vineri, 13 februarie 2015

Serviciul Român de Comedie, la Digi 24, cu Super Jurnal

Serviciul Român de Comedie se mută la canalul de știri Digi 24, sub forma unui jurnal ce va fi difuzat în weekend, contractul dintre RCS și grupul umoristic fiind deja semnat, anunță Pagina De Media. Noua emisiune va avea denumirea de "SuperJurnal" și va fi realizată de majoritatea membrilor echipei ( Toni Grecu, Jojo, Cătălin Neamțu, Claudiu Maier, Dragoș Mușat, Ducu Hâncu).

Ultimul contract al Serviciului Român de Comedie a fost cu Antena 1, iar luna noiembrie 2013 a fost difuzata ultima ediție a proiectului dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonați de Toni Grecu.

UPDATE 16 februarie 2015: RCS-RDS a anunțat intr-un comunicat urmatoarele:

"Superjurnal", cu Toni Grecu, Catalina Grama (Jojo) si alti 5 super reporteri

"Orice stire proasta poate deveni o gluma buna!" Este deviza sub care debuteaza, din 1 martie, cand Digi24 implineste 3 ani de existenta, de la ora 22.00, emisiunea "Superjurnal", prezentata de Toni Grecu. "Superjurnal este o emisiune de stiri comentate, opinii, reportaje originale si interviuri cu personalitati marcante ale vietii publice de la noi. Scopul programului este acela de a informa si de a relaxa sau distra oamenii, in egala masura, avand ca materie prima actualitatea imediata. Este un program fierbinte, daca pot sa spun asa, si asta il diferentiaza in mod esential de Serviciul Roman de Comedie care este un proiect bazat pe fictiune, cu o productie ampla, ce se putea intinde si pe trei, patru saptamani pentru o editie. Acum, o editie SUPERJURNAL se scrie, se filmeaza si se difuzeaza in interval de patru zile. Munca este foarte intensa, dar asa e viata la stiri, trebuie sa fii conectat total cu realitatea", spune Toni Grecu.

Din echipa care va realiza emisiunea la Digi24 mai fac parte Claudiu Maier, Jojo, Catalin Neamtu, Iulian Postelnicu, Cosmin Natanticu, Gicu Andreescu-Gojira. Toni Grecu dezvaluie cateva dintre secretele emisiunii. "Ei nu vor interpreta niciodata personaje, vor fi ei insisi, ca orice prezentatori de stiri. Emisiunea se bazeaza, in primul rand, pe continut, pe text si pe imaginile reale preluate de pe sursele de stiri. Umorul de situatie specific scheciului este inlocuit cu umorul de text. E un pariu greu, sper sa il castigam".

Dupa ce au realizat nenumarate emisiuni de divertisment Toni Grecu si echipa lui intra, din 1 martie, de la ora 22.00, in casele telespectatorilor Digi24. "DIGI este la ora actuala o platforma tv in crestere puternica, e proaspata si foarte dinamica. La Digi24, pe langa echidistanta si profesionalismul celor de aici, cel mai mult imi place calitatea imaginii si a continutului si ma refer aici la toate statiile DIGI. Avand stiri, fotbal, sport in general, muzica, film si documentare, cred ca lipsea din lista un ingredient de baza, divertismentul. Speram ca noi, prin "Superjurnal", sa reprezentam un inceput bun pe aceasta directie".

"Superjurnalul" de la Digi24 va aduce, in fiecare duminica, in casele telespectatorilor, o viziune amuzanta si amuzata asupra realitatii de zi cu zi. "Vom face glume pe seama stirilor reale. Ce ne ofera piata cu aia lucram. Deci, facem glume cu oricine se evidentiaza in acea saptamana. Spre exemplu ne pare rau ca nu am prins tot scandalul legat de Elena Udrea in timpul sezonului, insa sunt sigur ca vom recupera", spune amuzat Toni Grecu.

Pe 1 martie, la implinirea a 3 ani de emisie, Digi24, postul de stiri care aduce informatia la putere, le propune telespectatorilor un format unic pe piata de televiziune din Romania, un "Superjurnal".


5 comentarii despre subiectul „Serviciul Român de Comedie, la Digi 24, cu Super Jurnal”:
Anonim

super abia astept

Anonim

Nu mai are nici un haz.Umor de slaba calitate.Valorile Divertis facea spectacol !

Anonim

@Anonim 13 februarie 2015, 19:33
Da da "valorile divertis facea spectacol" e sub 50% normal :))))

Anonim

mai bine-i bagau la LookTV in locul Ligii1 , aveau aceeasi audienta :)))))

Anonim

@Anonim 22:09: Poate anonimul a uita sa tasteze un "u".Pff uite am uitat si eu un t.Ai scri ceva foarte inteligent ,o opinie demna de luat in seama,bravo! Pfff iar am uitat un s !
Omul are dreptate."valorile" erau Ioan Gyuri Pascu,Catalin Mireuta,Doru Parcalabu si altii.Ei faceau spectacolul nu prezentatorul.
Toni Grecu a fost si a ramas prezentator.Atat stie,atat face ! Atat a facut si la Divertis.Interpreta rolul moderatorului/prezentatorului.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile