joi, 5 februarie 2015

Orange România: Oferta de Valentine’s Day

Valentine’s Day se apropie, iar Orange lansează o ofertă specială, pentru a-i ajuta pe clienţi să dăruiască pe 14 februarie cele mai frumoase cadouri. Oferta aduce preţuri reduse la sute de produse, iar clienții existenți se pot bucura de o valoare de trei ori mai mare pentru punctele Thank You acumulate, anunță compania intr-un comunicat.

Clienţii care vizitează magazinele Orange în perioada 5-18 februarie vor descoperi reduceri cuprinse între 15 şi 50 de euro la telefoanele și tabletele din promoţie, achiziţionate împreună cu un abonament pe 24 de luni, și reduceri de 10% pentru accesorii.

În plus, la cumpărarea oricărui smartphone 4G sau a oricărui accesoriu, clienţii vor primi de trei ori valoarea punctelor Thank You utilizate, având şi mai multe motive de a le oferi celor dragi cadourile dorite, mai precizeaza Orange Romania.

În magazinul online de pe www.orange.ro oferta este valabilă până pe 24 februarie. Astfel, şi cei care sărbătoresc Valentine’s Day, şi cei care preferă Dragobetele se pot pregăti din timp pentru a spune "te iubesc cu un cadou".

Oferta o gasiti AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange România: Oferta de Valentine’s Day”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile