miercuri, 4 februarie 2015

Emisia Nașul Tv a fost întreruptă mai multe ore din cauza unei pene de curent

Televiziunea Nașul Tv a afisat in seara zilei de 4 februarie 2015 un carton pe care scria urmatorul mesaj: "Datorită unor defectiuni tehnice, acest serviciu este momentan indisponibil. Ne cerem scuze pentru acest incovenient si va asigurăm că depunem eforturi pentru remedierea deranjamentului".

Cartonul a fost difuzat si prin transmisa online de pe websiteul televiziunii, precum si prin transmisia necriptata de pe satelitul Hellas Sat 2 de la 39 grade Est sau in grilele unor operatori de cabu ( verificat in grila digitala RCS-RDS ).

Problemele au inceput probabil la orele 21:00 - 21:30, cand Nasul TV a postat pe contul de Google+ urmatorul mesaj: " Emisia Nasul Tv a fost intrerupta din cauza unei pene de curent care afecteaza cladirea Casei de Moda Venus - in care functioneaza studiourile noastre, HotNews si RISE Project - precum o parte din Calea Victoriei si Centrul Vechi. Contactati de Nasul Tv, reprezentantii Enel au declarat ca defectiunea afecteaza mai multe cladiri din zona centrala va fi remediata".

La ora 00:04 a fost inlocuit cartonul cu o miră tv ( imagine-tip transmisă pe ecranul televizoarelor pentru reglarea imaginii acestora. )

Apoi, la ora 00:08 ( 5 februarie 2015 ) a fost reluată emisia, cu o redifuzare a emisiuni "La rezistans".


4 comentarii despre subiectul „Emisia Nașul Tv a fost întreruptă mai multe ore din cauza unei pene de curent”:
Anonim

Emisia e intrerupta din cauza unei probleme la reteaua electrica din zona care afecteaza studiourile de emisie. Problema este si la B1TV (are generator) si HotNews. Electrica contactata de Nasul TV a confirmat defectiunea care va fi remediata in jurul orei 23:00

Anonim

Pai e 23:30... Pierd emisiunea...

Anonim

Update: defectiunea va fi remediata pana in jurul orei 01:00

Anonim

Gata a revenit !

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultima lună

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (562) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (85) Orange (231) Telekom (313) UPC (280) Vodafone (87)