de link de pe pagina RCS ? Nu ai, bineinteles.

Uite, iti dau si eu un comunicat:

"Eu, Dany, voi introduce in grilele RCS din Bucuresti televiziunea locala TVN din Piatra Neamt. In acest sens am incheiat un contract cu RCS, prin care imi ofera servicii de internet si tv cablu pentru compania mea de consultanta media."

Ai impresia ca are vreo obligatie RCS sa introduca tot ce anunta diverse parti terte sau firme terte prin comunicate ?. Daca nici asa nu "intelegeti" situatia, eu ma retrag din discutie.

Anonim

Mai vorbim dupa cateva saptamani :)

dany

Nu inteleg, ce sa mai vorbim după cateva saptamani ? Sa vorbim acum.
Asadar, nu mi-a raspuns la intrebarea mea, in care iti spun sa motivezi cu linkul in care RCS promite pe pagina sa ca introduce Look TV si Look Plus in grila. Ai tu vreun astfel de link ?.Sau macar vreun comunicat de la RCS ? Nici peste saptamani, nici peste luni, nici acum, nu e obligat RCS sa le introduca, ca spune asta o parte terță intr-un comunicat. Le introduc daca vor, nu ca spun altii asta. Ti-am explicat destul de clar. Nu pune vorbe aiurea in gura altora, ca gasesti unii cam mine care iti atrag atentia.

Anonim

de ce nu a infirmat look acel comuncat ca vor fi introduse in grila rcs ?

Anonim

Fiindca poate pana la urma vor fi din nou si in grila RCS, de aia.

Anonim

sa introdus look tv si look plus in grila rcs-rds dati scanare le decodoare poziitiile 97 si 98 in grila rcs-rds

Anonim

LOOK TV SI LOOK PLUS DE AZI IN GRIILA RCS-RDS POZIITIILE 97 SI 98

Unknown

au intrat acum am vazut si eu97 98

Anonim

da e adevarat si la rosiori de vede lea bagat 97 98

Anonim

Sa-i dea cineva comunicatul oficial al RCS-ului lui dany :)

Anonim

Pacat ca n-au bagat si variantele HD.
Oare sunt ceva sanse sa le mai bage?

dany

Cum e frate ? Au intrat ? Deci mai vorbim peste cateva sapatamani ? Uite ca au intrat chiar azi. Ce bine imi pare ca in sfarsit s-a terminat cu clevetitorii care comentau ca stiu ei ca nu vor reintra si faceau tot felul de acuzatii si presupuneri cu vadit interes.

Anonim

Danyboy parca tu sustineai sus si tare ca n-avem de unde sti ca le baga.
Ca n-ai vazut niciun comunicat oficial de la RCS.
Te sucisi?

dany

Acum o dam la vrajeala ? Tu spuneai ca nu intra, eu am spus ca intra, dar ca nu exista comunicat oficial al RCS cu introducerea lor in februarie, iar promisiunea e exclusiva a Look Tv cu luna februarie, nu a RCS. Nu am spus ca nu intra, insa tu AI SPUS CA NU INTRA. Hai sa nu facem vrajeli, ca nu suntem copii de 5 ani.

Citeste si tu cu ochii tai ce ai scris tu si ce am scris eu, gasesti mai sus. Am scris asa : "Le introduc daca vor, nu ca spun altii asta. " De aici tu deduci ca am spus ca nu intra deloc? Stai cam slab cu logica.

Eu am contrazis pe toti aia care atacau RCS ca nu intra si ii blamau ca nu stiu ce daune ar putea sa plateasca ca nu le baga si alte abureli, si tu imi spui mie ca am spus ca nu intra ? :))))

Pe cand tu ai spus asa, te citez : "nu baga daca era anunta rds". Deci hai sa fim seriosi, cine a spus ca e posibil sa intre, dar cand vrea RCS ? Si cine a spus ca nu intra, ca daca erau sa intre, intrau pana acum ? Eu sunt primul, tu esti al doilea.

Asa ca sa lasam gradinita de o parte, ca suntem oameni maturi. Nu a mers propaganda anti RCS, ca am stat eu aici de veghe, iar acum incepi cu vrajeli, sa pari ingeraș ? :))))))))

Bravo RCS, asa se oftica aia de la concurenta ! Bravo inca o data !

Anonim

nu stiu cum au intrat la voi dar la mine nu sunt. scanez intruna de cateva ore si nimic.

Anonim

Pai scaneaza pe cablu digital. Si la mine au intrat.

Anonim

au intrat acum si la mine. Multumesc

Anonim

trebuia sa fie la formatul HD LOOK TV SI LOOK PLUS !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile